Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
Valaki írta, hogy nagyon el kezd laggolni ha lõ az ellenségre, nekem ma már a szerverek 80%-a ilyen,fõleg ha több ellen is jön szembe. Mennyire gyakori ez nálatok? Esetleg nálam van valami gubanc?

csuszi
én nem így fogom fel. ez az egyetlen cod amihez értelemes support volt. fél évig nem volt cod2höz pb. cod6hoz semmi, ugyanolyan szar mint volt. cod4-et a modderek tették rendbe, iw szart rá. én inkább ezt nézném a helyedbenés hogy a trey 1 évvel a megjelenés után még patchelt? 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

pisztácia
😊) én örülök már annak is majd, ha látom, hogy tölt le valamit a steam a COD-hoz😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Prince23
Mi örülünk ha lesz 40 megás is 😄

pisztácia
Jó igaz, vannak benne +mapok is, de akkor is... lesz a BO-hoz is ennyi patch.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia

Prince23
Azért az jóval játszhatóbb volt. Ha a megjelenéssel összehasonlítjuk, mindenképpen...

pisztácia
Azért nem kell csodálkozni, hogy sok a hiba, hisz ez is treyarch játék... Anno a WAW-al nem ez volt? Kellett vagy 3 patch, hogy egyáltalán lehessen játszani. És ha jól emlékszem nem 10 megás patch-ek voltak...

darki81
engem még az sem érdekell ha néha fagy-lagol, egyedül a s*aros késbudziktól nemlehet játszani egy jót, mert az ovodás faxkalapoknak az a menõ! Ha kiveszik a kést, vagy megcsinállják hogy 1 késtõl ne halljunk, akkor egy egész jó kis játék lesz...

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Fpocok
Úgy értettem, hogy ahhoz képest ez a pár nap semmi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Arra értette, ha a késes dolgot csak két hónap alatt tudták kijavítani, akkor ez BO-ra kb 2-3 évet jelent, amire kijavtják a bugokat.<#vigyor3><#nevetes1>

TDC Geronimo
Azért azt hogy nem mûködött bcbe a retard késelés ne hasonlítsd már össze azzal, hogy beszaggat ez a szar ha ellenfélre kezdesz lõni. Én látom csak a kettõ közötti különbséget?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Cris99
igen, nemár most értem haza még most sem 100%???
ááááááá

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
BC2ben vagy KÉT HÓNAPot kellett várni, hogy kijavítsák a kést... én még türelmes vagyok ezzel kapcsolatban 😄

Prince23
Teljes mértékben egyetértek veled😄 Vicc az egész.

Én még hozzá tenném, hogy a 10-15 percenkénti kifagyásokat azért illõ lett volna kijavítani már a 3. napon.

TDC Geronimo
Én tudom, de aki írta elõttem úgy néz ki, hogy nem.

TDC Geronimo
holnap persze, vagy holnapután vagy azután. Elfogadhatatlan, hogy 10 napja megjelent ez a szar és az akadást még mindig nem javították ki rendesen

tommygear
ja egyszer nekem is volt de utána jó lett
Prince23
ha nekem jön valaki ilyennel, elõállok valami rendõrségi dumával 😄

Antal99
t. Elitehun
neked azzal a konfiggal jól megy a játék?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

RatBaG
kell a francnak autoaim, én így tolom:

Per Aspera Ad Inferi.

tommygear
honnan tudni?
Gaben17
Soha ne mondd meg a jelszavadat senkinek.
Mister *****: hi
Mister *****: can you help me?
Gaben: hy
Gaben: fuckin account stealer...
Mister *****: what?
Mister ***** most Offline.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Fpocok
Hmm... holnap jön a patch remélhetõleg.

Errõl a sniperes videóról meg... valaki már látott olyan konzolos montage-t, ahol NEM SNIPERREL, hanem mondjuk smgvel, vagy assaultal ölnek? Komolyan érdekel, mert én nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna ilyet... és akkor még ilyennel jönnek, hogy mennyi skill kell qshoz.

