• csuszi

életemben nem voltam irigy se semmilyen vagyonra, se senki emberfiára.
    a balatoni célzás volt szánalmas kinyilatkoztatásodra, amikor egy játékfórumon elszabadultál mint egy sértett tinédzser és égetted magad. azóta nem veszlek kicsit se komolyan.
    10 perc pedig azért kell te nagyeszű, mert rengeteg ártatlan helyzetet nézel be csalónak
    csak egyetlen egy példa a lehetséges 100ból, mert ennyi energiát szánok rád (ennyire érdekelsz) a kill cam előtt 1 szaros secel látta a mozgását az ellennek, és ez alapján lekövette a mozgását és végig sorozta a falat. pénzbe kerül a muníció hogy fél tipp alapján ne lője a falat ember?

a válasz stílusa pedig annak szól, hogy az elmúlt 7 év alatt épp ilyen retardáltal találkoztam aki
    a, baszogat hogy x y-t rakjam ki mert csal meg wh meg faszom tudja mert olyan ostoba hozzá mint te
    b, engem csalóz le pár nagytudású, mert valami hasonlóan ártatlan esetben nem vagyok olyan balfasz mint ők, és be merem lőni megérzés, taktikai érzék, előzmény, ts kommunikáció (nem az ellenfél csapatából, mert az csalás szintén) etc másik 20ezer dolog alapján amit a kibaszott kill cam, de még folyamatos követés sem mutat.

ennyit erről?
    majd ha sikerül érdemben reagálnod és értelmezned a leírtakat, folytatjuk a diskurzust, addig jó nyaralást, jó szelet a magyar tengerre (még mindig nem irigy csak gúnyos)...