Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Még vannak waw szerók nyugi 😄

lolSL
már csak 1-2 magyar server van, üresen általában

Ja és lenne még 1 kérdésem. Most hogy kiadták gondolom sorra alakulnak a BO szerverek, de mi lesz ha kijön az új CoD? Akkor az új CoD szerverek népszerûségével fordított arányosan csökken a BO szervereké? Pl. mi a helyzet most a WaW szerókkal?
Köszi a választ. Én is csak a multi miatt venném meg és szintén a skidrow féle van meg warezban, ami a 3magos AMD phenom 8450-en ment rendesen. A többi követelmény pedig megfelel elvileg neki..szóval legjobb az lesz ha megveszem, aztán puding próbája az evés. Húsvétra nyuszitól meg új gép kell ha nem megy xD
Frank99
ott a pont
amikor valami nagyon nem ment, amióta az eszemet tudom, újraraktam -illetve vissza ghostoltam- az utolsó telepítést.

most is így tettem, amikor a gyerek megkapta a hardwert, amin nekem nem igazán futott, ghost vissza, és szépen megy neki. AMIN nekem elõtte nem. Meg persze kellett egy patch. Akinek meg reinstall után sem jó, sajnos gyenge a gépe valszín. Azért van még játék PC-n , mert a HW gyártók támogatják õket, egyébként halál lenne a PC-nek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Meg amúgyis...😊 Átlag game-eknél leszarom az eredetiséget, lehet csak az idõ szépíti meg az emlékeket, de anno egy-egy játékkal hetekig-hónapokig játszottunk, single-ért eleve se fizetnék elvbõl se, az egy hétvége alatt végigjátszható szóló mode-okért. Egyértelmû, hogy nagy többségben ha megveszünk egy játékot, akkor azért tesszük, mert szeretnénk vele multiban játszani. BO-t is ezért vettem csak meg, a single-t addigra már végigtoltam skidrow verzióval.

böröczk
pff, ezt utálom, nem szégyen a warez letöltése, miért szégyen. pláne nem kipróbálási szándékkal.

Kumiho #2179

Hát sajnos nem ez a helyzet. a single és a multi rész, ha jól vettem ki, akkor külön lett fejlesztve. Namost nekem itthon frankón megy a játék 4 magos procin, de melóhelyemen egy 2 magos AMD Athlon 6400+ van. Én bent melóban játszottam egy jó részét a skidrow féle warez verzióval, single playerben élvezhetõ volt a játék, multiban azonban csak itthon tudok játszani sajnos. A második patch elõtt nekem bent se volt semmi bajom a játékkal, tökéletesen ment, aztán most az új patchel valami új hibát sikerült generálniuk, azóta attól hangosak a fórumok, hogy akinél eddig ment, azóta a hanggal kapcsolatos hiba lépett fel, ami nálam is jelentkezik. Elinditom a multiplayert, a játék tök szépen 50-80fps-el megy, ahogy bejönnek ilyen mellékhangok, vagy lövéshangok, akkor elkezd akadozni a játék. Pl megyek azon a havas pályán, megy 50fps-el, odaérek a vizeséshez és ott akad. aztán ha elkezdek valakit lõni, vagy más engem, akkor megintcsak nagyon akad. Remélem idõvel javítják ezt a hibát, mert elõtte lenyomtam pár meccset munkahelyen, és ment rendesen, örültem is neki. Úgyhogy jelenleg nincs ultimate válasz, hogy ha ezed van, akkor menni fog. Nagy általánosságban igaz az, hogy ha 3 v 4 magos procid van, akkor bírni fogja a géped és megy majd normálisan, ha 2 magosod van, akkor viszont nagy valószínûséggel találkozni fogsz a hang miatti akadással (hang kikapcsolásával elvileg nem akadozik a játék). De volt már olyan akinek csúcsgépe van, mégse megy, van olyan, akinek kétmagos és mégis megy.

Achmed927
Miért nem talál nekem magyar szervert ? GyIK ban nincs benne. 1-et sem talál.

