11248
  • Fpocok
    Igen? Egy dolgot mondj, amiben rosszabb, mert innen, ahol én ülök, minden szempontból jobb.
  • lolSL
    úgy érzem rossz helyen jársz a public servereken, go #cod7.wars
  • Kly
    Egyezzünk ki abban, hogy a Black Ops sok dologban rosszabb, sok dologban jobb, mint a MW2. CoD4 rulez :)
  • böröczk

na ez az, ettő tartok én is, mw2-ben sd-ben néha olyanokat csinálunk a pajtikkal, amiért egy bo-s szerverről lazán kivághatnak csalás gyanúján, vagy csak simán bosszúságból. megalapozatlanul vághatnak ki kedvükre, és gyakorlatilag úgymond official szeró híján örökké lehet ettől rettegni.
    nekem a mw2 lobby rendszere hiányzik, igen, ott tudtál csapatban játszani, ha akartál, vagy, ha összejöttetek hárman, akkor tutira egy csapatba vágott be.
    itt meg mi van.... ki-be lépegetés, amíg nem dob össze kettőnket... és mi lesz, ha többen leszünk..
    erre igazán csinálhatnának valamit már, mert bosszantó. mondták, ha egy a klántag, akkor ugyanabba a csapatba oszt, lófalloszt... ugyanúgy random
  • bajgunar
    Nekem megy az bassza fel az agyam, hogy egy szerverről indokolatlanul BAN-olnak. Mert fáj nekik, hogy szarrá alázom egyedül az egész szaros EASY Compagnia HC SD-s csapatot. A szerveren nem megengedett a GayMore, a GL, és a LS. Ezeket nem is használtam. Persze totál tisztán játszok. Még a büdös életbe nem csaltam.
    Erre a semmiért kapok egy BAN-t a szaros szerverükről. Vegyék be az összes makkomat. Legszívesebben fejbeb@sznám mindet egy bészbóz ütővel.
    Mocskos csigazabáló olaszok.
  • bigapó
    nekem meg pont ez szaggat kevésbé, legalábbis jobban tudok vele játszani, sokkal könnyebben megcsinálom a killstreak-eket is, csak itt azokat elszarták, szerintem jobb lett volna azokat meghagyni és csak párat megváltoztatni. úgy értem pont azokat vették ki amik használhatók voltak, pl AC-130, az nagyon hiányzik. itt sok a fedezék és heliből nagyon nehéz néha kilőni őket (persze ez akkor jól jön, ha minket lőnek:) ). meg még ezt az elfelejtem a statokat, meg beállításokat, contractokat dolgot kéne javítani, meg persze a pinget és máris jók vagyunk.
  • fdsag
    Köszi a segítséget! Egyszerűen nem tudtam tovább menni, olyan volt, mintha üvegfalnak ütköztem volna. :) Majd később kipróbálom, mert most érdekes módon nem mentette el az utolsó állást.
  • rayman12
    Kár volt megvennem azt hittem megüti az mw2 mércéjét.Modnjuk amugy semmi bajom nem lenne vele, csak ez az aljaság hogy direkt elkurják az optimalizáciot hogy a sok hüyle megvegy e az i5 öt stb majd aztán jön a patch elmegy a faszba az activision.
  • rayman12
    jó ok (a bo szar) nekem nem segített enyi.
  • Ragnar360
    Fpocoknak igaza van, pár oldalnyit ugye visszaneztem a topikban, az a montage amit linkelt nemvolt rossz, olyan téren, hogy már vmi hangulatzot adott, a zene jo volt, csak mar régi (ami nem baj...) a gameplay lightos volt, mind1 a lényeg hogy meguntam a keresgélést egy jó sniper montage videot nem találtam, mind szar fos, rossz zene, nemjön be a gameplay, rövid stb.

