11248
  • Cris99
    kezd újra a missziót
  • lolSL
    semmi se változott több mint 1 hete, még hír sincs arról hogy dolgoznának valamin.
  • böröczk
    Hali,

Rég nem néztem a topicot, igazából megjelenés után pár napig folyamatosan, a lag probléma miatt, hogy mikor szűnik meg, ha egyáltalán..
    Mert addig biztos, hogy a társaságomból senki nem ad ki rá pénzt, amíg nem garantálja a BO a játszhatóságot.
    Úgyhogy, mivel eddig még nem tettem fel a kérdést, ennyi idő elteltével megkérdezném, hogy most mi a helyzet a játékkal?
    Mert, ha mostanra se sikerült tökéletesre faragni, az elég kellemetlen.

köszi előre is
  • elitehun
    Pedig ott át kell ugrani. vagy ha az nem megy próbálj vetődni
  • marsu
    Sziasztok

kellene egy kis segítség. Ittmit kell csinálni??
    ha kimegyek szétlövik a hidat, leesik egy emberem, átugorni nem tudok, van kb 3-om másodpercem valamilyen műveletre, utána meghall a csapat, és újra kezdődik minden.

Segítsetek!!!
  • Különc
    Spoiler taget használni és átmenni a warez topikba
  • Daell Drow
    meg egy magyar szero:

npp >> MIX [HUN]
  • bigapó
    még mindig nem lehet ip alapján keresni, ugye?
  • Barnus
    én se a ranked, se az unranked nem látom a listákban. mindkettőt végignéztem. Rankednél pedig ott van a többi [HUN] szerver, de az általad beírtat nem lelem, pedig nincs kifilterezve semmi, minden yes/all-ra van rakva. Unranked szerverek közte se találtalak.
  • Csavez
    Hi!
    A 24 slotos az unranked,vagyis ott kell keresni!
    [Hun]HardCore[eXl]Clan (24 slotos,unranked)
    Erre modosítsd!
    THX.
  • Daell Drow
    Ezen kivul még 2 magyar szerorol tudok:

A MAGYAR SZERVER [WMW]

[HUN] hsteam public HQ server
  • Fpocok
    [HUN] TOTAL BLACKOPS OFFICIAL COD7 SERVER OF HUNGARY | by totalcod.hu & Activision HU (173.199.110.163:3074)

[HUN] JCSR - kgb. Official Call of duty:Black Ops public Ranked Server (195.122.135.46:3164)

[HUN] hsteam Public MIX server

[HUN]B3llum Clan public server

[HUN] G4s GameOP.hu [Ranked]

[HUN] Black Ops [Ranked]

