11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
stifi #7598 természetesen ezt is kipróbáltam, és valóban sokkal jobb lett a játék, kevesebb akadás, egész jól ment a játék, sikerült pozitív statokat is összehozni, ha beleszoktam egy kicsit
a játszhatótól azért elég messze volt még így is! -
hattorih #7597 black ops, mw2+2 dlc, hl2, cs:s steam account elado
black ops, mw2 dobozos, karcmentes, termesetesen bannmentes mind
reszletek mail/privat -
#7596 köff -
Barnus #7595 hát van a cfg-ben egy ilyen sor, hogy fps_max vagy hasonló. defaultban asszem 85 az érték.
seta com_maxfps "85"
Ezt a sort kell átírni a cfg-ben. -
#7594 /com_maxfps
Alapból 85-re van állítva ez az érték. -
#7593 fps maxot hogy lehet? -
#7592 Na, tegnap elfelejtettem mondani, hogy a kitörölt cfg-vel mi lett az új helyzet. Én szerintem használt, gyorsabbnak tűnik az egész. Talán még pár egységnyi pinget is hozott a konyhára. Semmit nem állítottam át, csak az FPS maximumot és hogy ki legyen írva. Nálam most még jobban működik és ez a lényeg, szóval próbáljátok ki akik eddig nem, hátha javul nektek is. Sok sikert hozzá. -
stifi #7591 én olvastam már a neten mindenféle tapasztalatot, sajnos nem csak az integrált cuccokkal van baj!
itt valami mélyebbre kell gondolni, mint a proci vagy a vga (egy alkalmazás, egy rossz hlyen lévő dollárjel a kódban, vagy maga a steam?).. valami olyan dolog lesz a ludas, ami nagyon sok embernek a gépében van, de ha ennyi idő alatt nem jöttek rá, akkor csak mázliból fognak, már ha egyáltalán foglalkoznak vele... -
Barnus #7590 valaki írta, hogy SB X-FI-je van és azon is akad.:( -
kanduhr #7589 Nekem a Word at Warban a mai napig, 8 gigányi patch után se működik pl a kiáltás a V betűre, és alkombinációira. Pontosabban: látom, hogy kiírja, hogy mit kiáltottam, de nem hallok semmit. Lehet, hogy az alapra integrált hangkártyákkal van baja az új résznek is. -
#7588 Leülhetsz. -
#7587 sc2 legfeljebb akkor volt pénzkidobás ha azt remélted hogy az első meccsed megnyered online :] -
Neoncsoves #7585 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én az mw2-vel vagyok így, hogy megbántam :) BO megvételét még csak tervezem -
#7584 egyedül a zenei aláfestés miatt néztem meg:) elég jól hozták a témát:) -
#7583 Egyébként van valakinek valami híre arról, hogy "trehányék" dolgoznak valami megoldáson?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Cod 1 kivételével megvan mind eredetiben, de a BO az első amire így utólag visszagondolva kár volt kiadni 10e forintot (reméljük majd megváltozik a véleményem....
-
#7582 100% azonos a véleményem -
#7581 OFF:
Bocs, hogy megint offolok, de találtam egy nagyon zseniális, elmebeteg zenés videót a másik fórumon, hogy muszáj megosztanom: persze nem ért, ha ismered is a LOL-t :D :D :D :D -
stifi #7580 mw2nél leültem játszani SP-ben, vagy 3 órát biztos lekötött, aztán gondoltam pihenek egy kicsit, és megnézem a multit... utána már nem indítottam el soha
persze a végére kirajzolódott bennem, hogy a multi sem valami jó, ez a p2p match make nagyon nem jön be, random map random ping... azt hittem a BO minden hibát javít, ami részben igaz is, csak nálam nem fut :D -
#7579 Izgalmasabb mint az MWnél és kevésbé baromság, mint az MW2nél. Nagyon jó lett. Csak azért nem 10es nálam, mert ahogy fel van építve a szerkezete. -
Barnus #7578 hát a cod-oknak szerintem nagyon hangulatos az SP része, nézz bele, sztem nem fogsz csalódni. -
stifi #7577 én nyertem, szóval nekem ingyen volt, de emiatt várnom kellett péntekig a megjelenés helyett.. még jó hogy nem adtam ki pénzt rá..
lehet ki kéne próbálnom a single playert? a soldier of fortune 1 óta nem láttam jó SP FPS játékot, maradi lennék? valahogy a counter strike miatt és a warcraft miatt csak az online játékok érdekelnek... -
#7576 Ha nem jön be, akkor add el. -
#7575 Ugyanez az én véleményem is a...
