11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7476 ez butaság. -
#7475 Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Ez ugye csak vicc volt? -
#7474 Még elég nagy a játékosbázisa, bár föleg azért, mert versenyeket még mindig rendeznek rajta. Ezért a jobb játékosoknál ez a rész a legnébbszerübb. -
#7473 dehogy...rengeteg 4es wru-s ismerősöm van :) -
Newreg345 #7472 Már minden magyar warezos cod 6ozik alteriw-n mert megoldották hoozá hogy legyenek rendes szerverek hozzá. -
#7471 cod5höz is lehet:) -
#7470 Mert az az utolso ahol még lehet berelni szerot, tort gamehez is. -
#7469 A legtöbb magyar azzal a coddal játszik sztem. Túl van a fénykorán de olyan tábora van, ami nem fogja otthagyni újabb random gamekért. -
Barnus #7468 király:) -
pitjou #7467 Köszönöm a segitséget tovább jutottam a sötét után.
Ezer köszi!!! -
Gabe18 #7466 PC-n szerintem tuti jól megy még a CoD 4. -
Barnus #7465 COD4-el játszanak még egyébként az emberek? vagy azt már leváltotta az MW2? Csak mert most 14euró steam-en, féláron van. elgondolkodtam, hogy esetleg érdemes-e megvenni -
pitjou #7464 Megprobálom nyomkodni, mert én bent nyomkodtam mikor már sötétben volt. -
#7463 Én azt vettem ám észre hogy pl a JCSRen néha nagy FPS lagom van, ha becélzok és lövök valakire vagy ha sok a gránát robaj ám egy francia szerveren meg nincs (nem ingázom sokat, nincs sok összehasonlítási alapom)
Nem azt mondom, hogy szerverhiba, de kb a kedvencek között van 8 szerverem, kb 2-3on rossz a játék, többin jól fut
Próbáltam feljebb állítani a grafikát, mondtátok hogy tehermentesíti a CPUt, hát ez sajnos nálam nem játszik (AMD Athlon x2 7850, 8800gt) már 4x AAtól rosszabb lett jóval)
Summa summarum: nekem vegyes érzelmeim vannak, jól is fut meg nem is -
pitjou #7462 Amúgy XP sp3 az oprendszer,6000+Athlon 2mag, 2GbRam duálban.
A patch óta nem szaggat,de nem fullon nyomom.Ill Nyomnám tovább. -
#7461 Akkor, amikor kiírja.
Ha nvidiád van, akkor próbálj meg egy régebbi drivert, mert van akinek segített. -
pitjou #7460 9800GT 512mb.
Akkor nyomkodjam amikor már fekete? -
#7459 Milyen érdekes, nekem kétmagos van és mégis teljesen jól fut maxon, természetesen nem fullhd-ban :) Vidkarim se egy húde... -
#7458 Perpillanat a black ops 2. helyen áll a játékosok számát tekintve,az szerintem nem olyan rossz!Vagy valamit rosszúl néztem? -
Barnus #7457 szedj le teljes mentést és folytasd a köv checkpointtól, ha másképp nem megy. -
#7456 nvidia-d van? -
#7455 kezd ujra a küldetést, és csak nyomkodd az f-et! (ne tartsd lenyomva) -
#7454 más játékok nem zuhantak vissza -
pitjou #7453 Lécci segitsetek!
Súgja már meg valaki hogy az ajtó benyomás utáni fekete képernyőre mi a trükk, mert itt állok már egy hete és nem gyógyult meg a pálya ujrakezdésétől sem.:((( -
#7452 Jajj hagyjuk ezt... Van akinek van más dolga is, mellesleg valahol ünnep van/volt. -
#7451 Egy újraindulás is sok mindent megold,"ezt most nem a játék miatt mondom" akkor egy reinstall miért ne? -
#7450 Közben a második mondatodat most olvastam el: itt nem arról van szó, hogy nem jött be a játékmenet, hanem hogy állandóan ÖSSZEOMLIK EZ A SZAR!
az új patchel keresztbe tettek azoknak is, akiknek eddig tökéletesen futott
és WIN REINSTALL se old meg semmit. Hülye népi hagyomány vagy beszéd itt az sg-n ez a szánalmasduma :D -
Barnus #7449 jó, most nem ez volt a kérdés. Nekem is windows 7-em van itthon, 64bites és nálam is fut tökéletesen, én arra a "megoldásra" válaszoltam, hogy állítólag xp-n jobban fut. Erre írtam, hogy vicces dolognak tartom, hogy az emberek 10 évvel ezelőtti wint kelljen, hogy használjanak azért, hogy játszhassanak.
A win7 pedig valóban csak másfél éves, de már úton van a win8, erre írtam azt, hogy lassan közeleg már a win7 utódja is. lolSL írta le az igazságot, miszerint xboxra nincs w7 :) Merthát ugye manapság már csak szar portolásokat kapunk, a fejlesztés elsősorban konzolra történik:(
Ez van, szokjunk hozzá. Treya szerint aki PC-n akar játszani, az tartsa a lépést a fejlődéssel és vegyen 3/4 magos procit. Gondolom, hogy akiknek ez a "normális esetben jó az fps, de a hangtól bebugol és elkezd akadni" problémja van, az kétmagos procival nyomja, ami ellen nem biztos, hogy fog bármit is tenni a treya, hisz minimum specnek nagyobb procit adott meg.
Vagy van itt olyan, akinek 4 magos procival is beszaggat lövéseknél? mert nekem itthon 4 magoson tökéletesen fut, bent melóban két magos 6400+-on meg szaggat lövésnél. -
#7448 Öreg, én már egy hete else indítottam, ennyit erről a szarról. Majd jövőre talán jobb lesz :S -
#7447 mai steam stat alapján már a játékosok harmada otthagyta a blackopsot.
szerinted ebből mennyi az akinek csak nem jött be a játékmenet? -
#7446 nyilván lehet hogy pár embernek jobb lesz mert vmi driver parája volt vagy bármi ami kicserélődőtt az új rendszeren és azzal már megy ez a fos
de itt tíz vagy százezrekről van szó akiknél egy darab szar ahogy fut a játék
ne mondd már hogy ennyi embernek csak a black ops miatt windowst kéne telepítenie -
#7445 de xp magától szarja össze magát egy idő után. -
#7444 Vannak olyanok, akik új kocsi vásárlása előtt kitakarítják a garázst. -
#7443 Hülyeségeket ne beszéljél,ha nem tartod rendben a rendszered,lehet az vista vagy win7,ugyanúgy ki lehet csinálni mint az xp-t! -
#7442 leírtam én is nemrég, hogy újrarakott windows alatt nem volt gond az első patch után! -
#7441 de minek újrarakni a wint egy játék miatt?:D ne próbálja senki bemesélni, hogy NEM a játékkal van gond...
minden játék megy tökéletesen, csak ez nem, akkor valami gond csak van vele:) -
#7440 Hát nem tudom... ha valaki jól összebassza a registryjét mindenféle szarral, az ellen a win7 sem segít. -
#7439 igen -
#7438 jojo tudjuk nálad még a 2001ben telepített xp-n megy 1254 fpsel a blackops meg az mw3 alphaja is. -