Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
ez még xp-nél így volt, de vista meg win7 már nem fárad el évek alatt se.

Fpocok
Azért hadd kérdezzem meg, annak a sok embernek, akinek elvileg jól kéne futnia, de mégsem, azok megtettek mindent? Csak mert néha egy windows reinstall nagyon sok jó dolgot tud okozni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

nyuny01
Ha jól tudom csak akkor ha engedélyt adsz rá,ha nem akarod akkor nem nézi átt a géped!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

szabii98
CoD4ben ha jól tudom Patchel jött 😊

I met God. She's black

lolSL
minden steam felhasználó gépét ellenõrzik egyszer évente a felméréshez.

Nemlehetett kimásolni,webforditással megoldottam volna. A frissitési hirek dobta ki,nagy lap,megprobálom megkeresni...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Prince23
Gép ellenõrzés a Valvétõl? én sem néztem át jól, még steamfriendem szólt, hogy valami ellenörzés lehet.
nem tudják mi a gond? lehet dierkt baszták el a BO-t, hogy legyen egy ok, hogy tudjanak gépeket ellenörizni steamen😄 a szemetek😄

Fpocok
Nem volt nekem semmi üzenet. Lehet banoltak, azt azt írta ki (viccelek, de tényleg nem írt ki semmit).

Rage47
írd le, mi volt az üzenet...
Reggel mikor bekapcsoltam a gépet a steam inditásánál kiirt valami üzenetet a blackopsal kapcsolatban,sajna nemtudok angolul. Letudná valaki irni,hogy miröl szolt? Köszi

Rage47
steam fórumon rengetegen rinyálnak 4 magos géppel, überVGA-val, mert ugyanúgy lagol nekik, vagy kifagy a játék
csuszi
én örülnék neki ha nem jönne, keletkezne egy piaci rés és talán jönne egy fejlesztõ aki értelmes fps-t csinál pc-re.

MJ rulz Pink Team The Only One

Cris99
Nekem jó, és ismerõseimnek is jó, sajnálom akinek nem!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Az ismeröseim között nincs olyan akinek jol menne,és nem mindenkinek van régebbi gépe. Szoval nem garancia az erös gép... 😞 Ha neked jol megy akkor nagyon szerencsés vagy,örülj neki.

Lunki88
Viszont ha nem jönne a következõ cod pc-re, akkor nem néptelenedne el olyan hamar a multi, mivel nincs más. Persze csak ha a cod-nál maradnak.
Rage47
csak sztem ez nem érdekli a kiadót, rengeteget kaszált a konzolos verzióval - nem is értem, minek adták ki egyáltalán pc-re... ja megvan, a hardvergyártók miatt😊 sztem a köv. cod már nem jön pc-re, megéri nekik csak konzolra gyártani.
Daell Drow
es termeszetessen arulhatjak utana 15 juroert, a steamen.

Errol jut eszembe, majd ha jonnek a DLC mapok.(amitol mar elore felek)
Es en nem veszek akkor, bizonyos szerokra mar nem is mehetek fel ahol megkovetelik?
szabii98
<#eljen><#eljen>
Ötleted azonnal küld az Activisionnak ! 😄

I met God. She's black

csuszi
szerintem triplázódna a játékosszám, ha csinálnának gyorsan egy havas mapot, télapósat mint régen crash-en.
😉😊
de legyen ám rajta csengõ is

Lehet kimentek hógolyózni... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csuszi
ebben a pillanatban 60ezer játékos van fenn, szombat délután. 1 hete 106ezer volt, hétköznap... a tendencia szerint tényleg megjavult a többségnél, igazad van. mindenki ezt ünnepli és ezért nincsenek fenn.

Prince23
<#eljen>

ez így igaz.

csuszi
- felmégy egy szerverre, megkérdezed közösben - nálatok is van lagg? sorban jönnek a válaszok
- ismerõsök között cirka 10-12bõl 2-3-nak jó
- durván a piac hány %át birtokolja quad? tippelem 20-30. náluk sokkal jobban fut
- akik itt azt írják megjavult, már az is jónak számít, ami black ops elõtt nem, lassan annak is örülünk ha nem fagy
- linkeltek játékosok számának csökkenését, 2 hét után nem korai?
- szerinted van erre link, amikor ahol bírnak törölnek mindent a fejlesztõk?
- és végül mint lelkes codrajongó, elhiheted nem annak örülnék ha kifingana. de te meg pláne ne sajátodként védd, fakadj ki, mert ebbõl neked sajna hasznod nincs

elég?

szerintem többen, mint win7-et

nyuny01
Mutass már egy linket vagy akármit,ami bizonyítja hogy 20-30%-nak jó a game nem pedig fordítva...
Mert tök jó hogy ezt szajkózod már mióta,és érdekes módon az állításoddal ellentétben jó pár embernek megjavult a game itt a forumon is!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

csuszi
nem ezt mutatja a múlt. simán elfeledik, már nem foglalkoznak vele. jön új játék, jön új fps és kész. ezért kell javítani 2-3 héten belül. és ha rossz patch jön, az újabb koporsószeg, amint láttuk az elégedetlenséget az elõzõ patchnél. hibának helye nincs - szerintem butaság volt így kiadni, el kellett volna tolni a pc-ét.

