• killerkocka
    Cod4-ben volt auto teambalance ilyen esetekre, meg volt teamváltás is. Furcsa, de játék közben ritkán láttam, hogy váltogatták volna a csapatot az emberek, hogy nyerő teamben legyenek, vagy fordítva. Jelenlegi teambalance játék kezdetekor ahogy elnéztem eddig, csak arról szól, hogy ki tölt be hamarabb. Ez a kiegyenlített csapat? Hivatalos fórumon is kb csak hiába sírnak a party lehetőség miatt, süket fülekre talál. De valahogy publicot is mindig jobban élveztem, ha haverral egy csapat és ts, ventri, skype, vagy mumble ment közben. Ez okozta, hogy az ellenfél is tudott csapatban menni. Oké, nem akarják, hogy ownoljanak a klánok. Nagy dolog. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy összeverbuváljon xy mennyiségű csapatot, amivel összedolgozhat. Egy erős klán legyőzése meg sokat dob az élvezeti faktoron. Mindezt színtén felvonultatják hivatalos oldalon, de 1x nem láttam még, hogy bármit is reagáljanak ott treyarchosok. Consolon alapban van party lehetőség és működik is. Ott nem zavarja őket, hogy esetleg ownolnak a klánok, vagy valami? Egyszerűen nem értem, hogy pc-n miért kellett ennyire degradálni a játékélményt, pedig csak néhány sornyi extra program lenne kb.