Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár makklövésen kivül más nem nagyon van benne.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- XP sp3 minden frissites fent naprakeszen, mas programmal/jatekkal semmi problem. Black Ops inditasnal vagy jatek kozben par perc elteltevel szarra fagy, de ugy hogy a winfost is teljesen meghulyiti, brutal idegesito. Fatal error/d3d/stb, kb 5 fajta hibat ir ki. <#levele>#levele>
- Win7 (minden frissitve) atomstabilan fut, szinte semmi problem a patchek elott sem, szerverkereso kavar neha hogy nem tudok joinolni par szerverre. <#eljen>#eljen>
Win7-et nagyom nem szeretem es XP-n csak ezzel a jatekkal van gondom, ugyhogy erosen varom hogy vegre egy javitassal megoldjak a fagyasokat (ha egyaltalan kepesek ra). <#sniffles>#sniffles>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
The Matrix has you...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Na de hagyjuk,mert ettõl nem oldódnak meg a problémák!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs...
De amúgy teljesen egyetértek. Itt annyi embernek rossz, hogy az már nem lehet véletlen, vagy rosszul összerakott/beállított gép.
Ráadásul most már 2 patch után sincs jelentõs javulás (sõt egyeseknek romlás) ami azt mutatja sok ötletük nem lehet hol a hiba.
Félõ hogy ebbõl pc-n megint egy CoD5-ös dolog lesz, gyors hanyatlással...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valószínûnek tartom, ha csuszinak a frissen telepített windowsán 10-bõl 9 játék fut TÖKÉLETESEN és 1 (COD) nem, és ugyanazt a hibát tapasztalja, mint másik több száz/ezer ember, akkor nem az õ gépével van a probléma, fõleg, hogy nem 5 évvel ezelõtti kávédarálón játszik, mint ahogy azt említette is. Inkább kicsit gondolkodhatnál és logikusabb következtetéseket is megpróbálhatnál levonni annál, hogy a sok user a hülye, mert nálad épp minden megy.
Fogadok, ha nálad lenne szar, akkor te lennél a leghangosabb itt, hogy kibaszod a játékot a faszba és kéred vissza a pénzedet, mert nem azért fizettél ki tizenezer Ft-ot, hogy ne tudd használni...
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
majd akkor oltsd a népet hogy elbasz valamit, ha a többségnél jó, és nem fordítva. igen érdekes lenne, ha a jelentõs tömegeknél lenne ludas a user.
de csakis a te kedvedért:
friss op, új driver, minden faszság kipróbálva, ami 7 év cod tapasztalattal a hátam mögött tudva szart sem ér, a piac egyik legjobb kártyájával leesik az fps mint benned az empátia. ritmusosan, össze vissza, hol 1-re hol 10-re hol fix 100. menj a picsába baszdmeg ha nem bírod felfogni hogy az emberek többségénél szarakodik a game, és cseszegeted a hangulatot azzal a frappáns véleménnyel hogy biztos a 70% kúr el valamit, mert nálad jó. hülye vagy?
MJ rulz Pink Team The Only One
Sajnos nem voltam bevonva a játék fejlesztésébe és tudod ha így látatlanba tudnám a megoldást akkor feltehetõleg már rég Santa-monicaban ülnék a Trayarch irodájában és pörgetném a Ferrari kulcsot az ujjaimon <#hamm>#hamm>
Jelen esetben egy egyszerû fogyasztó vagyok aki szeretne kapni valamit a 60 eurója ellenében.
Oké háborús övezet,de össze-vissza kell lövöldözni és úgyis célt érsz simán.
A Bad Company 2 sokkal jobb volt idén.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Senki sem arcoskodott és nem is okoskodott!Ha te annak vetted akkor bocsánat!
Csak tudod picit idegesítõnek érzem,amikor treyarch és a játék fikázásán kívül egy pár ember mást nem tud írni!Én elhiszem,hogy valami oknál fogva nem fut rendesen a játék,de ha olyan nagy informatikus vagy áruld el,nekem és még sokan másoknak miért megy rendesen?Ennek biztos megvan az oka,amit ne már nekem keljen meg fejtenem!Én eddig mindent megcsináltam amit itt a fórumon irtak segítség képpen!És megy a multi rendesen!Ha az a több száz ember a több ezerbõl meggyõz téged,akkor hajrá!
Inkább tanácskozz velük és ne engem oltogass!Ennyien biztos találtok rá megoldást...
Na de én itt befejeztem és igérem csak akkor írok,ha "találtam" a hibára megoldást!
Jah és te leszel az elsõ akinek szólok...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Kedves igen okos fórumtársam. 37 éves vagyok, 12 éves korom óta játszom számítógépekkel arcoskodás nélkül állíthatom van némi tapasztalatom e téren. Mellette informatikával foglalkozom így véletlenül még a számítógépekhez is értek. Különbséget tudok tenni mikor van a usernél a hiba és mikor nem. Egyébként ha tudsz angolul ajánlom a steam vagy a cod hivatalos fórumát. Reggel óta több száz hozzászólás van a kifagyó akadó játékról, ami a peccs elõtt még játszható volt. Bár lehet az a több száz ember meg mi is lámák vagyunk, de majd remélem te megmondod nekünk a frankót.
Sokszor akartam már, de mindig lusta voltam, h /record-al felvett demokat visszakeressek amiket pörgetni se nagyon lehet, itt meg faszán be van jelölve pl. zöld csikkal h mikor öltem embert, elöre-hátra lehet ugrálni benne, tisztára lusta fragmovie készitök paradicsoma, csak az a fránya avidemo parancs benne lenne 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hazamegyek és meglepi vár, h vagy szar lesz vagy még jobban fut 😄
A theater-hez nincs valami gyik? Mert van pár visszanézés amit szeretnék menteni, hogy egy hét mûlva is meg lehessen nézni. A megosztás mappán kívûl nincs valami alternatíva? Meg jó lenne ha aa renderelés nem mobiltel. felvétel minõségû lenne <#gonosz3>#gonosz3>
amúgy pont tegnap volt egy számtechcégben egy gép ezzel a problémával, és lassan futott, laggolt.
Mondtam telepítsék újra a windowst, és megjavult.
Szerintem próbáljátok ki.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Forrás : Totalcod.hu
Call of Duty Black Ops Single Player:
* CPU teljesítményének növelése
* Zombi módban növelték a lobby készítés teljesítményét
* Egy a játékbeli Steam elõhozása utáni célzási problémát is megoldottak a fejlesztõk
* Távcsöves puskánál kijavítottak egy hibát a lélegzet visszatartásakor
Call of Duty Black Ops Multiplayer:
* CPU teljesítményének növelése
* A szerverkeresõben az összes hibák javítása
* Meg lett javítva az a fagyási pont, amikor az ember a Leaderboardot nézi akkor, ha 99-nél több barátja van
* Egy a játékbeli Steam elõhozása utáni célzási problémát is megoldottak a fejlesztõk
* Távcsöves puskánál kijavítottak egy hibát a lélegzet visszatartásakor
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
3 percenként fagy
Spirit of Perfomance Koenigsegg
7. fejezet
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
MJ rulz Pink Team The Only One