Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Csak az a bja hogy nehezen leeht észrevenni vagy nem tom. Pl mw2-ben tisztán lehetett érteni hogy jön egy ellenséges chopper. Már váltottam is class-t....
Különc
Nincs, helikopter a BO I win buttonja

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TDC Geronimo
Lõdd le. Ahogy meghallom hogy jön veszem is elõ a rakétát és nem sok vizet zavarnak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
Engem az idegesít, de nagyon, hogy állandóan a helikopterek darának le. Egyszerûen röhej. MW2-ben legalább volt perk, amitõl nem látott semmi égi istenség. Itt nincs valami hasonló? Én nem találtam... :S

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pisztácia
xDDDD

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
éssss IGEEEEEN... meglett a két késelés hátba 5 MP-n belül😄 Nuketown-on berusholtam a házba😄 Már csak hip fire kell, a steady aim pro hoz, és a ninja pro hopz meg 5 bombát kell letennem😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

elitehun
Én nem pont arra gondoltam hanem arra hogy kb nagyobbat fingok -.-
pisztácia
Errõl jut eszembe még 10 bombát is le kel tennem a ninja pro-hoz...😄
Amúgy igen, én is néztem, hogy kicsi a detonáció... sokszor mellette álltam, és meg se haltam.

elitehun
Az csak nekem tûnt fel hogy a bombás játékokban (SD, Demolition, Sabotage) milyen kicsit robban a bomba?? Szinte egy kézigránát is nagyobb robbanással jár. Komolyan néha azt se vettem észre hogy felrobbant
pisztácia
Ninja-nál két embert kell leszúrni 5 Másodpercen belül... akkor adja ami kell a pro hoz.

Szerintem ez a perk dolog jó. Mondjuk a mai napig nem jöttünk rá, hogy a ninjaval hogyan lehet pro-t csinálni, mert az a hátulról késeld le az ellent az már jópárszor meglett, de mégse adta be. Holott az ellenfél azt se tudta, hogy ott vagyok mögötte.

\"to punish and enslave...\"

elitehun
Akkor a hcaker Pro-ról ne is beszéljünk. Az elsõ még könnyû tönkre kell tenni enemy equipment-eket, de a második már kemény. asszem 25 enemy-t kell megölni clay-el vagy C4-el. a 3.-ik meg ugyan ennyi embert kell megölni a motion sensor vagy a jammer hatósugarában -.-
Jó neked. Nekem olyan hibák is elõjöttek amikrõl aztán még csak nem is olvastam eddig. Van az a lövészes gyakorlópálya. Na ott nekem egy csomószor hullámzik a talaj. Killcambe a halott ember egyik keze a monitor bal alsó sarkában van, a másik lába meg a jobb felsõbe, szétnyúlik mint a rágó. Ati 5770 crossfirem van, 10.11-es driverrel. Hiába van 4 magos procim, 125 fps-rõl képes leesni akár 20ra is úgy hogy egyhelyben állok. Aztán legtöbbször csak ámulok mikor gyengébb gépekkel rendelkezõ egyének beírják hogy tökéletesen fut nekik a játék. Ilyenkor tátva marad a szám. Na mind1 remélem a patch leginkább az fps esésre és a hangokra lesz kihegyezve.

pisztácia
Nekem tegnap lett meg. Pedig 20 FPS-el nem izgi a játék, de ez van... 2-3 hét és lesz új gép de addigis, kell valami játék...
Amúgy titeket nem zavar ez, hogy 3 féle dolgot kell teljesíteni a pro perk-hez?:S Tegnap nagy nehezen meglett a Scavenger pro, de a Ninja... meg a steady...:S

elitehun
Nekem már rég megvan. Én nem is laggolok tulajdonképpen
Jó persze biztos megoldják a dolgokat, csak már kicsit uncsi, hogy még mindig nem adtam le azt a küldit, hogy legyen 15 óra aktív játékidõd. 😊

pisztácia
Szerintem nem feltétlenül, hisz õk csinálták a játékot, ismerik mi hogy... szerintem nem a hiba megoldásával van a gond, hanem a hiba keresésével, hisz rengeteg adatot kell átnézniük, és ellenõrizniük.

elitehun
Hát azt írták hogy holnap adják ki ha jók lesznek a teszt eredmények. ÉS ha már tesztelnek az azt jelenti hogy haladnak. ÉS minél jobban haladnak annál hamarabb adják ki a patch-et 😄
Ja csak egy idõ után ha nagyon húzzák halasztják a dolgot, akár az jelentheti azt is hogy tanácstalanok, néhány hiba megoldásában. De azért reménykedjünk.

pisztácia
okok, köszi.

pisztácia
Akkor ma se lesz, de mind1, minél késõbb adják ki, annál jobb lesz

Valamikor holnap jön ki az MP patch és az ezt követõ napon meg a SP patch.