Lunki88
Azért annyira csak nem hülyék az emberek hogy ha kijavították a gamet akkor ne térjenek vissza rá.
csuszi
a, seggfejek
b, ha egy bizonyos százaléknál több embernél jelentkezik probléma - ez olyan 30%, akkor az kihat az egész közösségre, a játék jövõjére, és azokra is akiknél nincs hiba - bukott játékkal õk sem akarnak majd játszani, ha nem lesz elegendõ ellenfél, ha nem lesz sikeres. 2 példa, pl cod5, hiába jó játék már, hiába supportolt, hiába vannak szerverek, a kutya nem játszik vele. másik a hellgate london, hiába volt kurva jó játék, nulla buggal a kiadás után pár hónappal, megbukott mint a huzat a kezdeti problémák miatt. aztán üresek lettek a szerverek, aztán megszûnt a játék. ez minden játéknál így van. és a cod7-nél nem 20-30%nál van probléma, hanem 20-30%nál jó. az óra ketyeg, a játék szép lassan megdöglik ha nem javítják a hibát, ez látszik a játékoscsökkenésen. aztán pár hónap múlva itt lesz egy tökéletes játék, nulla játékossal...

bírom amikor valaki kijelenti, hogy
a.) a játéknak semmi baja, nálam jól fut
b.) az egész játék szar, mert nálam lagzik

mind a két esetben nagyon reprezentatív kutatást követõen szûrtétek le ezeket a következtetéseket, gondolom...
A Black Opsnak semmi baja a 32 bites Win7-el, tökéletesen fut rajta, Persze a játékhoz kiadott patchek azért kellenek ehhez.

lolSL
jövõre meg már jön is a win8

Rage47
Különc
Win 7 még csak 1-1,5 éves

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

lolSL
xboxra nincs win7 😄

Na az is biztos, hogy nem fogok 10 évvel ezelõtti OS-t visszarakni egy optimalizálatlan játék miatt 😄 Már a Vistán is túlvagyunk, a Win7-et is már lassan elkezdi lecserélni MS, ideje lenne a fejlesztõknek is venni pár Win7 példányt és azon tesztelni a játékaikat 😛

lolSL
A steam automatikusan frissíti a játékokat, nincs külön letölthetõ patch.

Gyocsika
Sziasztok!

Keresem mindenhol a patch-et a játékhoz, de nem találom!
Ha megkérlek benneteket egy linket tudnátok adni?

Köszi!

frango
Nekem kb. 1 hetes xp sp3-ra ment fel a játék. Soha semmilyen gondom nem volt a játékkal. Persze az elején lagoltak a szerverek. A patchek óta kaptam kb plusz 10-15 fpst.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

lolSL
Vedd meg boltban.

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hogyan lehetne eltüntetni?
Köszönöm elõre is
Hát pedig érezhetõen nagyobb sajna a gépigénye! Otthoni laptopomon élvezhetetlen vele játszani minimumon, pedig az mw2 sokkaljobban ment... ez pedig akad össze vissza (friss rendszert is csináltam neki) <#falbav><#conf>
Lunki88
Tudom hogy sokan használják még, de azt írják egy frissen telepített xp-vel sokkal jobban fut a játék. Habár ez valószínûleg igaz lenne egy friss win 7 esetében is. <#rolleyes>
Különc
Vicc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

frango
Ezt úgy mondod mintha már senki nem használna xpt😊
Amúgy meg #6122

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fpocok

Fpocok

Lunki88
Na most azt írják steam fórumon hogy 32 bites xp-n nagyságrendekkel jobb fps-t produkál a játék. Próbálta már valaki xp-n hogy fut?
Systore
k/d-t csak non-objective játékmódokban számolja, asszem.
csak k/d-t lehet látni a combat record menüpontnál? mert szerintem nagyon el van cseszve, ma csak 2.5+ k/d-s meccseket toltam, és még talán csökkent is a tegnapihoz képest...

lolSL
jah játékosok mindig lesznek
csak az sokat elmond hogy a játékosok negyede otthagyja akár önszántából akár erre kényszerülve, amikor egyértelmûen jobb mint a tavalyi cod.