ááhhh :DD
  • Frank99
    SOKAN mondják, hogy windows reinstall után sokkal jobb.
    de ha valaki nem képes erre -pláne visszaolvasni- akkor mit mondjunk?
    hogy hülye a treyarcs?

sztem is...
  • bigapó
    ez sem jelent semmit, mert nem egyforma a két játék...
  • Frank99
    windows reinstall, aztán nézd meg így.
  • rayman12
    nem gyenge a gép, mw2 t fix 90 be visszi (menne többel is csak le van korlátozva)
  • Frank99
    akkor vagy gyenge gép, vagy senki sem tudja.....
  • rayman12
    Amugy win reinstall nem segít, most tettem át win7 röl xp re és csak a szaggatás típusa változzot: régen: ha becélzok egy embert befagy 2 mp re és mehetek tovább, most: ha meglátok egy embert lassított felvételbe vált.
  • Frank99
    no more.
    thx
    off
  • csuszi
    még mindig nem vágod
    ennyi erővel az életben soha senkit nem lőnek le falon át? hisz ott nincs wh, akkor hogy??
    plusz minden sokkal fejletlenebb, spórolnak a golyóval, a hanggal, nincs ts, rosszabbak a látási viszonyok etc
    és mégis, miracle, halnak meg emberek mert falon át lelövik őket, micsoda logikai bukfenc, hm...
    de majd ha az egyetlen példát és sorolhatnám napestig sem cáfoltad
    kill cam előtt 1 sec-el látta a srácot befutni fal mögé, te csak azt látod követi a mozgást és lő
    de lásd jó napom van
    hallja, neki jobb füle/fülese van
    írhatnék másik 30at de komolyan...
  • Frank99
    dehogynem.
    xarrá lőnek téglafalon át...
  • Frank99
    folytathatjuk, ha te is elolvasod, milyen szinten, milyen hangnemben szóltál.

de nem ma, és nem most...

egyébként levontál egy korábbi commentből -ami egy kicsit elvont volt, bár nagy részt igaz, abban a szövegkörnyezetben és történetben- egy következtetést, és azóta így kötsz hozzá mindent a figurához, ami a Frank99 névhez kötődik...
  • csuszi
    nincs olyan csalás az aim kivételével fel tudsz fedezni 100%osan, ezt vagy elfogadja a jónép vagy szánalmasan acsarkodik a nála jobbakra. lehet választani...
  • csuszi

életemben nem voltam irigy se semmilyen vagyonra, se senki emberfiára.
    a balatoni célzás volt szánalmas kinyilatkoztatásodra, amikor egy játékfórumon elszabadultál mint egy sértett tinédzser és égetted magad. azóta nem veszlek kicsit se komolyan.
    10 perc pedig azért kell te nagyeszű, mert rengeteg ártatlan helyzetet nézel be csalónak
    csak egyetlen egy példa a lehetséges 100ból, mert ennyi energiát szánok rád (ennyire érdekelsz) a kill cam előtt 1 szaros secel látta a mozgását az ellennek, és ez alapján lekövette a mozgását és végig sorozta a falat. pénzbe kerül a muníció hogy fél tipp alapján ne lője a falat ember?

a válasz stílusa pedig annak szól, hogy az elmúlt 7 év alatt épp ilyen retardáltal találkoztam aki
    a, baszogat hogy x y-t rakjam ki mert csal meg wh meg faszom tudja mert olyan ostoba hozzá mint te
    b, engem csalóz le pár nagytudású, mert valami hasonlóan ártatlan esetben nem vagyok olyan balfasz mint ők, és be merem lőni megérzés, taktikai érzék, előzmény, ts kommunikáció (nem az ellenfél csapatából, mert az csalás szintén) etc másik 20ezer dolog alapján amit a kibaszott kill cam, de még folyamatos követés sem mutat.

ennyit erről?
    majd ha sikerül érdemben reagálnod és értelmezned a leírtakat, folytatjuk a diskurzust, addig jó nyaralást, jó szelet a magyar tengerre (még mindig nem irigy csak gúnyos)...
  • gömbgiliszta
    ott én is sokat szenvedtem, az a lényeg, nekifutásból át kell ugrani, aztán követni a társad, de vigyázz. mert hóvihar van nem látni semmit, könnyen leeshetsz a szakadékba, illetve, ha nagyon lemaradsz, akkor is annyi...

a hídon meg elég nehéz átugrani, mert nagyon kevés az idő, és csak nekifutásból lehet megcsinálni.
  • Frank99
    biztos te vagy a jóisten, hogy így beszélsz....

olvasd már vissza, hogy mit írsz légyszíves.

sztem nem kellene feszülnöd, mert a kutya sem írt neked olyat, amiért így kellene válaszolnod.

sztem 20 perc alatt érdekes szánni a játékot, mert 10 perc egy kör, és általában a fele játékos elmegy máshova....

a balatoni nyaralóm meg tudom sokak csőrét böki, de miért jön PONT ehhez a commenthez? irigy-e vagy? és ezért így kell válaszolni?