[HUN] HeG HCHQ server

HUN SH BlackOps HC HQ & SD

[Hun]'HardCore~eXl.Clan

[Hun]'HardCore~eXl.Clan 24 slotos
  • Csavez
    Hi!
    Béreltönk unranked szervert is!
    [Hun]'HardCore~eXl.Clan 24 slotos
    Nagyon sok mindent be lehet állítani! :)
    Ranked szerver:
    [Hun]'HardCore~eXl.Clan
  • Cris99
    haha..., no comment, amúgy a famas tényleg jó fegyó lett
  • Blacksheep333
    SimBot
  • Gabe18
    Ez mondjuk valószínű.
    Nekem egyből valami "szimulációs" dolog jutott eszembe. De nem tudtam mi az...
    A sok csalás közt ki ismeri már ki magát.
  • bigapó
    tuti elírás...
  • Barnus
    ha az a-tól 1-el jobbra lévő billentyűt megnézed, akkor rájöszz, hogy mit jelent a simbot :D Természetesen egyszerű elgépelés, a helyett s sikerült annak, aki beírta. Annyira nem bonyolult kitalálni :D aztán lehet, hogy tényleg létezik simbot, de én az írásodat elolvasva erre tippelek :)
  • Gabe18
    Felmentem kicsit TDM-be kis könnyed darálás címen. Először azt írták valami "simbot"-ot használok, az mondjuk nem tudom micsoda, következő pályán már csak sima "aimbot" volt.
    Pedig nem, csak szerintem ez a Famas kissé túl durva lett. Közelre nagyon darál, messzire meg túl pontos.
  • Prince23
    de nekünk, pc-seknek ingyér volt
  • lolSL
    nem ingyen, az intel szponzorálta a patcheket.
  • Lunki88
    Ehhez képest teljesen kihalt a CoD5...
  • Prince23
    De azért az is fura hogy a CoD5-öt agyba főbe támogatták PC-n, új pályákkal... tök ingyen. és mien vagesz zombi mapokat és mp pályákat kaptunk
  • bigapó
    nem a dlc-n van a lényeg, de kösz, hogy nem vetted észre mire céloztam...
  • lolSL
    előző NFS is csak konzolra kapott dlc-t..
  • bigapó
    külön volt az is csinálva, mint medalnál. nem csodálnám. más magyarázat nehéz lenne rá, egyik jó, másik meg nem. nevetséges egyébként már az egész. amúgy ez kezd általánossá válni, most olvastam NFS topikban, hogy nekik is szívás van a játékkal, meg nem kapnak majd kieget, csak konzolosok egyenlőre (konkrétan csak multinál olvastam ezt, de a lényeg ott van. PC-re szarnak)
  • Prince23
    Aham, akkor a single rész miért fut jól (ami kezdetben vacakul, képregényben futott)???? Akkor szar portot kaptunk. ennyi
    vagy egy ürügy arra a tény állásra, hogy a Valve újra PC vizsgálatot indítson ela felhasználók körében.
  • Barnus
    Jó, oké, mint mondtam, én multiban nem játszottam se cod5, se cod6-al, így nem ismerem azok hibáit, előnyeit, népszerűségét, és cod4-el is csak all seeing eye-on keresztül tört szervereken még anno megjelenéskor, így nem vagyok tisztában a cod scene-el, hogy melyik cod a favorit, melyik pedig nem :)
  • Rage47
    Örülünk, hogy megosztottad velünk!!!!!!!!!!!
  • gallardo
    1 fagyás még istenes. A legutóbbi patch elött minden ment tökéletesen lag nélkül, de azóta gyakorlatilag kettő! meccset nem tudok végig játszani mert kifagy vagy fatal error. És ez akkor idegesítő leginkább amikor sd-ben összejön a helikopterem és megbaszhatom mert kifagyott.
  • bigapó
    Hali.

Nekem annyi a tapasztalatom megy-nem megy ügyben, hogy most jól el tudok vele játszani, csak meg kell találni az ideális időpontot és szerót. Ez sokszor van, többször, mint MW2-ben az utolsó időkben, mielőtt azt abbahagytam végleg, az sokkal laggosabb volt.
    Általában Top3-ban végzek, sorra szedem az ilyenfajta challenge-eket, szóval nálam jól működnek a dolgok. Tegnap este még kipróbáltam azt,h goy kitöröltem Én is a cfg-ét, hogy az őj legyen meg, sokat nemt udtam vele játszani, csak 10-15 percet, elsőre mintha jobb lett volna, de ez lehet szerencse is.
    Szóval amíg rendre ilyen játékot produkálok magamnak addig nálam ez lesz a favorit. Win7/64bit és 4 mag mellett mondom ezt, viszonylag jó hardverrel tehát.

Ami zavaró és egyenlőre egy magyarázatot találtam, megoldást viszont nem, hogy amikor kevés COD-pontom van, akkor nem akarja elmenteni az új fegyver-beállításaimat. Rendre Fetching stat-al visszaállítja a régit. Bosszantó, de már figyelek erre.
  • patchaou
    Nálam ma volt egy win újrarakás, a játék is újra lett telepítve. Tapasztalat: szebben fut, kevesebb a lag, viszont ma először volt egy fagyás. A gépem amúgy kevés hozzá ezt tudom, de egy-két hónapig még ez marad.
  • koocos
    "vagy azt már leváltotta az MW2?"

ezt észre se vettem, bocs:D
  • cyber
    Azt is próbálgattam de nem oldotta meg a problémát!
  • Fpocok
    Én nem arra a mondatra értettem, amit írtam :D
  • partyarc83
    Na Hello MIndenki!

