• Barnus
    Hát sajnos nem ez a helyzet. a single és a multi rész, ha jól vettem ki, akkor külön lett fejlesztve. Namost nekem itthon frankón megy a játék 4 magos procin, de melóhelyemen egy 2 magos AMD Athlon 6400+ van. Én bent melóban játszottam egy jó részét a skidrow féle warez verzióval, single playerben élvezhető volt a játék, multiban azonban csak itthon tudok játszani sajnos. A második patch előtt nekem bent se volt semmi bajom a játékkal, tökéletesen ment, aztán most az új patchel valami új hibát sikerült generálniuk, azóta attól hangosak a fórumok, hogy akinél eddig ment, azóta a hanggal kapcsolatos hiba lépett fel, ami nálam is jelentkezik. Elinditom a multiplayert, a játék tök szépen 50-80fps-el megy, ahogy bejönnek ilyen mellékhangok, vagy lövéshangok, akkor elkezd akadozni a játék. Pl megyek azon a havas pályán, megy 50fps-el, odaérek a vizeséshez és ott akad. aztán ha elkezdek valakit lőni, vagy más engem, akkor megintcsak nagyon akad. Remélem idővel javítják ezt a hibát, mert előtte lenyomtam pár meccset munkahelyen, és ment rendesen, örültem is neki. Úgyhogy jelenleg nincs ultimate válasz, hogy ha ezed van, akkor menni fog. Nagy általánosságban igaz az, hogy ha 3 v 4 magos procid van, akkor bírni fogja a géped és megy majd normálisan, ha 2 magosod van, akkor viszont nagy valószínűséggel találkozni fogsz a hang miatti akadással (hang kikapcsolásával elvileg nem akadozik a játék). De volt már olyan akinek csúcsgépe van, mégse megy, van olyan, akinek kétmagos és mégis megy.