ennyit erről.
  • Gaben17
    Ez egy havas pálya.
    Ugorj át majd rohanj a csapattársaid után,aztán ugrás a szakadékba:D
  • csuszi
    1 nem bököd a csőröm, nem érdekelsz
    2 ahogy a fiadat kibaszták jogtalanul, úgy vádaskodsz te is jogtalanul állandóan
    3 a játékosok nagy része segg hülye nem csak a játékhoz, de ahhoz is hogy megállapítsa ki csal és ki nem
    én speciel 20 percet szánok min arra hogy eldöntsem valakiről csal e vagy sem, és pont nem a kill-eket nézem, de biztos te vagy a zseniális hogy egy szaros kill camből bármit megállapítasz
    eszet nem osztottak az életben a balatoni nyaralód mellé?

szívesen kifejteném, én a hülye sok éves cb múlttal, fél cb adminsággal, rengeteg pro szerver adminolással, de leperegne rólad mint a falra hányt borsó, plusz már elpofáztam nem egyszer, de a te fajtád agyáig sose jut el. csal oszt annyi mert falon át lőtt a faszfej csaló...igaz te statból is levágod ki csal ki nem :)
  • Fpocok
    Nem tudom melyik pálya ez, konkretizáld, milyen radarállomás? Amikor valkírral kell lelőni a rakettyát?
  • fdsag
    Nem tudna valaki segíteni?
  • Frank99
    ok, ennyi volt a kérdés.
    eljátszom wanglerben!
  • Frank99
    sztem hozzád nem szóltam, tom' bököm a csőröd, de nem érdekel....
    és nem erről szól a fáma.

ma sd-ben death, aztán néztem a még élő társakat, aztán FALOn át sorozat, és az utolsó gamer kill...
    egyértelmű sorozat falon át, futtában.
    az ilyet szépen VAC-nak jelentem, aztán majd megnézik (vagy nem)

Ha érdekel valakit, akkor lesz belőle egy banán....
  • Neoncsoves
    kicsit off, de az MW2-ben nem olyan szörnyű a helyzet... elmúlt napokban játszogattam vele de csalóval nem nagyon találkoztam, max nem érdekelt annyira hogy lelőnek és ezért nem kiabáltam hogy csaló :) Aimbotossal egyszer sem találkoztam, wallhacker lehet hogy volt, de ha nem tud lőni akkor én lövöm le előbb hiába tudja honnan jövök :)

BO-ban most hogy áll a helyzet?
  • Rage47
    mondtak*
  • csuszi
    plusz az ilyen faszlémet simán lehet feljelenteni theater alapján.
    frank meg nem tudja ki csal és ki nem, neki minden pro csaló
  • bigapó
    Nekem őrült nagy mákom van, eddig feltűnően csaló játékossal nem találkoztam, ilyennel főleg nem. Úgyhogy vagy nem volt hozzájuk szerencsém vagy ennyire ügyesen csinálta. vannak gyanús dolgok, de vagy spyplane vagy utólag visszanézve láthatóan nem csalás dolog van a háttérben, egyszerűen mák :)
  • böröczk
    áhh, ma kettővel találkoztam, mw 2ben pedig eggyel. És kb ugyanannyit játszottam ma mindkét játékkal, ez persze semmit nem jelent, csak nem kell össze-vissza beszélni. különbség, hogy bo-nál legalább ki lehet őket rúgni.
  • böröczk
    igazad van, akkor hagyd elveszni a semmibe. : D
    mw2ben se volt lehetőséged ánlokolatlan fegyók megszerzésére presztizsváltás után.
  • Frank99
    sokra megyek azzal, kit érdekel.
    magyarul nem lesz pénz fegyverre.
  • Fpocok
    Ki mondta? Mutass egy kommentet. Senki nem mondta szerintem hogy nincs csaló, max azt, hogy kevesebb, mint máshol.
  • Fpocok
    Igen, prestige előtt vegyél emblemeket meg titleket.
  • killerkocka
    Haj, annyira szidod itt a német szervereket, én zömben azokon vagyok és csak 1 csalóval futottam össze. Igaz voltak már demolition-ön, hogy több, mint 200 killje volt, halál meg vagy 20 max. De a poén az, hogy nem csalt ő se. Egyszerűen csak aggresszíven kempelt, aztán gunship, majd chopper és kisheli. Később előlről az egész.