• killerkocka
    Csak javítanák ki ezt az fps ingadozást és utána kiderül ki mennyire jó. Néha szánalom, ahogy célozni nem tudó emberek makkolnak össze vissza náluk jobb játékosokat is, csak mert aktuálisan több fps-t adott nekik a gép. Nincs szar gépem, max grafon is olyan stabil 130 fps-nek lennie kéne, ehelyett 150-től 40-50-ig ugrál folyamat.
    Másik meg a party lehetőség hiánya. Nagyon sokszor elég zavaró az olyan csapat, aki csak megy hq-n, demolitionon, akár ctf-en céltalanul a pályán, hiába írja nagy betűkkel ki, hogy hova kéne mennie és mit csinálni, csak bolyong, mintha keresné élete értelmét. Másik meg, hogy sok esetben kénytelen az ember saját klántársának statját rontani, mert úgyis megöli, ha már más nem tudja. Nem tom ki hogy van vele, de én jobban élveztem cod4-et, mw2-t is, ahol lehetett egy csapatban lenni haverral és összedolgozni. Remélem itt is lesz hasonló lehetőség private meccsen kívül, mert jó lenne ez alapvetően, de néha tényleg szánalmas a csapat, amit kap az ember. Egyedül meg úgyse hozza le 9 ellenben. Bár win/loss-om pluszos, de lehetne jobb is, vagy akár rosszabb. Lehetnének izgalmasabb meccsek is összeszokott emberek ellen. Eddigi legizgalmasabb demolitionom vagy 1 hete volt, mikor egy csapatba kerültem haverral és elég pro ellen is volt. Minden egyes körnél csak 1-2 másodpercen múlott, hogy bukja az egyik csapat. Na ilyet akarok sokat! :P De ezt úgyis jobban tudják treyesek, mit akarnak. Vagy nem.