Különc
<#eljen><#eljen><#eljen>

pisztácia
oFF 2

Na igen... amúgy olvastam, hogy a nagy sikere miatt, Stallone tervezi a folytatást, és hogy Bruce Willis, csak úgy fogadja el a felkérést, hogy õ lesz a fõ gonosz😊 és elméletileg, így is lesz😊<#eljen>

elitehun
Azt mondták hogy a Multi patch-et vmikor holnap adják ki a Single patch-et mert egy nappal késõbb. Attól függ hogy milyenek a teszt eredmények
elitehun
Lol
Eddig észre se vettem. Asszem max 3 percet szerepelt benne 😄
Különc
OFF
Mi marketing, Arnold Schwarzeneggert kiírni mint fõszereplõ <#wilting>

pisztácia
Nem tudom miért asszociáltam arra, na de mind1.
Nem vagyok jó angolos, de akkor az azt jelenti, hogy holnap jön ki az MP és SP patch, mert még nem voltak jók az eredmények?

pisztácia

igaz

Különc
Ez ?

elitehun
Emlékeim szerint abban a filmben egy koponya volt aminek a feje búbján egy holló volt
darki81
Ó yee <#smile>
Ezt kerestem én a múltkor, de csak sh!t felbontásban volt!

THX <#smile><#smile>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem lesz ma patch.
We are on track so far to release MP patch sometime tomorrow and SP patch the following day, pending good test results...

pisztácia

pisztácia
Hali. Na van valami hír, lesz ma patch? Steam fórumon volt valami érdekes?

Különc
Irták a kommentek között, hogy ez nem hack, hanem a helikopter miatt (nem néztem ennyire utána bocsi) valamiért nem tudsz meghalni egy ideig, ez egy glitch (bug?) amit javítani kell

Különc
Néha nekem van, de max 1-2 halál van miatta minden második pályán

Különc
Lehet 53253532523532525252 magos géped is, ha a játék csak kettõ, max 4et használ akkor baszhatod, szóval felesleges dobálózni a magok számával

Forrest Tomee
Nálam sincsenek fps ugrándozások szerencsére, viszont a szerverek fele továbbra is laggol, fõleg ha ellenfél jön közel. Másoknál is látom mert van hogy nekem simán fut a játék éppen becélzok valakit erre kb 10m-el arrébb jelenik meg szaggatva. Ez az egyetlen igazán idegesítõ a játékban.

Nekem 5870-em van, és 1680x1050-ben minden maxon, aa csak 2x-en és a másik élsimitás is levéve viszonylag alacsonyra csontstabil 60fps. ritka, hogy alá megy, nagyon nyilt terepen, ahol sokminden van, akkor picit leugrik, de amúgy nem jellemzõ. Milyen procid van? Nem lehet inkább azzal a gond? Nem kéne low-n is ilyennek lennie, hacsak nem a te configodon maga a játék rosszalkodik, amit a patch javít majd. De itt bent melóban amd x2 6000+ procival 4870-en is megy szépen kicsit lejjebb véve a graf 30+fpssel.

Antal99
10 magos már erõs lenne?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Gaben17
Felvettelek steamen már 3napja,de még nem fogadtál el<#crazya>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Fpocok
Holnap, azaz ma jönnie kell a pepatchnek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
nekem viszonylag stabil az fps-em nincsenek ekkora esések, én inkább ezt már optimalizácios hibának tartom, ez már(nekem legalábbis) nem hirtelen fps csökkenés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
<#nemtudom> bocsi

Nálam max olyan van, hogy félóránként megáll 2 secre. De nem zavaró. Amúgy tökéletesen megy, pedig nincs erõs gépem.

csuszi
valaki igazoljon vissza:
nem arról van szó kizárólag hogy optimalizálatlan a játék - 6870-en 30-40-100 fps van, hanem még minidg van másoknál is a kemény 10 secenkénti fps dropp? megy simán 90 körül aztán 10 sec és leesik 3 secre olyan cirka 10-20-ra. aztán usgyi tovább újabb 20 sec múlva dropp megint 10-re. etc folyamatosan.
az hab a tortán, hogy az elõbb havannán kinéztem az ablakon végig az utcára és egy húzott 6870-el 30-40 fps minden off és low options. de még szánkázik is a lelkem fel le.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
OFF:

Misfits s02e02 FUCK YEA! 😄

Fpocok
Elméletileg kivették a perket... és elvileg nem is kéne így mûködnie.
Ha futsz, akkor kicsit elõreugrik, de ha nem futsz, akkor nem.

bigapó
ezek olyan kérdések amikre sosem fogunk tudni válaszolni. ez már régi gyermekbetegsége a játéknak, hogy Neked semmi sem nekik meg minden sikerül...mármint ami az ilyeneket illeti. nekem is van hogy 1 méterrõl nem csinál semmit, persze õ simán lekésel...

The Matrix has you...

Prince23
Am miért van az hogy késsel 5 méterrõl nekem ugrik az ellen? ez rosszabb mint mw2-ben, komolyan írom most.

megint beletették ezt a perket vbagy mi? és én miért nem tudok 10 méterrõl a nyakába ugrani késsel az ellennek? hm?