11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7557 hm, én ennél olcsóbban sehol se láttam még, és ha vétel lesz belőle, itt vesszük: platinumcucc vagy egyéb ötlet? -
Tomo576 #7556 csak az a gond hogy van egy masik játék is a League of legend és annál is elkezdett laggolni régen is volt ien egy darabig kb akkor kezdte el amikor a w7 besír h aktiváljam de már aktiváltam és semmi sem történt nah indegy de a LOL ban is laggoltam aztán ujraraktam éj jó lett de nagyon nincs kedvem havonta ujrapakolgatni a gépem -
#7555 Ma este nekem is szar lett, meg par haver monta hogy laggzik naluk is.
Lehet ideiglenes, en a kurva nagy havazas szamlajara irtam. Mivel nalunk baszot nagy ho es havazas van. -
Tomo576 #7554 Hellotok Az a gondom lenne hogy valamiért gondolt eggyet a BlackOps multija és laggol ien 120-300 között van a pingem de eddig nem volt ien 60 as pingem volt stabilan biztos hogy nem megy semmien letöltés mert kikapcsoltam minden háttérprogramot szal nem tudom mitévő legyek kérlek segítsetek -
Csavez #7553 Igy van,sajnos szarakodnak a keresők,vagyis még mindig rossz!
Úgy szoktuk megoldani,hogy behívjuk az embereket,és el kell menteni,így mindig meg lesz!
Ha valaki akar velünk játszani,vegyen fel steamen,Csavez a nevem!
-
#7552 X-men :D -
#7551 Na ezt hogy sikerült? :D -
#7550 Igen sikerült.
Most viszont ezt dobja ki játék közben.
Mit jelent?? -
Sponnyabob #7549 Ja valami 6 milliárd fős szerver ahol egy Föld vagy mondjuk egy fél Föld méretű pályán rohangászhatunk. Aztán ahogy többet gyilkolsz juthatsz előre és a legjobbak irányíthatják majd az egész játékteret XD -
CaptainRumi #7548 Erről volt is szó, gondoltam az lesz majd az első CoD amit megveszek, de a BO elég komolynak tűnt ahhoz, hogy kihagyjam.
Egyébként egy olyan MMO hoz egy egész atomerőmű kellene már az biztos :S :D -
Barnus #7547 valami MMO környezetben. Kurva nagy valós pályán vonulnának a csapatok -
Csillagf3nyke #7546 Hát, talán annak is hamarosan eljön az ideje! :) Majd maximum aláírásgyűjtést rendezünk ennek érdekében :D -
CaptainRumi #7545 Lehetne már valami világháború persze CoD keretein belül :) -
Csillagf3nyke #7544 Érdekes és megdöbbentő hír: a CoD: Black Ops játékosai már a föld teljes populációjával végeztek!
Népírtás Black Ops módra! -
CaptainRumi #7543 Jaja az lesz, nem lenne nagy fáradtság úgy sem. De köszi. -
CaptainRumi #7542 ohh ezt jó tudni :S kössz -
Barnus #7541 én évek óta a gamersloot.net -ről rendelek (anno US WoW-on toltam, és MO-n azt ugye nem lehet kapni, kénytelen voltam külföldről rendelni).
ha lusta vagy boltba menni és nem érdekel a doboz/dvd, mivel úgyis steamről letölthető ingyen, akkor ajánlom őket. Közel 30 keyt, meg gamecardot, egyebeket rendeltem tőlük, mindig minden stimmelt. Sőt Black Opsot tőlük megrendelve, a rendelés után 5 perccel érkezett az email a CD-Key-el. (náluk nincs postaköltség, mert csak a CD-keyt küldik, dobozt nem). Bár náluk sem olcsóbb, de a nevetséges Steam-es hivatalos 60eurós ár (közel 17k) helyett náluk 60usd(kb 11-12k). bár most kicsit felmentek a dollárárak, lehet, hogy olcsóbban megúszod, ha egy hozzá közel lévő boltba elutazol és megveszed. -
#7540 Német verziót még véletlenül se vegyél. Egyrészt valószínűleg nem tudnád beregisztrálni a steames régió korlátozás miatt, másrészt meg agyon cenzúrázott, még a zombi módot is kivágták belőle. -
CaptainRumi #7539 kössz, kössz mindenkinek!
