11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Baxo #7396 Hát pedig érezhetően nagyobb sajna a gépigénye! Otthoni laptopomon élvezhetetlen vele játszani minimumon, pedig az mw2 sokkaljobban ment... ez pedig akad össze vissza (friss rendszert is csináltam neki) -
#7395 Tudom hogy sokan használják még, de azt írják egy frissen telepített xp-vel sokkal jobban fut a játék. Habár ez valószínűleg igaz lenne egy friss win 7 esetében is. -
#7394 Vicc -
#7393 Ezt úgy mondod mintha már senki nem használna xpt:)
Amúgy meg #6122 -
#7392 -
#7391 -
#7390 Na most azt írják steam fórumon hogy 32 bites xp-n nagyságrendekkel jobb fps-t produkál a játék. Próbálta már valaki xp-n hogy fut? -
#7389 k/d-t csak non-objective játékmódokban számolja, asszem. -
eLiXir #7388 csak k/d-t lehet látni a combat record menüpontnál? mert szerintem nagyon el van cseszve, ma csak 2.5+ k/d-s meccseket toltam, és még talán csökkent is a tegnapihoz képest... -
#7387 jah játékosok mindig lesznek
csak az sokat elmond hogy a játékosok negyede otthagyja akár önszántából akár erre kényszerülve, amikor egyértelműen jobb mint a tavalyi cod. -
#7386 az érdekes, mert szerverek száma napról napra nő, most már 15000 felett van. Amúgy meg mindegy, mert akinek tetszik és nem laggol azok megmaradnak, annyi szeró mindig lesz. -
#7385 hát nemtudom, szerintem nincsen nagyobb gépigénye sokkal -
#7384 hát elég csúnyán kezdik otthagyni a játékosok a black opsot, úgylátszik ezzel a gépigénnyel nem jöttek ki olyan jól.
steam statoknál mw2 kb. pár hónappal ezelőttig a CS gamek előtt volt állandóan, a black ops meg most fél hónap alatt alájuk esett.. pedig többen tolták az első napokban mint az mw2-t tavaly. -
pitjou #7383 Súgja már meg valaki hogy az ajtó benyomás utáni fekete képernyőre mi a trükk, mert itt állok már egy hete és nem gyógyult meg a pálya ujrakezdésétől sem.:((( -
#7382 hol válaszolnak?
talán a support oldalukon -
#7381 A fejlesztők hol kommukáló képesek? twitter avagy fészbuksi? -
rikkcsicsi #7380 Játék közbem lefagy Ctrl+Alt+Del el tok csak kilépni és bezárniekkor irja ki a hibát és a win7 probál keresni megoldást!!! -
#7379 Hali, latom szinte egyforma konfigunk van.
(E8500, 4gb ddr2 1066, asus 4870 512mb, Vista 32bit 2 eve telepitettem!)
highen 1680x1050-ban 70-125 fps kozott megy, es nincs lagg.
En nem ajanlom a mp config piszkalat, mert en elso 2 hetben nagyon bele nyultam es 100fps mellet is laggolt. Most a het elejen ujra szedtem steamrol es tokeletessen ment, minden fele lagg nelkul
Nezd meg esetleg hangkartya letiltassal is hogy megy. Friss rendszert raktal es ugy is laggol, akkor rakj uj drivereket is. Foleg az ati drivert most jott ki az uj 10-es verzio. Mas otletem nincs.
