• stifi
    ezt én még nem próbáltam, csak olvastam valahol, bevallom fogalmam sincs w7 alatt lehet-e egyáltalán buzerálni ezt a beállítást :)

amire viszont felkaptam a fejem, az ez, otthon kipróbálom (a bejegyzés után 6 oldalon keresztül 10ből 9 embernek megszüntette a problémáját, szóval megér egy próbát - ha még ezt senki nem mondta és beválik, fizethettek nekem egy thai erotikus masszázst):

If you want to try this yourself, got to control panel and select sound hightlight your sound device and select propertied, when the box opens select advanced there will be a drop down box, select 16 bit, 48000 Hz (DVD quality)then untick allow applications to take exclusive control of this device.

If you have sound card software check the settings in that, I know creative, Asus and Realtek all have their own propriety software so check it is set to 48 KHz there too

ingame snd_khz "48"

magyarul mindenhol a windows alatt beállítani 48KHz 16 bitre a hangot (vezérlőpult, hang, lejátszás, tulajdonságok, speciális, legördülő menü), és kiixelni a kizárólagos módot, ugyanezt pedig elvégezni a saját hangkártyád szoftverében. utána ingame snd_khz "48" parancsot konzolba
    ha nem jó, ugyanezt 24 bittel (stúdióminőség) kipróbálni

10-ből 9 bloody steve ajánlja, link
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1606757