hát körül néztem neten is, áruházakban is és úgy láttam mindenhol 11k körül mozog az ára, neten ráadásul még postaköltség is van. Aztán próbáltam rendelést keresni külföldről, kevés sikerrel valamint külföldön lévő barátoktól is kérdeztem árat, mert karácsonyra jönnek haza. Németországban elvileg drágább mint itthon, amit nem értek (lehetséges azért, mert a németek nem nagyon rajonganak az erőszakos játékokért?) Angliából meg még nem jött válasz. Szóval szerintem marad a MM. -
Barnus #7538 úgy tudom, hogy cod4 és cod5-el is játszanak még jópáran. Ha meg belegondolsz 1 év múlva a mostani min config már átlag lesz, így még többen jöhetnek BO-zni, és majd egy év múlva az új cod úgyis újabb erőművet követel meg, így arra megint nem feltétlen fog mindenki rögtön váltani, akinek nincs csúcsgépe.
Szerintem simán esélyes, hogy a gépeden menni fog rendesen, mindenesetre majd ha megveszed, írd be, hogy hogy fut.:)
boltban tervezed megvenni dobozosan, vagy neten? -
#7537 Még vannak waw szerók nyugi :D -
#7536 már csak 1-2 magyar server van, üresen általában -
CaptainRumi #7535 Ja és lenne még 1 kérdésem. Most hogy kiadták gondolom sorra alakulnak a BO szerverek, de mi lesz ha kijön az új CoD? Akkor az új CoD szerverek népszerűségével fordított arányosan csökken a BO szervereké? Pl. mi a helyzet most a WaW szerókkal? -
CaptainRumi #7534 Köszi a választ. Én is csak a multi miatt venném meg és szintén a skidrow féle van meg warezban, ami a 3magos AMD phenom 8450-en ment rendesen. A többi követelmény pedig megfelel elvileg neki..szóval legjobb az lesz ha megveszem, aztán puding próbája az evés. Húsvétra nyuszitól meg új gép kell ha nem megy xD -
#7533 ott a pont
amikor valami nagyon nem ment, amióta az eszemet tudom, újraraktam -illetve vissza ghostoltam- az utolsó telepítést.
most is így tettem, amikor a gyerek megkapta a hardwert, amin nekem nem igazán futott, ghost vissza, és szépen megy neki. AMIN nekem előtte nem. Meg persze kellett egy patch. Akinek meg reinstall után sem jó, sajnos gyenge a gépe valszín. Azért van még játék PC-n , mert a HW gyártók támogatják őket, egyébként halál lenne a PC-nek... -
Barnus #7532 Meg amúgyis...:) Átlag game-eknél leszarom az eredetiséget, lehet csak az idő szépíti meg az emlékeket, de anno egy-egy játékkal hetekig-hónapokig játszottunk, single-ért eleve se fizetnék elvből se, az egy hétvége alatt végigjátszható szóló mode-okért. Egyértelmű, hogy nagy többségben ha megveszünk egy játékot, akkor azért tesszük, mert szeretnénk vele multiban játszani. BO-t is ezért vettem csak meg, a single-t addigra már végigtoltam skidrow verzióval. -
#7531 pff, ezt utálom, nem szégyen a warez letöltése, miért szégyen. pláne nem kipróbálási szándékkal. -
Barnus #7530 Hát sajnos nem ez a helyzet. a single és a multi rész, ha jól vettem ki, akkor külön lett fejlesztve. Namost nekem itthon frankón megy a játék 4 magos procin, de melóhelyemen egy 2 magos AMD Athlon 6400+ van. Én bent melóban játszottam egy jó részét a skidrow féle warez verzióval, single playerben élvezhető volt a játék, multiban azonban csak itthon tudok játszani sajnos. A második patch előtt nekem bent se volt semmi bajom a játékkal, tökéletesen ment, aztán most az új patchel valami új hibát sikerült generálniuk, azóta attól hangosak a fórumok, hogy akinél eddig ment, azóta a hanggal kapcsolatos hiba lépett fel, ami nálam