Zomil
konzolnál mindig van egy kis rásegités 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG
hívhatjuk akárhogy, úgyis tudod mirõl van szó...

Per Aspera Ad Inferi.

Jaja azt én is észrevettem :S szinte még hangja sincs 😞 Sry hogy szóba hozom a CS-t, de ott volt a legizgalmasabb az snd:

1. Az adott területen bárhova eldughattad a bombát, nem úgy mint a codba hogy közvetlen a céltárgy mellé

2. Amikor hallod hogy mindjárt robban akk szaladni kellett ezerrel hogy meg ne halj 😄
Prince23
Néha ezzel nyugtatom magam, ha kifagy a gamma 😄😄

Nah az ilyen embert kéne örökre eltiltani a számítógéptõl (10 méternél közelebb nem mehet 😄 infó dogát is papírra írja) Régen én is SINGL playerben hülyültem ilyen csalással ha nem tudtam továbbmenni (pl mohaa, max payne) Már tudom hogy mit érezhettek szegény bot-ok :'( 😄
TDC Geronimo
milyen autoaim? Tudod mi az egyáltalán vagy csak olvastad valahol?

Prince23
Na nekem meg ilyen gondom nincs 😄

elitehun
Ilyen gondom nekem is volt. De szerencsére csak 1 vagy 2 kör erejéig. Asszem ha kilépsz a mecs-bõl és vissza utána jó lesz
Lépj ki a játékból meg a Steam-bõl is, aztán vissza, nekem utána megjavult.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ilyen nekem is volt és hiperidegesítõ. kb 6x volt ilyen :S
mmovar
van itt baj még gazdagon...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

darki81
nekem is volt ilyen párszor, de szerintem mindenkinek...
Meg nekem olyan is volt hogy játszottam vagy 6 kört, utánna bekasztoltam valamit, és esc, erre homokóra, és eltünk az a 6 körbõl származó zseton meg pont XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

tommygear
szép bug
Daell Drow
Nyomom a mecseket sorba, es mondom mar reg szintet kellet volna lepni. Nezem a reportot, es latom hogy mar elerte de megy tovabba minusz vegtelenbe. Meg a kovetkezo mecsnel is csak szamol tovabb, es nem akar szintet lepni.

darki81
klassz😄 <#worship><#kocsog>
szerintem huzd ki a dugot a konektorbol és dugj bele másvalamit 😄

Sziasztok!

Az 5.1 -et lehet állítani a játékban, mert én nem találom az audió beállításoknál.
lolSL
konzolos auto aimes szarokat hanyagoljuk már, ez az igazi Játékosok fóruma.

elitehun
Én csak akkor veszek fel bárkit is ha már játszottam vele valahol és 1 normális 2 lehetõleg magyar 3 idõsebb mint 12 😛
12:24 - Mister *****: hi
12:24 - Mister *****: can you help me?
12:24 - Brownage: Hello. Yes. what u need?
12:25 - Mister *****: can you go to the http://steamcommunity.no-ip.org/ login and vote for my team?
12:25 - Mister *****: I really need this
12:25 - Brownage: lol sure mate...
12:26 - Brownage: But can u help me first please?
12:26 - Brownage: How can i report someone as an account stealer? 😊

Szóval ha ez a Mister felvesz valakit, nehogy menjetek szavazni, mert ellopja a jelszavatok😊

elitehun
Szép. Te csináltad?
darki81
egy kis sznájperesmovie<#smile>

elitehun
Gondolom ja
pisztácia
Ha kezdek egy prestige-t akkor elvesztem a pro perkeket?

Különc
Jaja, azt használom én is nem havas pályákon, Dutch rulz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nemoff

viszont az arcfestesek kozott van egy, aminek a neve Dutch, es sztem nem a hollandokra akarnak utalni 😊 (Arnie a Predatorban, ha nem ugrik be rogton...)

Ghost Pro a barátod.

\"to punish and enslave...\"