A tököm tele van ezzel a játékkal már rohadtul. Mi a fsznak dobtam ki rá a pízt..... -
#7574 Nem PVPztem, mert nem tetszett, viszont heti 3szor(wow), később 4szer(bc), aztán már 5-6szor(wotlk) ott ültem este fél 8tól éfjélig és bizony tankoltam/healeltem, amit kellett. Szóval tudom merre halad a játék. -
#7573 jöhetnek a screenshotok a high warlord karakteredről ha te olyan hc voltál régen. -
stifi #7572 fél éve nem játszottam wowwal, pont az unalmas casualitás miatt, de a kiegnek adok egy esélyt.
állítólag hasonlítani fog a vanilla wowhoz (kieg előtti időszak), meglátjuk :) -
stifi #7571 cataclysm kiegészítő, world of warcarft
ja, és én kb 10 éve játszom online fps-t megszakítás nélkül (cs 1.3 óta, utána cs:source, MW2), szóval volt már problémám játékokkal és mindig sikerült megoldani.
ezzel nem bírok, ez van -
#7570 jaja tudom, igazából azért írtam be, hogy szégyenítsem ezt a sz@r klánt és a szerverüket :D akiknek klánjuk van és ennyi eszük..... :D -
#7569 ja tenyleg. -
stifi #7568 e8400 @ 3ghz (def)
4870 sapphire toxic 512 (def)
4 giga 1066 hyperx (def)
ep45-ds3p alaplap
w7 pro 64 bit (legal)
nagyon sokan panaszkodnak ugyanerre a konfigra, hogy nem fut jól, szóval valami bug van a levesben, pár ember vett új gépet emiatt (core-i), és megjavult neki, valószínűleg a chipsettel vagy az alaplapi cuccokkal van valami, amire nem számoltak a fejlesztők
sokan mondtátok hogy majd biztos javítják, én kételkedem, mert szerintem baromi egyszerű lenne a megoldás ha egyáltalán tudnák mi a baj (egyszerűen ordít, hogy valami banális dolog miatt szar, valamit le kell tiltani vagy meg kell kerülni vagy át kell írni 1 sort, ha minden más jól működik a gépemen csak ez nem, akkor ezzel van a baj)..
ennyi idő alatt kiderült volna, ha user oldalon javítható, ezért már nem foglalkozom vele, ha van valami infótok szívesen veszem
btw tegnap egész kellemesen futott, nem is állítgattam el semmit, sőt a gépem se indítottam újra, csak alvó állapot, és most megint rossz.. -
#7567 Inkább World of Casualcraft... amivel nincs gond, ha bejön valakinek. -
#7566 world of warcraft cataclysm -
#7565 melyen warcraft jelenik meg 1 het mulva? -
#7564 mert ez bármelyik cod cs bf részben megesik :) -
#7563 ezt hogy érted?:D -
#7562 még nem játszottál más online játékkal? -
#7561 Komolyan mondom....egyszerűen szánalmas emberek vannak...csak azért mert jól játszottam, gyerek elkiáltja magát h "wh noob" a kö..ög admin meg egyből bann...ez mi? Ráadásul magyar szerver...a hs#team HQ szervere egészen pontosan, csak hogy kapják a szégyenítést...
azért mellékesen megjegyezném, hogy SOHA nem használtam még semmi csalást.. -
#7560 Gyere egerezni!!! -
Barnus #7559 2magos procid van egyébként?:) -
stifi #7558 nos, bevallom nem vagyok valami türelmes ember, cserébe viszont nem szoktam feladni és igyekszem precízen elvégezni a dolgokat.
amit ezzel a játékkal 3 nap alatt végigszoptam, azt nem kívánom senkinek, és előre lelövöm a poént, kurvára nem sikerült megszüntetni a véletlenszerű akadásokat, fps eséseket.
érthetetlen számomra. hogy a map végén állóképet nézve 120 fpsem van, aztán hirtelen leugrik 10re, majd vissza, meccs közben előugró playerről ne is beszéljük...
közben a hang is szakadozik, bántja a fülem egy egy effekt beragadása, loopolása
biztos, hogy az egész baszás mögött a HANG áll, mint felelős, de még a 2,54-es latest realtek driver sem segített, ahogy a hangeszközök letiltása, a prioritás állítása, a grafikai beállítások tweakelése, a hálózati beállítások tweakelése, az snd_khz varázsparancs vagy az snd_restart kulcsszó sem. annyi biztos, hogy nem a konfigom kevés, simán kihajtja, egyszerűen valahogy nincs összehangolva a játék működése, és ezt a gépem nem tudja tolerálni..
amit nem tudtam kipróbálni, az a hang emulálása, mert a topikban említett program nem települ fel, valami interruptot ír ki a végén, de talán mindegy is, ert letiltott hangeszközökkel is egy rakás szar az egész, illetve xp-t sem fogok visszarakni, ha valami a 7-esen nem hajlandó elfutni, az gyász.
egy szó mint száz, leszophat a tervezőbrigád, elbasztam 3 napot, és a warcraft megjelenéséig még van bő 1 hét, addig unatkozhatok :(