Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
Nálam kB. játszhatatlan lett a patch óta, se cfg reset se dx install nem segít. Die motherfuckers, DIEEEEEEEEEEEEEE.

Arab money

elitehun
pisztácia
ÉS hogy lehet steamen keresztül frissíteni a dx-et?

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Mindkettõ cfg fájlt töröljük?

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

elitehun
Ember te isten vagy. Most már jó THX <#worship>
elitehun
Kösz. Remélem jó lesz
Prince23
Steamapps mappáról, azon belül COD BO--- Redist map

elitehun
Steamrõl is lehet telepiteni DX-et? :D
Prince23
Haver írta nekem, hogy fel telepítette a DX-et a steamrõl. Megoldotta neki a gondokat. elég érdekes. lehet csak gépfüggõ, de azért prob.

elitehun
Nekem elõtte nem volt gondom most meg van
csuszi
ne mondd nekem hogy normális hogy egy 70ezres vadiúj vga-n amit már szénné húztam 50fps az normális, ami ráadásul 1-10-20-ra esik le 10 secenként. a processzorom szintén húzva 3.2-ön pörög. igen egy kibaszott duo nem quad, de nevetséges hofgy ez a fostalicska szerinted igényli a 4 magot? az emberek 70%-80%nál még 1 vagy 2 mag dübörög, de még ha egy kurva crysis lenne...de csúnya.
és látom a játék pozitívumait, de ez a pár dolog nullázza a játékot, de mint írtam én már lemondtam róla, így van ez már évek óta, mindig csak majdnem jó játék a cod.

a. csinál valamelyik fejlesztõ egy jó fps-t végre így 5 szûk esztendõ után
b. többet nem lövök, van még normálic pc esport game a piacon, ugye tudod melyikre gondolok?:)

MJ rulz Pink Team The Only One

Nekem sincs problémám, a killcam akad, húú most de nagy probléma. :d Majd kijavítják.
Mikor megvettem akkor tényleg lagosak voltak a szerverek, de már nem. Nagyon király a játék!
Cris99
érdekes itt 3unknak semmi baj a gém megjelenése óta

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Prince23
Viccet félre téve, nálam semmi változás nem történt. ugyanúgy akadozik, bármely ponton. Rá is kérdeztem szerón hogy még mindig van lag, vagy már megint csak nekem. természetesen mindenki lagolt, swapolt.

Egy haveromnak meg mindeddig tökéletesen futott, de az új patchel rosszabodott a helyzett, kifagy neki percenként. és még szép, hogy akadozik. ennyit trehányékról. maradjanak inkább konzolnál, az való nekik. PC-hez zéró tudásuk van. Az is csoda náluk, hogy egyáltalán el tud indulni a gém.

szabii98
A multiplayer pályák mekkorák?
KB fél másodperc alatt végigfutsz vagy azért kis idõ míg elérsz az egyik oldalból a másikba?

I met God. She's black

Prince23
Nem meg mondtam én, hogy akinek nagyon faszán futott, az most szívni fog ezzel az új patchel. ennyi.

Nekem tökéletesen fut, hehehehe. akadásmentes

Fpocok
ITT olvastam, hogy akinek szar még mindig, az törölje ki a config fájlját.

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Hát ez valami undorító... még ekkora akadást, hihetetlen. Bullshit az egész.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

OFF
"mint az annak" Hûû ezt jól megmondtam <#idiota> Nem rég keltem és még nem reggeliztem
A "patch" óta nekem is szaggat. Játszhatóbb volt amíg ez ki nem jött. Nincs egy atomerõmûvem de a mw2 maxon futott. Ennek szerintem közel sincs olyan szép grafja mint az annak, de a gépigénye 2x akkora. Ehhez csak gratulálni lehet a treyarch-nak -.-' <#lama><#levele>
TDC Geronimo
Na, meccs végi killcam még mindig trágya és most már nem csak lövésnél szaggat be hanem mindig kb, mint az elsõ napokon \o/ Plan B lép életbe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SgtChris
Ezek a patchek a Steamen találhatóak csak meg? Vagy külön is van valami lelõhely, ahonnan le lehet õket kapni???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

TDC Geronimo
Azt mire használ CPU-t? :D Most megnézem én is, de ha ugyanolyan szar, akkor jövõ héten megveszem boxra ezt meg felgyújtom :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Különc
Nem a kültéri területeken kisebb inkább az FPS? Fordítva kellene lennie, házban többnek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lunki88
Ezt a lövésnél megfagy 1-2 secre problémát én is tapasztalom a patch óta... Mondjuk nekem tényleg elég gyengus gépem van, de azért elég idegesítõ hogy bizonyos helyeken megvan az 50-60 fps és amikor berohanok egy házba ott meg leesik 20 fps-re. :(
Fpocok
A játék nagyon CPU igényes, azt nagyon használja.

