Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor valami nagyon nem ment, amióta az eszemet tudom, újraraktam -illetve vissza ghostoltam- az utolsó telepítést.
most is így tettem, amikor a gyerek megkapta a hardwert, amin nekem nem igazán futott, ghost vissza, és szépen megy neki. AMIN nekem elõtte nem. Meg persze kellett egy patch. Akinek meg reinstall után sem jó, sajnos gyenge a gépe valszín. Azért van még játék PC-n , mert a HW gyártók támogatják õket, egyébként halál lenne a PC-nek...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Kumiho #2179
többen írták, és én is 3 gépen láttam egyértelmû javulást a windows reinstall után, 2 az enyém volt, a harmadik egy számtech cégnél, ahova ilyen hibával hoztak be gépet, és jelentõs javulás volt, egy teleszemetelt windows után.....
nem ér meg annyit?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Kumiho #2179
Akkor ebbõl se lesz vétel egy darabig. Pedig nagyon rá vannak kattanva, meg pár ismerõsünk (szám szerint is pár, azaz kettõ : D) dicséri.
Aztán van akinek jól megy, van akinek nem, ez megjelenéskor is így volt, de mitõl függ? Hogy kinek laggol, kinek nem.
Kiszámíthatatlan.
Azért lassan egy hónapja, hogy megjelent, elég ciki, hogy képtelenek ennyi idõ alatt javítani. Meg az is, hogy ilyen névvel így kiadni játékot..
Kumiho #2179
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Rég nem néztem a topicot, igazából megjelenés után pár napig folyamatosan, a lag probléma miatt, hogy mikor szûnik meg, ha egyáltalán..
Mert addig biztos, hogy a társaságomból senki nem ad ki rá pénzt, amíg nem garantálja a BO a játszhatóságot.
Úgyhogy, mivel eddig még nem tettem fel a kérdést, ennyi idõ elteltével megkérdezném, hogy most mi a helyzet a játékkal?
Mert, ha mostanra se sikerült tökéletesre faragni, az elég kellemetlen.
köszi elõre is
Kumiho #2179
kellene egy kis segítség. Ittmit kell csinálni??
ha kimegyek szétlövik a hidat, leesik egy emberem, átugorni nem tudok, van kb 3-om másodpercem valamilyen mûveletre, utána meghall a csapat, és újra kezdõdik minden.
Segítsetek!!!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A 24 slotos az unranked,vagyis ott kell keresni!
Erre modosítsd!
THX.
HUN SH BlackOps HC HQ & SD
Parasite Eve 2, best game EVER!
Béreltönk unranked szervert is!
Nagyon sok mindent be lehet állítani! 😊
Ranked szerver:
Az operációs rendszeren is túl...
Nekem egybõl valami "szimulációs" dolog jutott eszembe. De nem tudtam mi az...
A sok csalás közt ki ismeri már ki magát. <#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pedig nem, csak szerintem ez a Famas kissé túl durva lett. Közelre nagyon darál, messzire meg túl pontos.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
vagy egy ürügy arra a tény állásra, hogy a Valve újra PC vizsgálatot indítson ela felhasználók körében.