• partyarc83
    Na Hello MIndenki!

Asszem kb már nagyon rég regeltem ide még mikor COD4el kezdtem!Sajnos elötte nem volt net igy maradtak a single kampányok!COD 4 megjelenéskor fejlesztettem komolyabban gépet,akkor Intel D 820 core duo procra és még 8800Gtsre OC 640Mb!Időközben memo bővítés,vinyó!ez elég is volt akkor a most de jó lenne ha lenne 100-125fpsre!
    Cod 4 után még mindig ezzel a géppel elkezdtem COD 5tel!Már akkor az nem teljesített olyan jól FPS téren s mint mindenki én sem gondoltam h a vas lenne lassan kevés!Főleg h beszereztem egy 9800Gtxet!
    A MW 2 kimaradt az életemből mert mire beált ez az Alteres dolog addigra belefáradtam a hetenkénti ilyen olyan crackelésekbe,steames zero gear és társai megoldásokba!
    Most mint a messiást úgy vártam a Black Opsot!és még pénzt is adtam érte!A COD 5 volt még amit megvettem de már azt is akciós áron mikor mát mindenki szinte megunta!
    Szóval az elmúlt 3 hetem azzal telt h ideget edtem ideggel h nem megy a game!Minden megoldást kiprobáltam én is amit itt felsoroltatok a forumon,meg egyébb helyekről amiket hallotam,de semmi megoldás sem lett a problámáimra!FPS lagg!Természetesen volt h sikerült nem piros zónában véggitolnom fél kört mire kb addig szanaszét öltek s a statom hasonlított egy 3 éveséhez!De többségében még ennél is rosszabb volt a helyzet!Szóval én már lemondtam mindenről s a de most összetötöm ezt a szart szindróma közepén ugy döntöttem h csak nem a game lehet a szar hisz sokaknak semmi bajuk sem vele!
    Sajnos a már említett én nem gondoltam h kevés a vas dolog beigazolódott!Sajnos kevés volt a vas!A 2,8as core duo,a 3 giga rammal és a 9800Gtxel!(a kártya most is elég még különben)
    Ma beujítottam egy Intel I3at abból is a legerősebbet az 560ast!mellé tettem egy 2*2 giga 1600as Kingmax Herkules kittet egy Gigabyte P 55 - UD3Lbe!S nem azért mert szarom a pénzt mert 3 év után elösször költöttem lényegesen uj gépre!de ugy gondoltam meg kell ezt a lépést tenni!Azóta 140-180 között ugrál az fps azzal a 9800Gtxel ami az elözö gépben 10-40fpsre volt elég!
    Szóval a vas a lényeg sajnos!ez van!