11248
  • lolSL
    és mit ír amikor elindítod??
  • elitehun
    Talán azért mert fel van függesztve a letöltés. Elvielg jobb oldalt felül van egy olyan hogy az összes folytatása arra nyomj rá
  • wariorkhing
  • killerkocka
    Sokat kell sírni treyeseknek és talán raknak be valamit. Más megoldás nincs rankeden sajnos.
  • wariorkhing
    http://img694.imageshack.us/img694/5940/snap20101207191304001.png
    Ezt írja folyamatosan akár mit is csinálok: választottam letöltési régiót, újra indítottam a steamet, a játékot újra raktam és csak eddig tölti le PLS VKI HELP már nagyon játszani akarok
  • böröczk
    TELEPÍT..

na egy kérdés, amit már régebben is feltettek, ugyebár a csapatválasztás nem megoldható, ha együtt szeretnék játszani pajtikkal, és ugyebár lobby rendszere sincs, akkor hogyan? : D vagy ügyeskedés kérdése, gyorsan rájoinolni a másikra, blabla, ennél ésszerűbb megoldása nincs?
  • lolSL
    lehet a win millenium segít
    teljesen random szar a játék.
  • rayman12
    Ha lecserlem a win7 et xp re az segíteni fog?
  • Fpocok
  • tommygear
    haló
  • Frank99
    hogyan kell invitálni?

az istennek nem jövök rá....
    kösz
  • Frank99
    erről beszélek már egy jó ideje....

aztán ilyenkor gyorsan egy Ghost és nincs gond.
  • V43 1105
    A játék továbbra is DX9 alatt fut, de nem baj, nem tudom hogy jön ide a DX11 ...
  • Fpocok
  • killerkocka
    Itt nincs is, private-ban is csak akkor, ha consolban engedélyezteti az ember, de én cod4-ről beszéltem, ott meg volt lehetőség és semmi probléma nem volt belőle. Voltak serók, ahol ki volt kötve, hogy mindenki menjen auto teamre, főképp a klánok.
  • Kly
    Én is pont ma hajnalban raktam újra a Windowst, ami nem kis FPS növekedést eredményezett a jatékban. A kezdés utáni, illetve az 5-10 percenként jelentkező random laggok és fagyások teljesen megszűntek. Annyit azért hozzátennék a dologhoz, hogy egy másfél-két éves, töredezett XPből lett egy zsír új Win 7, ami egyúttal DirectX frissítést is jelentett, így DX9ből 11es lett. Valószínűleg a javulás nagy mértékben azért ennek köszönhető.
  • Kly
    Ranked szerveren nincs lehetőség csapatváltásra, ha jól tudom.
  • foxxi
    Helyes
  • Fpocok
    Windowst újra raktad már?
  • rayman12
    Ez a patch az utolsó esély, ha ugyanúgy fog akadni fog akkor eladom a faszba vagy megy a kukába.
  • killerkocka
    Cod4-ben volt auto teambalance ilyen esetekre, meg volt teamváltás is. Furcsa, de játék közben ritkán láttam, hogy váltogatták volna a csapatot az emberek, hogy nyerő teamben legyenek, vagy fordítva. Jelenlegi teambalance játék kezdetekor ahogy elnéztem eddig, csak arról szól, hogy ki tölt be hamarabb. Ez a kiegyenlített csapat? Hivatalos fórumon is kb csak hiába sírnak a party lehetőség miatt, süket fülekre talál. De valahogy publicot is mindig jobban élveztem, ha haverral egy csapat és ts, ventri, skype, vagy mumble ment közben. Ez okozta, hogy az ellenfél is tudott csapatban menni. Oké, nem akarják, hogy ownoljanak a klánok. Nagy dolog. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy összeverbuváljon xy mennyiségű csapatot, amivel összedolgozhat. Egy erős klán legyőzése meg sokat dob az élvezeti faktoron. Mindezt színtén felvonultatják hivatalos oldalon, de 1x nem láttam még, hogy bármit is reagáljanak ott treyarchosok. Consolon alapban van party lehetőség és működik is. Ott nem zavarja őket, hogy esetleg ownolnak a klánok, vagy valami? Egyszerűen nem értem, hogy pc-n miért kellett ennyire degradálni a játékélményt, pedig csak néhány sornyi extra program lenne kb.
  • Gabe18
    Amúgy a csodás új patchükbe nem akarnak valami Team Balance-ot belerakni?
    Mert SD-ben elég gáz hogy elindulunk 8v8-ba egyik csapat nyer két kört, erre a vesztesek már csak 4-en vannak... Na innen egyenlítsél...
  • Kly
    Szvsz sehogy
  • atyiko
    Nem tudja valaki , hogy lehet RANKED szerveren saját map és játékmod(dem;dom,s&d...stb.)-ot beállítani? Én akár mit csinálok mindímaga csinál mindent
  • leipsig
    EA karácsonyi nyereménygém
  • fdsag
    A radarállomás vezérlőegység megsemmisítése után, hogy tudok átmenni a hídon? RPG-vel mindig szétlövik a hidat, hiába lövöm le a fickót.
  • bigapó
    Mert van akinek ez a fajta játékstílus tetszik, ennyi :) úgy ahogy egyesek vígjátékot, akciófilmet vagy horrort szeretnek nézni, esetleg ezek kombóját. nincs ezen semmi meglepő, inkább azon, hogy mennyire szarnak egyes játékokra kiadásuk után...ráadásul pont azokra amiknek még óriási táboruk is van, illetve lenne...
  • koocos
    Nyelvtankönyvvel, esetleg Xbox topicban :)
  • Banai István
    heló,tud valaki segiteni,hgy kel páját megcsinálni x-box 360 call of duty zambi modba.
  • JethroHUN
    Azért tényleg érdekes mért teszik mindenkinek ez a BO, ilyen gagyi árkádos hentelős játék, mégis eladási rekordot dönt, BC2 jobban tetszik, ott kicsit több lényeg van. Azt is szidták h húú de rossz meg hasonlók, ez meg inkább Unreal Tournament
  • Frank99
    és még (le)hány ilyen Bgreg lesz (van)???