is jelentkezik. Elinditom a multiplayert, a játék tök szépen 50-80fps-el megy, ahogy bejönnek ilyen mellékhangok, vagy lövéshangok, akkor elkezd akadozni a játék. Pl megyek azon a havas pályán, megy 50fps-el, odaérek a vizeséshez és ott akad. aztán ha elkezdek valakit lőni, vagy más engem, akkor megintcsak nagyon akad. Remélem idővel javítják ezt a hibát, mert előtte lenyomtam pár meccset munkahelyen, és ment rendesen, örültem is neki. Úgyhogy jelenleg nincs ultimate válasz, hogy ha ezed van, akkor menni fog. Nagy általánosságban igaz az, hogy ha 3 v 4 magos procid van, akkor bírni fogja a géped és megy majd normálisan, ha 2 magosod van, akkor viszont nagy valószínűséggel találkozni fogsz a hang miatti akadással (hang kikapcsolásával elvileg nem akadozik a játék). De volt már olyan akinek csúcsgépe van, mégse megy, van olyan, akinek kétmagos és mégis megy. -
#7529 Miért nem talál nekem magyar szervert ? GyIK ban nincs benne. 1-et sem talál. -
CaptainRumi #7528 Lenne 1 kérdésem! Tervezem megvenni a játékot, de előtte mindenképp megakartam győződni róla hogy elindul-e, ezért letöltöttem. Tudom, Tudom szégyen, de legyetek szívesek ne irányítsatok mindjárt a warez topicba, mert komolyan meg akarom venni az eredetit máskülönben nem lennék itt. Na szóval, ha a warezolt singleplayer zökkenőmentesen fut a gépemen akkor nagy valószínűséggel a multiplayer is menni fog? Vagy egyáltalán nem biztos az? Előre is köszi. -
#7527 Hogyan lehet csatlakozni szerverhez ? Magyar szerverhez. Nem találok. Tudom fenn vannak listában, de nemtom hogyan kell berakni őket. Help. :D -
#7526 Valszeg mert a többi játéknak nem ekkora a gépigénye -
#7525 Ilyenkor jön az hogy más játéknál miért nem lehet észrevenni hogy "teleszemetelt" a windows? -
#7524 aki jajgat a laggolás miatt legalább újrarakta a gépét?
többen írták, és én is 3 gépen láttam egyértelmű javulást a windows reinstall után, 2 az enyém volt, a harmadik egy számtech cégnél, ahova ilyen hibával hoztak be gépet, és jelentős javulás volt, egy teleszemetelt windows után.....
nem ér meg annyit? -
#7523 Az enyém tökéletesen megy -
#7522 ja, ne aggódj nincs olyan gigászi gépigénye mint mondják, és meg c2d E7300 + hd5750el tolom 1680x1050, minden fullon 4x élsimítás és simán megy -
#7521 random nagyon, általánosan intel i5/i7 gépeken már jól megy, de hasonló teljesítményű amd-n meg nem. Van akinek meg sokkal gyengébben sincs gond. -
#7520 nem tudom, mennyi függ a gépigénytől (multis laggot illetően, mert én még a warez verziót se szedtem le, mivel a szingöl annyira nem érdekel, ha meglenne eredetiben, akkor persze végigjátszanám, de főleg a multi része érdekel minket.), de nekem egy q6600-hd5770 kombó van a gépemben, pajtásnak meg ennél jobb konfigurációja.. -
#7519 Pfff : /
Akkor ebből se lesz vétel egy darabig. Pedig nagyon rá vannak kattanva, meg pár ismerősünk (szám szerint is pár, azaz kettő : D) dicséri.
Aztán van akinek jól megy, van akinek nem, ez megjelenéskor is így volt, de mitől függ? Hogy kinek laggol, kinek nem.
Kiszámíthatatlan.
Azért lassan egy hónapja, hogy megjelent, elég ciki, hogy képtelenek ennyi idő alatt javítani. Meg az is, hogy ilyen névvel így kiadni játékot.. -
#7518 hogyne változott volna, kiadtak pár patchet, sok embernek megjavult, és soknak nem is volt vele baja, pl nekem sem és barátoknak sem, és igazán sajnálom akinek még mostsem jó a game