Lenne 1 kérdésem! Tervezem megvenni a játékot, de elõtte mindenképp megakartam gyõzõdni róla hogy elindul-e, ezért letöltöttem. Tudom, Tudom szégyen, de legyetek szívesek ne irányítsatok mindjárt a warez topicba, mert komolyan meg akarom venni az eredetit máskülönben nem lennék itt. Na szóval, ha a warezolt singleplayer zökkenõmentesen fut a gépemen akkor nagy valószínûséggel a multiplayer is menni fog? Vagy egyáltalán nem biztos az? Elõre is köszi.
Achmed927
Hogyan lehet csatlakozni szerverhez ? Magyar szerverhez. Nem találok. Tudom fenn vannak listában, de nemtom hogyan kell berakni õket. Help. 😄

elitehun
Valszeg mert a többi játéknak nem ekkora a gépigénye
Lunki88
Ilyenkor jön az hogy más játéknál miért nem lehet észrevenni hogy "teleszemetelt" a windows?
Frank99
aki jajgat a laggolás miatt legalább újrarakta a gépét?

többen írták, és én is 3 gépen láttam egyértelmû javulást a windows reinstall után, 2 az enyém volt, a harmadik egy számtech cégnél, ahova ilyen hibával hoztak be gépet, és jelentõs javulás volt, egy teleszemetelt windows után.....

nem ér meg annyit?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

elitehun
Az enyém tökéletesen megy
Cris99
ja, ne aggódj nincs olyan gigászi gépigénye mint mondják, és meg c2d E7300 + hd5750el tolom 1680x1050, minden fullon 4x élsimítás és simán megy

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lolSL
random nagyon, általánosan intel i5/i7 gépeken már jól megy, de hasonló teljesítményû amd-n meg nem. Van akinek meg sokkal gyengébben sincs gond.

böröczk
nem tudom, mennyi függ a gépigénytõl (multis laggot illetõen, mert én még a warez verziót se szedtem le, mivel a szingöl annyira nem érdekel, ha meglenne eredetiben, akkor persze végigjátszanám, de fõleg a multi része érdekel minket.), de nekem egy q6600-hd5770 kombó van a gépemben, pajtásnak meg ennél jobb konfigurációja..

Kumiho #2179

böröczk
Pfff : /
Akkor ebbõl se lesz vétel egy darabig. Pedig nagyon rá vannak kattanva, meg pár ismerõsünk (szám szerint is pár, azaz kettõ : D) dicséri.
Aztán van akinek jól megy, van akinek nem, ez megjelenéskor is így volt, de mitõl függ? Hogy kinek laggol, kinek nem.
Kiszámíthatatlan.
Azért lassan egy hónapja, hogy megjelent, elég ciki, hogy képtelenek ennyi idõ alatt javítani. Meg az is, hogy ilyen névvel így kiadni játékot..

Kumiho #2179

Cris99
hogyne változott volna, kiadtak pár patchet, sok embernek megjavult, és soknak nem is volt vele baja, pl nekem sem és barátoknak sem, és igazán sajnálom akinek még mostsem jó a game

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
kezd újra a missziót

lolSL
semmi se változott több mint 1 hete, még hír sincs arról hogy dolgoznának valamin.

böröczk
Hali,

Rég nem néztem a topicot, igazából megjelenés után pár napig folyamatosan, a lag probléma miatt, hogy mikor szûnik meg, ha egyáltalán..
Mert addig biztos, hogy a társaságomból senki nem ad ki rá pénzt, amíg nem garantálja a BO a játszhatóságot.
Úgyhogy, mivel eddig még nem tettem fel a kérdést, ennyi idõ elteltével megkérdezném, hogy most mi a helyzet a játékkal?
Mert, ha mostanra se sikerült tökéletesre faragni, az elég kellemetlen.

köszi elõre is

Kumiho #2179

elitehun
Pedig ott át kell ugrani. vagy ha az nem megy próbálj vetõdni
marsu
Sziasztok

kellene egy kis segítség. Ittmit kell csinálni??
ha kimegyek szétlövik a hidat, leesik egy emberem, átugorni nem tudok, van kb 3-om másodpercem valamilyen mûveletre, utána meghall a csapat, és újra kezdõdik minden.

Segítsetek!!!
Különc
Spoiler taget használni és átmenni a warez topikba

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Daell Drow
meg egy magyar szero:

npp >> MIX
bigapó
még mindig nem lehet ip alapján keresni, ugye?

The Matrix has you...

én se a ranked, se az unranked nem látom a listákban. mindkettõt végignéztem. Rankednél pedig ott van a többi szerver, de az általad beírtat nem lelem, pedig nincs kifilterezve semmi, minden yes/all-ra van rakva. Unranked szerverek közte se találtalak.