-
#7378 5 teamkill után auto-kick van ranked HC szervereken. -
Gman2142 #7377 Biztos hogy automatikus. Velem is történt már hogy cp-ben kaptam egy rolling thundert, amit hc-n nem lehet úgy ledobni kis map-on hogy a fele csapatod ne haljon bele -.-' Abban a pillanatban ahogy meghallottam a robbanást jött is a kick, nem hinném hogy egy admin ennyire gyors lenne... -
stifi #7376 hogy a viharba ne, de az is lehet, hogy admin rakott ki :)
a tk nem menő semmilyen fpsben :P -
#7375 Az lehetséges, hogy a szervereken be van állítva hogy adott számú teamkill után automatikusan kidob? Mert az előbb sikerült összehoznom pár tk-t és egyből kivágtak. -
#7374 Na jól van bazmeg, most adtam fel, hogy ezek után valaha is kommentet fogok írni a hivatalos fórumba. ENNÉL SZARABB FÓRUMOT MÉG NEM LÁTTAM. Nem csodálom, hogy a játék is szar. (Se FF alól, se IF alól NEM LEHET TUDOK ÍRNI) -
stifi #7373 na hazamegyek ezt kipróbálom :)
ep45-ds3p alaplapom van, ugyanaz a driver kell hozzá sztem :)
mélyebben a fórumban láttam már, hogy a hangra gyanakszanak többen is, reméljük... -
stifi #7372 ez egy teljesen átlagos hibaüzenet, semmit sem árul el
mikor írja ki, mik a részletek, milyen oprendszer stb? (eredeti a játék?) -
fawcet #7371 verify-t próbáld meg BO-dra steamon. -
fawcet #7370 Nekem tegnap szűnt meg a laggom, chipset és sound drivert raktam fel ujra win7 x64-re. Gigabyte EP-35-DS3 alaplapom van E5200-al.
Néztem is milyen friss az audio driver nov 11-i.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2741&dl=1#driver -
rikkcsicsi #7369 Black Ops MP.exe működése leált erre tud valaki megoldást??????Nagyon kéne mert ijenkor lefagy azt semmi -
stifi #7368 persze nem kötelező, megvetted, szar, nem veszel többé.
én viszont akarok játszani, és ha sok embernek megoldódik a probléma, biztos van az enyémre is megoldás..
legrosszabb esetben mire kijön a patch, de addig próbálkozom, erre való a munkaidő :) -
#7367 nekem ment a gta4 7 patch után 1440x900-ban normálisan,mediumban,végig is vittem,had ne kelljen már baszakodnom ilyen faszságokkal,hogy egy gyakorlatilag multiplayer game fusson...single-ben persze scriptelt respawn ellenséges a cucc,legalábbis 1 pálya után ezt szűrtem le. -
stifi #7366 szerintem le van hívva neked a konzol, nekem akkor csinált ilyet, néha beragad egy sárga sor a képernyő tetején amibe tudsz írni szöveget..
a nullával lehet belőle kilépni -
Wolfram14 #7365 ziasztok!
Nekem az lenne a problémám ha elindítom a multiplayer már jó bejön, csak 2 kurzor jön be a cod-é meg az egéré. És a cod menüjében ahol van a play vagy pl a settings rákkattintok de mégsem jön be , pedig világít amikor rámegyek pl a settings-re de ha rákkantintok mégsem adja be valaki tudna segíteni, lehet ogy az miatt van hogy az egérnek a kurzorja is bene van, ezt hogyan lehetne eltüntetni?
Köszön előre is -
stifi #7364 hja, és persze előtte erősen ajánlott a széthekkelt cfg filet törölni, hogy nulláról kezdhesd, illetve a steamben a -noprefetch parancsot berakni a játék indításához, állítólag ez is hasznos.. -
stifi #7363 ezt én még nem próbáltam, csak olvastam valahol, bevallom fogalmam sincs w7 alatt lehet-e egyáltalán buzerálni ezt a beállítást :)
amire viszont felkaptam a fejem, az ez, otthon kipróbálom (a bejegyzés után 6 oldalon keresztül 10ből 9 embernek megszüntette a problémáját, szóval megér egy próbát - ha még ezt senki nem mondta és beválik, fizethettek nekem egy thai erotikus masszázst):
If you want to try this yourself, got to control panel and select sound hightlight your sound device and select propertied, when the box opens select advanced there will be a drop down box, select 16 bit, 48000 Hz (DVD quality)then untick allow applications to take exclusive control of this device.