Asszem kb már nagyon rég regeltem ide még mikor COD4el kezdtem!Sajnos elötte nem volt net igy maradtak a single kampányok!COD 4 megjelenéskor fejlesztettem komolyabban gépet,akkor Intel D 820 core duo procra és még 8800Gtsre OC 640Mb!Időközben memo bővítés,vinyó!ez elég is volt akkor a most de jó lenne ha lenne 100-125fpsre!
    Cod 4 után még mindig ezzel a géppel elkezdtem COD 5tel!Már akkor az nem teljesített olyan jól FPS téren s mint mindenki én sem gondoltam h a vas lenne lassan kevés!Főleg h beszereztem egy 9800Gtxet!
    A MW 2 kimaradt az életemből mert mire beált ez az Alteres dolog addigra belefáradtam a hetenkénti ilyen olyan crackelésekbe,steames zero gear és társai megoldásokba!
    Most mint a messiást úgy vártam a Black Opsot!és még pénzt is adtam érte!A COD 5 volt még amit megvettem de már azt is akciós áron mikor mát mindenki szinte megunta!
    Szóval az elmúlt 3 hetem azzal telt h ideget edtem ideggel h nem megy a game!Minden megoldást kiprobáltam én is amit itt felsoroltatok a forumon,meg egyébb helyekről amiket hallotam,de semmi megoldás sem lett a problámáimra!FPS lagg!Természetesen volt h sikerült nem piros zónában véggitolnom fél kört mire kb addig szanaszét öltek s a statom hasonlított egy 3 éveséhez!De többségében még ennél is rosszabb volt a helyzet!Szóval én már lemondtam mindenről s a de most összetötöm ezt a szart szindróma közepén ugy döntöttem h csak nem a game lehet a szar hisz sokaknak semmi bajuk sem vele!
    Sajnos a már említett én nem gondoltam h kevés a vas dolog beigazolódott!Sajnos kevés volt a vas!A 2,8as core duo,a 3 giga rammal és a 9800Gtxel!(a kártya most is elég még különben)
    Ma beujítottam egy Intel I3at abból is a legerősebbet az 560ast!mellé tettem egy 2*2 giga 1600as Kingmax Herkules kittet egy Gigabyte P 55 - UD3Lbe!S nem azért mert szarom a pénzt mert 3 év után elösször költöttem lényegesen uj gépre!de ugy gondoltam meg kell ezt a lépést tenni!Azóta 140-180 között ugrál az fps azzal a 9800Gtxel ami az elözö gépben 10-40fpsre volt elég!
    Szóval a vas a lényeg sajnos!ez van!
  • koocos
    Miért lenne vicc? többet is ér, mint 14 euró, legjobb cod eddig...hnap rendelem is :D
  • Fpocok
    Elvileg grafikánál leht arányt állítani, 4:3, 16:9, 16:10 azt hiszem ilyenek vannak.
  • cyber
    Sziasztok!
    Valaki tud e segíteni?
    Probléma a következő: 3 monitoron (Eyfinity) ben játszom és ha fölrakom max felbontásra akkor aránytalanul széthúzza a képet a 3 monitorra.Aolyan laposak lesznek az emberek a távcső alakja sem szabályos kerek hanem ovális!
    Ha valaki tudja mi lehet a baj megköszönném ha segítene!
    Lehet játék gond? Mert a cod5 is ugyan ez a gond!
  • lolSL
    ez nem az
    nincs olyan ember a világon aki szépen felrakta amikor kijött, mindent szépen karban tartott rajta, aztán sorban ment fel sp1 sp2 sp3 és még most is azt használná
    talán pár munkahelyi gépen ahol fél órával kezdés előtt elindítja a rendszergazda a wördöt hogy már menjen mire beérnek a titkárnők :D