Hi!
A 24 slotos az unranked,vagyis ott kell keresni!
HardCoreClan (24 slotos,unranked)
Erre modosítsd!
THX.
Daell Drow
Ezen kivul még 2 magyar szerorol tudok:

A MAGYAR SZERVER

hsteam public HQ server
Fpocok
TOTAL BLACKOPS OFFICIAL COD7 SERVER OF HUNGARY | by totalcod.hu & Activision HU (173.199.110.163:3074)

JCSR - kgb. Official Call of duty:Black Ops public Ranked Server (195.122.135.46:3164)

hsteam Public MIX server

B3llum Clan public server

G4s GameOP.hu

Black Ops

HeG HCHQ server

HUN SH BlackOps HC HQ & SD

'HardCore~eXl.Clan

'HardCore~eXl.Clan 24 slotos

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hi!
Béreltönk unranked szervert is!
'HardCore~eXl.Clan 24 slotos
Nagyon sok mindent be lehet állítani! 😊
Ranked szerver:
'HardCore~eXl.Clan
Cris99
haha..., no comment, amúgy a famas tényleg jó fegyó lett

Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

Ez mondjuk valószínû.
Nekem egybõl valami "szimulációs" dolog jutott eszembe. De nem tudtam mi az...
A sok csalás közt ki ismeri már ki magát. <#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
tuti elírás...

The Matrix has you...

ha az a-tól 1-el jobbra lévõ billentyût megnézed, akkor rájöszz, hogy mit jelent a simbot 😄 Természetesen egyszerû elgépelés, a helyett s sikerült annak, aki beírta. Annyira nem bonyolult kitalálni 😄 aztán lehet, hogy tényleg létezik simbot, de én az írásodat elolvasva erre tippelek 😊

Felmentem kicsit TDM-be kis könnyed darálás címen. Elõször azt írták valami "simbot"-ot használok, az mondjuk nem tudom micsoda, következõ pályán már csak sima "aimbot" volt.
Pedig nem, csak szerintem ez a Famas kissé túl durva lett. Közelre nagyon darál, messzire meg túl pontos.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
de nekünk, pc-seknek ingyér volt

lolSL
nem ingyen, az intel szponzorálta a patcheket.

Lunki88
Ehhez képest teljesen kihalt a CoD5...
Prince23
De azért az is fura hogy a CoD5-öt agyba fõbe támogatták PC-n, új pályákkal... tök ingyen. és mien vagesz zombi mapokat és mp pályákat kaptunk

bigapó
nem a dlc-n van a lényeg, de kösz, hogy nem vetted észre mire céloztam...

The Matrix has you...

lolSL
elõzõ NFS is csak konzolra kapott dlc-t..

bigapó
külön volt az is csinálva, mint medalnál. nem csodálnám. más magyarázat nehéz lenne rá, egyik jó, másik meg nem. nevetséges egyébként már az egész. amúgy ez kezd általánossá válni, most olvastam NFS topikban, hogy nekik is szívás van a játékkal, meg nem kapnak majd kieget, csak konzolosok egyenlõre (konkrétan csak multinál olvastam ezt, de a lényeg ott van. PC-re szarnak)

The Matrix has you...

Prince23
Aham, akkor a single rész miért fut jól (ami kezdetben vacakul, képregényben futott)???? Akkor szar portot kaptunk. ennyi
vagy egy ürügy arra a tény állásra, hogy a Valve újra PC vizsgálatot indítson ela felhasználók körében.

Jó, oké, mint mondtam, én multiban nem játszottam se cod5, se cod6-al, így nem ismerem azok hibáit, elõnyeit, népszerûségét, és cod4-el is csak all seeing eye-on keresztül tört szervereken még anno megjelenéskor, így nem vagyok tisztában a cod scene-el, hogy melyik cod a favorit, melyik pedig nem 😊

Rage47
Örülünk, hogy megosztottad velünk!!!!!!!!!!!
gallardo
1 fagyás még istenes. A legutóbbi patch elött minden ment tökéletesen lag nélkül, de azóta gyakorlatilag kettõ! meccset nem tudok végig játszani mert kifagy vagy fatal error. És ez akkor idegesítõ leginkább amikor sd-ben összejön a helikopterem és megbaszhatom mert kifagyott.