hyjal
Te mirõl beszélsz,milyen user gondok? Ezen a konfigon nem fut a dx9-es Black ops? Konfigom: Asus P5Q Pro,Intel® Core™2 Duo Processor E7400 s775 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz),ATI Radeon HD 4830 512 MB DDR3,Kingston HyperX 4GB 1066Mhz ddr2, Win7 64bit.Ne viccelj már a BC2 fut rajta dx 10.1-en medium beállitásokkal.(átalg 40 fps) A mai patch óta megint fényképeket látok az egészbõl... Vagy azt akarod mondani hogy op.rendszer problémánk van,vagy esetleg driver? Hidd el nekem több játék fut a gépemen (eredeti) amihez friss driver és karban tartott op.rendszer nem árt ha van.Jelen pillanatban csak ezzel a szarral van problémá(nk)m.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Gaben17
Nekem csak a megjelenés napján voltak gondjaim,azóta tökéletes,commodore 64-re ne tegyétek már fel,azon a patch sem segít<#vigyor>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

szabii98

Gondolom warez.
Várj kicsit és rakd le a C4et

I met God. She's black

Spoiler elõtag :D

Hogyan kell továbbjutni a 2. pályán(Vorkuta)? Ott vagyok (már a pálya vége felé) hogy STEP 6: Wield of fist of iron. Na itt mit kell csinálni? Mert odamegyek ahhoz az nagy ajtóhoz,ott állunk párunk és semmi se történik.
Na itt hogy kell továbbjutni?
Várom a válaszokat
Elõre is köszi
Üdv
reggel 7tõl idáig toltam , vélemény:

Fagyás nincs , mondjuk nem is volt.
+10 FPS legalább az eddigiekhez képest.
Zombival sincs gond.

Jó lett.
Van valaki, akinél egyáltalán megoldotta ez a patch az fps ingadozást a csillagos égrõl a mélypontra? Most néztem, ugyanaz. Bár talán most több fps-em van, igaz édesdmind1, ha akár 120-ról is 1 pillanat alatt leesik vagy 20-ra -.-
lolSL
ki kellett volna adni, csak nem pcre
így megint verik a szögeket a pc gaming koporsójába, nevetséges hogy hányadik alkalommal újra és újra megaláznak minket

nyuny01
Itt nem game gondok vannak,hanem user problémák!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Forrest Tomee
"nekik semmi nem jó."
lol
Hát az ha 4 percenként kifagy a játék az bizony nem jó. Elõtte alig volt gondom, pedig rengeteget játszottam.

gallardo
Szerintem nálatok van a gond, mert nekem már a legelsõ patch óta tökéletesen fut minden pedig nincs valami nagy erõmûvem.

Fpocok
Tök jó, hogy eddig sokan várták ezt, mint a messiást, erre egy csoóan: ez szar, ki sem kellett volna adni... nekik semmi nem jó.

Érdekes, nekem elõtte, meg utána sincs gondom... kivéve aznap, amikor nem mentette el, de már tudom mi a gond.

darki81
ennyi? :D
én nemlátok benne egy kib**ott knife feliratot sem -.-
Akkor megmarad a gyogyós ovodás játékmód? :@

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Update tartalma: Forrás steam
Updates to Call of Duty: Black Ops - Multiplayer have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
CPU performance improvements
Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Ez egy szar lett miért kellet ezeknek patchet ki adn. be lépek és 2 perc se tellik el meg fagy. ienkor mi a szom van?
ez kuka lesz ugy érzem

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

darki81
most akkor a patch csinállt valamit a késsel? vagy nem?

Forrest Tomee
Srácok ez nagyon durván szar lett. Eddig a 'néha lövök lagg' kivételével semmi gondom nem volt, most a peccs után 3-4 percenként kifagy a játék.

Szerintem Bobby bácsi megmondta a frankót a trehányarcnak - csináljatok pc-re egy nagy szart, hogy legközelebb eszükbe ne jusson a pc-seknek ezt venni, el is felejtjük õket, így megspórolunk egy csomó pénzt és a konzolosok szépen tejelnek nekünk.

Tegnapelõtt megrendeltem online az 576-ból a játékot. Erre tegnap felhívnak,egyeztetjük az adatokat és mondja a csávó, hogy aznap küldeni fogják a játékot délután. Erre nem jött meg :@ Ok kibírom várni a jövõ hetet, nem vagyok türelmetlen de ha nem küldik meg aznap akkor ne mondják. Másnak is voltak ilyen élményei ezzel a bolttal? :)
Cris99
nemtudom hogy van ez, de nekem a patch elött is meg egész eddig semmi bajom nem volt a játékkal, sem a single sem a multival..
kivétel hogy párszor kifagytam

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

darki81
nem, havernak is meg nekem is meg neki is csak ott!!!

lolSL
kijött a single player update is, talán már lehet zombizni

lolSL
most kivenném az intel procit a gépembõl és szétverném egy kalapáccsal ha tényleg képesek voltak annyit fizetni, hogy az emberek 10%-ánál fusson csak jól az új túlárazott szarjaikon

Forrest Tomee
Steam fórum is tele van vele, hogy a peccs után rendszeresen kifagy a játék, megy az anyázás rendesen. Infinity ward szerintem röhög a markába.

Még egy kis adalék:

"Activision/Treyarch also recommend an Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor, which is interesting given our findings. The Core 2 Duo E8500 that we tested with managed just 47fps at 1920x1200 with a Radeon HD 5970, and therefore it stands to reason that regardless of the graphics card used this is the frame rate cap.

However, we tend to agree more with the AMD Phenom X3 8750 processor, as we found that even the Athlon II X3 445 was faster than the Core 2 Duo E8500 with an average of 52fps. While the triple-core AMD processors appear adequate, we would still recommend looking into a quad-core as they provided the best performance in this game.

The truly interesting results came when looking at the Core i5 and i7 chips, which were head and shoulders above the rest of the pack. The results were so extreme that we re-tested several times, but in the end they held true and it would appear that Call of Duty: Black Ops has been optimized for these processors."

nyuny01
Akiknek még mindíg szaggat,azok a config-ban átírták amit kellett?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nekem eddig simán ment erre le töltötte a frisitést el kezdtem játszani és minden mecsböl ki fagy a game! mi a pöcsömet csináltak ezek?
pontokat elvesztem meg jobban szaggat mint elötte:)

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.