jajj...
  • Frank99
    bazd már ki innen FPOCOK!

ilyen komoly látogatottságú topicba NEM naponta 1x kell jönni....

tapasztalat....

• bigapó
    Én ezért is nem szeretem nuketown-t, legszarabb pálya egész BO-ban. 10-ből 1 jó játékom van rajta, értsd alatta, hgoy még látom is néha mit csinálok, nem csak rush és halál, esetleg két ölés előtte...hányadék és minden 3. 4. szerón csak ez van...
  • bigapó
    multit is le tudod menteni, mw2-nek is volt mappája, illetve a steam-en belül van olyan, hogy steamdata, azt kellett hozzá elmenteni, azon belül voltak az mw2-es dolgok is, szerintem itt is igy van. steam nem mindig a legfrissebb mentést hozta vissza nekem anno.
  • darki81
    elvan a gyerek ha játszik
  • rayman12
    Nah ha nekem is igy futna a játék...
  • Fpocok
  • rayman12
    És télleg holnap jön a patch? Elvileg twitteren valaki elszolta.
  • csuszi
    mert aztán hatalmas feladat elé állítaná a moderátort hogy banolja azt a nicket is.
    nick kreálása több perc, ha plusz email is kell akkor még több.
    nick banolása 3 sec.
    szerinted ki fárad el hamarabb?
    azért ne csináljunk már vihart a biliben, jött egy takonypóc, nyomta a 80 iq-us 13 éves poénjait és kirakták. volt ilyen, lesz is ilyen, nem nagy deal.
  • Fpocok
    Nem tudom ki volt, de köszi, hogy kitiltottad.