• Barnus
    jó, most nem ez volt a kérdés. Nekem is windows 7-em van itthon, 64bites és nálam is fut tökéletesen, én arra a "megoldásra" válaszoltam, hogy állítólag xp-n jobban fut. Erre írtam, hogy vicces dolognak tartom, hogy az emberek 10 évvel ezelőtti wint kelljen, hogy használjanak azért, hogy játszhassanak.

A win7 pedig valóban csak másfél éves, de már úton van a win8, erre írtam azt, hogy lassan közeleg már a win7 utódja is. lolSL írta le az igazságot, miszerint xboxra nincs w7 :) Merthát ugye manapság már csak szar portolásokat kapunk, a fejlesztés elsősorban konzolra történik:(

Ez van, szokjunk hozzá. Treya szerint aki PC-n akar játszani, az tartsa a lépést a fejlődéssel és vegyen 3/4 magos procit. Gondolom, hogy akiknek ez a "normális esetben jó az fps, de a hangtól bebugol és elkezd akadni" problémja van, az kétmagos procival nyomja, ami ellen nem biztos, hogy fog bármit is tenni a treya, hisz minimum specnek nagyobb procit adott meg.

Vagy van itt olyan, akinek 4 magos procival is beszaggat lövéseknél? mert nekem itthon 4 magoson tökéletesen fut, bent melóban két magos 6400+-on meg szaggat lövésnél.