11248
  • Frank99
    ez butaság.
  • Fpocok
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Ez ugye csak vicc volt?
  • Zomil
    Még elég nagy a játékosbázisa, bár föleg azért, mert versenyeket még mindig rendeznek rajta. Ezért a jobb játékosoknál ez a rész a legnébbszerübb.
  • szabii98
    dehogy...rengeteg 4es wru-s ismerősöm van :)
  • Newreg345
    Már minden magyar warezos cod 6ozik alteriw-n mert megoldották hoozá hogy legyenek rendes szerverek hozzá.
  • csuszi
    cod5höz is lehet:)
  • Daell Drow
    Mert az az utolso ahol még lehet berelni szerot, tort gamehez is.
  • lolSL
    A legtöbb magyar azzal a coddal játszik sztem. Túl van a fénykorán de olyan tábora van, ami nem fogja otthagyni újabb random gamekért.
  • Barnus
    király:)
  • pitjou
    Köszönöm a segitséget tovább jutottam a sötét után.
    Ezer köszi!!!
  • Gabe18
    PC-n szerintem tuti jól megy még a CoD 4.
  • Barnus
    COD4-el játszanak még egyébként az emberek? vagy azt már leváltotta az MW2? Csak mert most 14euró steam-en, féláron van. elgondolkodtam, hogy esetleg érdemes-e megvenni
  • pitjou
    Megprobálom nyomkodni, mert én bent nyomkodtam mikor már sötétben volt.
  • Különc
    Én azt vettem ám észre hogy pl a JCSRen néha nagy FPS lagom van, ha becélzok és lövök valakire vagy ha sok a gránát robaj ám egy francia szerveren meg nincs (nem ingázom sokat, nincs sok összehasonlítási alapom)

Nem azt mondom, hogy szerverhiba, de kb a kedvencek között van 8 szerverem, kb 2-3on rossz a játék, többin jól fut

Próbáltam feljebb állítani a grafikát, mondtátok hogy tehermentesíti a CPUt, hát ez sajnos nálam nem játszik (AMD Athlon x2 7850, 8800gt) már 4x AAtól rosszabb lett jóval)

Summa summarum: nekem vegyes érzelmeim vannak, jól is fut meg nem is
  • pitjou
    Amúgy XP sp3 az oprendszer,6000+Athlon 2mag, 2GbRam duálban.
    A patch óta nem szaggat,de nem fullon nyomom.Ill Nyomnám tovább.
  • Fpocok
    Akkor, amikor kiírja.
    Ha nvidiád van, akkor próbálj meg egy régebbi drivert, mert van akinek segített.
  • pitjou
    9800GT 512mb.
    Akkor nyomkodjam amikor már fekete?
  • Rowlend
    Milyen érdekes, nekem kétmagos van és mégis teljesen jól fut maxon, természetesen nem fullhd-ban :) Vidkarim se egy húde...
  • nyuny01 #7458
    Perpillanat a black ops 2. helyen áll a játékosok számát tekintve,az szerintem nem olyan rossz!Vagy valamit rosszúl néztem?
  • Barnus
    szedj le teljes mentést és folytasd a köv checkpointtól, ha másképp nem megy.
  • Fpocok
    nvidia-d van?
  • darki81
    kezd ujra a küldetést, és csak nyomkodd az f-et! (ne tartsd lenyomva)
  • lolSL
    más játékok nem zuhantak vissza
  • pitjou
    Lécci segitsetek!
    Súgja már meg valaki hogy az ajtó benyomás utáni fekete képernyőre mi a trükk, mert itt állok már egy hete és nem gyógyult meg a pálya ujrakezdésétől sem.:(((
  • Fpocok
    Jajj hagyjuk ezt... Van akinek van más dolga is, mellesleg valahol ünnep van/volt.
  • nyuny01 #7451
    Egy újraindulás is sok mindent megold,"ezt most nem a játék miatt mondom" akkor egy reinstall miért ne?
  • Prince23
    Közben a második mondatodat most olvastam el: itt nem arról van szó, hogy nem jött be a játékmenet, hanem hogy állandóan ÖSSZEOMLIK EZ A SZAR!

az új patchel keresztbe tettek azoknak is, akiknek eddig tökéletesen futott

és WIN REINSTALL se old meg semmit. Hülye népi hagyomány vagy beszéd itt az sg-n ez a szánalmasduma :D
  • Barnus
    jó, most nem ez volt a kérdés. Nekem is windows 7-em van itthon, 64bites és nálam is fut tökéletesen, én arra a "megoldásra" válaszoltam, hogy állítólag xp-n jobban fut. Erre írtam, hogy vicces dolognak tartom, hogy az emberek 10 évvel ezelőtti wint kelljen, hogy használjanak azért, hogy játszhassanak.

A win7 pedig valóban csak másfél éves, de már úton van a win8, erre írtam azt, hogy lassan közeleg már a win7 utódja is. lolSL írta le az igazságot, miszerint xboxra nincs w7 :) Merthát ugye manapság már csak szar portolásokat kapunk, a fejlesztés elsősorban konzolra történik:(

Ez van, szokjunk hozzá. Treya szerint aki PC-n akar játszani, az tartsa a lépést a fejlődéssel és vegyen 3/4 magos procit. Gondolom, hogy akiknek ez a "normális esetben jó az fps, de a hangtól bebugol és elkezd akadni" problémja van, az kétmagos procival nyomja, ami ellen nem biztos, hogy fog bármit is tenni a treya, hisz minimum specnek nagyobb procit adott meg.

Vagy van itt olyan, akinek 4 magos procival is beszaggat lövéseknél? mert nekem itthon 4 magoson tökéletesen fut, bent melóban két magos 6400+-on meg szaggat lövésnél.
  • Prince23
    Öreg, én már egy hete else indítottam, ennyit erről a szarról. Majd jövőre talán jobb lesz :S
  • lolSL
    mai steam stat alapján már a játékosok harmada otthagyta a blackopsot.
    szerinted ebből mennyi az akinek csak nem jött be a játékmenet?
  • lolSL
    nyilván lehet hogy pár embernek jobb lesz mert vmi driver parája volt vagy bármi ami kicserélődőtt az új rendszeren és azzal már megy ez a fos
    de itt tíz vagy százezrekről van szó akiknél egy darab szar ahogy fut a játék
    ne mondd már hogy ennyi embernek csak a black ops miatt windowst kéne telepítenie
  • lolSL
    de xp magától szarja össze magát egy idő után.
  • Fpocok
    Vannak olyanok, akik új kocsi vásárlása előtt kitakarítják a garázst.
  • nyuny01 #7443
    Hülyeségeket ne beszéljél,ha nem tartod rendben a rendszered,lehet az vista vagy win7,ugyanúgy ki lehet csinálni mint az xp-t!
  • Frank99
    leírtam én is nemrég, hogy újrarakott windows alatt nem volt gond az első patch után!
  • Rage47
    de minek újrarakni a wint egy játék miatt?:D ne próbálja senki bemesélni, hogy NEM a játékkal van gond...
    minden játék megy tökéletesen, csak ez nem, akkor valami gond csak van vele:)
  • Fpocok
    Hát nem tudom... ha valaki jól összebassza a registryjét mindenféle szarral, az ellen a win7 sem segít.
  • Rage47
    igen
  • lolSL
    jojo tudjuk nálad még a 2001ben telepített xp-n megy 1254 fpsel a blackops meg az mw3 alphaja is.
  • nyuny01 #7437