Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arab money
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
és látom a játék pozitívumait, de ez a pár dolog nullázza a játékot, de mint írtam én már lemondtam róla, így van ez már évek óta, mindig csak majdnem jó játék a cod.
a. csinál valamelyik fejlesztõ egy jó fps-t végre így 5 szûk esztendõ után
b. többet nem lövök, van még normálic pc esport game a piacon, ugye tudod melyikre gondolok?:)
MJ rulz Pink Team The Only One
Mikor megvettem akkor tényleg lagosak voltak a szerverek, de már nem. Nagyon király a játék!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Egy haveromnak meg mindeddig tökéletesen futott, de az új patchel rosszabodott a helyzett, kifagy neki percenként. és még szép, hogy akadozik. ennyit trehányékról. maradjanak inkább konzolnál, az való nekik. PC-hez zéró tudásuk van. Az is csoda náluk, hogy egyáltalán el tud indulni a gém.
KB fél másodperc alatt végigfutsz vagy azért kis idõ míg elérsz az egyik oldalból a másikba?
I met God. She's black
Nekem tökéletesen fut, hehehehe. akadásmentes
Parasite Eve 2, best game EVER!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"mint az annak" Hûû ezt jól megmondtam <#idiota>#idiota> Nem rég keltem és még nem reggeliztem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Hogyan kell továbbjutni a 2. pályán(Vorkuta)? Ott vagyok (már a pálya vége felé) hogy STEP 6: Wield of fist of iron. Na itt mit kell csinálni? Mert odamegyek ahhoz az nagy ajtóhoz,ott állunk párunk és semmi se történik.
Na itt hogy kell továbbjutni?
Várom a válaszokat
Elõre is köszi
Üdv
Fagyás nincs , mondjuk nem is volt.
+10 FPS legalább az eddigiekhez képest.
Zombival sincs gond.
Jó lett.
így megint verik a szögeket a pc gaming koporsójába, nevetséges hogy hányadik alkalommal újra és újra megaláznak minket
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
lol
Hát az ha 4 percenként kifagy a játék az bizony nem jó. Elõtte alig volt gondom, pedig rengeteget játszottam.
Érdekes, nekem elõtte, meg utána sincs gondom... kivéve aznap, amikor nem mentette el, de már tudom mi a gond.
Parasite Eve 2, best game EVER!
én nemlátok benne egy kib**ott
Akkor megmarad a gyogyós ovodás játékmód?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Updates to Call of Duty: Black Ops - Multiplayer have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
CPU performance improvements
Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
ez kuka lesz ugy érzem
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
Szerintem Bobby bácsi megmondta a frankót a trehányarcnak - csináljatok pc-re egy nagy szart, hogy legközelebb eszükbe ne jusson a pc-seknek ezt venni, el is felejtjük õket, így megspórolunk egy csomó pénzt és a konzolosok szépen tejelnek nekünk.
kivétel hogy párszor kifagytam
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Még egy kis adalék:
"Activision/Treyarch also recommend an Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor, which is interesting given our findings. The Core 2 Duo E8500 that we tested with managed just 47fps at 1920x1200 with a Radeon HD 5970, and therefore it stands to reason that regardless of the graphics card used this is the frame rate cap.
However, we tend to agree more with the AMD Phenom X3 8750 processor, as we found that even the Athlon II X3 445 was faster than the Core 2 Duo E8500 with an average of 52fps. While the triple-core AMD processors appear adequate, we would still recommend looking into a quad-core as they provided the best performance in this game.
The truly interesting results came when looking at the Core i5 and i7 chips, which were head and shoulders above the rest of the pack. The results were so extreme that we re-tested several times, but in the end they held true and it would appear that Call of Duty: Black Ops has been optimized for these processors."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
pontokat elvesztem meg jobban szaggat mint elötte:)
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.