• stifi
    nos, bevallom nem vagyok valami türelmes ember, cserébe viszont nem szoktam feladni és igyekszem precízen elvégezni a dolgokat.

amit ezzel a játékkal 3 nap alatt végigszoptam, azt nem kívánom senkinek, és előre lelövöm a poént, kurvára nem sikerült megszüntetni a véletlenszerű akadásokat, fps eséseket.
    érthetetlen számomra. hogy a map végén állóképet nézve 120 fpsem van, aztán hirtelen leugrik 10re, majd vissza, meccs közben előugró playerről ne is beszéljük...
    közben a hang is szakadozik, bántja a fülem egy egy effekt beragadása, loopolása

biztos, hogy az egész baszás mögött a HANG áll, mint felelős, de még a 2,54-es latest realtek driver sem segített, ahogy a hangeszközök letiltása, a prioritás állítása, a grafikai beállítások tweakelése, a hálózati beállítások tweakelése, az snd_khz varázsparancs vagy az snd_restart kulcsszó sem. annyi biztos, hogy nem a konfigom kevés, simán kihajtja, egyszerűen valahogy nincs összehangolva a játék működése, és ezt a gépem nem tudja tolerálni..

amit nem tudtam kipróbálni, az a hang emulálása, mert a topikban említett program nem települ fel, valami interruptot ír ki a végén, de talán mindegy is, ert letiltott hangeszközökkel is egy rakás szar az egész, illetve xp-t sem fogok visszarakni, ha valami a 7-esen nem hajlandó elfutni, az gyász.

egy szó mint száz, leszophat a tervezőbrigád, elbasztam 3 napot, és a warcraft megjelenéséig még van bő 1 hét, addig unatkozhatok :(