If you have sound card software check the settings in that, I know creative, Asus and Realtek all have their own propriety software so check it is set to 48 KHz there too
ingame snd_khz "48"
magyarul mindenhol a windows alatt beállítani 48KHz 16 bitre a hangot (vezérlőpult, hang, lejátszás, tulajdonságok, speciális, legördülő menü), és kiixelni a kizárólagos módot, ugyanezt pedig elvégezni a saját hangkártyád szoftverében. utána ingame snd_khz "48" parancsot konzolba
ha nem jó, ugyanezt 24 bittel (stúdióminőség) kipróbálni
10-ből 9 bloody steve ajánlja, link
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1606757 -
#7362 nekem semmi bajom nem volt a játékkal az 1ső patch óta, mivel kóteros vagyok csak hétvégén vagyok itthon, viszont múlt hétvégén jó volt, most vannak apró akadások...
amugy fullon megy a játék semmi gondom nincs vele,
core 2duo E7300 @ 3,1, 4gb ddr2 1066mhz ram, ati hd5750 1gbt-os, win7 x64, nem egy csúcs gép de simán mennie kell és megy is, 1680x1050, minden fullon, 4x élsimítás -
Barnus #7361 "dxdiag-ban levenni a hardver acceleration-t (vagy épp felvenni, rejtély)"
Ez gondolom Windows XP esetén van csak, ugye? Vagy azóta van már mód arra, hogy win7-ben is állítsuk az accelerationt? Nálam a dxdiagban nincs semmi nyomógomb, csak infók. -
#7360 Nálam is vannak akadások pedig nem egy szar gépen van hozzá..
Egyszerűen szarul optimalizálták 1-2 hónap múlva tényleg nagyon jó játék lesz majdnem hibátlanul, ha jönnének végre az igért patchek.
Nálam a főmenű szaggat, de ingame csak 10perces kép megállás van amúgy fps terén se az igazi nem használja ki a 2 vga-t csak 50-50%-ban terheli őket 100-100 helyett, jelenleg 100-120fps tájt mocorog..
ui: a gépem egy i7 3.8ghz-n és gtx 460 1gb sli. -
stifi #7359 anno a counter strike source volt ugyanilyen, de azóta a teljes gépem lecseréltem, nem tudom elfogadni hogy ez a konfig kevés lenne hozzá.
igaz hogy csak tegnap tettem fel, de az oprendszer viszonylag friss, azért futok vele egy kört
amit a netről össze tudtam szedni, az ennyi:
van akinek a hang okozza az akadást, emulálni lehet a sima hangkártya helyett (illetve snd_restart) illetve dxdiag-ban levenni a hardver acceleration-t (vagy épp felvenni, rejtély)
van akinek le kell venni a grafikát, különböző console trükkökkel
van akinek a netes packeteket kell beállítania, és minden megoldódik
van akinek félmilliós gépe van a legjobb hardverekkel, és semmi sem segít
ha ezt nem javítják, akkor ez 2010 (és az eddigi) legsikeresebb játék, és a legnagyobb FAIL a szoftvertörténelemben -
Bugge #7358 Hát igen, ezért mondjuk, hogy optimalizálatlan, mint annó a GTA4 volt és maradt is. Ott is mindenki sírt, hogy szaggat, ami igaz volt, hiába adat ki patchet nem sokat javult. Szerintem itt is ez lesz a helyzet.
Én az összes COD sorozatot megvettem és mindegyik tetszett, ez az első, amire eddig azt mondom, hogy kár volt kiadni érte a pénzt.
Sajnos választ nem tudok adni a kérdésedre :S
Ha a Single megy fullban, akkor a multinak is kell. Esetleg driver frissítést, stb segíthet.
Nem azt mondom, hogy folyni fog, de legalább játszható :) -
stifi #7357 nekem is jobb ha beütöm ezt a parancsot, de közel sem tökéletes, valami még hiányzik!
e8400, 4870, 4 giga 1066 ddr2, w7 64 bit, elég friss telepítés
kicsit bővebben gigabyte ds3p alaplap, sapphire 4870 512 toxic, kingston hyperx memória, chieftec 650 táp
ezen a konfigon folynia kéne a játéknak, mint a vérnek! ehelyett full grafon durván akad, ha lejjebb veszem kicsit jobb, de játszhatatlan