11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
stifi #7356 Szia,
ugyanez a konfigom van (csak e8400), de a laggal/ugráló képpel nem tudok mit kezdeni, tragédia..
te milyen trükkökkel szabadultál meg tőle? -
Bugge #7355 Megnézem, de ugyan olyanok a hangok, mint a cod5-ben. Így szerintem nem befolyásolja, hogy hova állítom :) -
#7354 kipróbáltam, laggol ugyanúgy...és most a játszhatatlan szinten van, patch óta nem próbáltam. -
#7353 hangot lehet állítani több féle hangszóró fajtára, egész másképp szól ha átrakod, nézd meg az audio optionst -
Bugge #7352 Ezzel csak részben értek egyet.
Nekem E6300-as procim van, ami 2,8GHZ-s. Mivel jól tunningolható 3.6GHZ-en megy jelenleg stabilan. Mellette egy Ati4890 1GB-os VGA és 4GB ram Win7 x64-van.
Az első patchig valóban nagyon lagolt. Utána már jobb volt. Most a második patch után megint lagol a játék. Single az fullon megy akadás nélkül, így tuti nem a gép kevés hozzá.
Szerény véleményem szerint a hanggal lehet gond, mivel ha belépek egy TDM szerverre és lagol, viszont a pingem jó kiadom az alábbi parancsot:
snd_restart
ezt követően 1-2 mp-ig megáll a játék de utána akadásmentesen megy. Sajna ezt minden pálya játékmód elején ki kell adni. Ha SD-t játszól akkor minden kör elején.
Ezért beraktam egy billentyűre, config fájlba be kell írni, hogy:
blind P snd_restart
Így mikor a P-t mennyomod lefut a parancs.
Szóval ez a vegyél hozzá gépet dolog nem éppen hiteles szerintem. Ami tény:
Optimalizálatlan, lagos, dobozhanggal. -
atyiko #7351 Szerintem azoknak akik teljesítik a minimum proci igényt azoknak megy.
Azaz AMD Phenom X3 8750 ill. Intel Core 2 Duo E6600. Írják már le kinek megy játszhatóan és milyen procijuk van. -
#7350 nos,akkor már nem vagyok ideges,eddig azt hittem, a gépem már nem bírja a novemberi gémeket,de látom mások is szenvednek,így valszeg a játék egy optimalizálatlan szar :) -
#7349 tudom, hogy már senkit nem érdekel a single, de tegnap befejeztem, és meglepően jól szórakoztam a tré-arch munkáján, ez a hidegháborús éra nagyon jó ötlet volt. habár a történet szerintem nem tartalmazott olyan fordulatokat, meglepetéseket, mint az mw és az mw2, igazából már a közepétől simán lehet sejteni, mi az ábra.
ugyanakkor az egyik legstílusosabb főmenüt is sikerült összehozni, amit eddig játékban láttam, szerves része a történetnek, jó pont.
ugye nem csak nekem gyanús, hogy egy csomó fegyver vagy felszerelés kicsit anakronisztikusnak tűnt egy 60-as évek elején játszódó történetben...?
viszont ilyen szaggatással nagyon régen nem találkoztam már.
szóval single: 7.5/10 -
atyiko #7348 Ja ja ez így van én is tesztelgettem 1680x1050 fullon játszom aláírásomba szereplő configgal. Proci terheltség mind a 4 magon 60% körüli, videókártya GPU terheltség 40% !!! 800x600-on is ugyanannyi a prociterheltség gpu-é meg lemegy 35% körülire. Ez vicc!!! Haver vid karija ugyanez csak 1gb ramos GTX460 procija minimum config alatti Intel E6550 ö laggol már mert prociterheltsége folyamatosan 90-100% videókártya meg szintén 40% körül molyol.Másik ismerős Intel e5200 3GHz-re huzva neki már élvezhetetlenül laggol gyenge még igy is a procija. Ezek szerint a minimum prociigény alatt sosem lesz tökéletes a játék ha csak a sok b@sztatásra nem javítanak valamit. -
killerkocka #7347 Fps kérdésben meg röhej, hogy low grafra nincs értelme rakni, mert stabilabban és több fps-sel fut maxon. Hol itt akkor a logika kérem szépen? xD -
killerkocka #7346 Csak javítanák ki ezt az fps ingadozást és utána kiderül ki mennyire jó. Néha szánalom, ahogy célozni nem tudó emberek makkolnak össze vissza náluk jobb játékosokat is, csak mert aktuálisan több fps-t adott nekik a gép. Nincs szar gépem, max grafon is olyan stabil 130 fps-nek lennie kéne, ehelyett 150-től 40-50-ig ugrál folyamat.
Másik meg a party lehetőség hiánya. Nagyon sokszor elég zavaró az olyan csapat, aki csak megy hq-n, demolitionon, akár ctf-en céltalanul a pályán, hiába írja nagy betűkkel ki, hogy hova kéne mennie és mit csinálni, csak bolyong, mintha keresné élete értelmét. Másik meg, hogy sok esetben kénytelen az ember saját klántársának statját rontani, mert úgyis megöli, ha már más nem tudja. Nem tom ki hogy van vele, de én jobban élveztem cod4-et, mw2-t is, ahol lehetett egy csapatban lenni haverral és összedolgozni. Remélem itt is lesz hasonló lehetőség private meccsen kívül, mert jó lenne ez alapvetően, de néha tényleg szánalmas a csapat, amit kap az ember. Egyedül meg úgyse hozza le 9 ellenben. Bár win/loss-om pluszos, de lehetne jobb is, vagy akár rosszabb. Lehetnének izgalmasabb meccsek is összeszokott emberek ellen. Eddigi legizgalmasabb demolitionom vagy 1 hete volt, mikor egy csapatba kerültem haverral és elég pro ellen is volt. Minden egyes körnél csak 1-2 másodpercen múlott, hogy bukja az egyik csapat. Na ilyet akarok sokat! :P De ezt úgyis jobban tudják treyesek, mit akarnak. Vagy nem. -
#7345 Mondjuk a hiedelmeknek ellentmond, de pl. találtam olyan tuti orosz szervert, ahol mindenki szépen "belőhető".
Érdemes böngészni a szervereket, ugyanis több olyan /nem hc/ranked szerver is van már ahol csak az alap fegyókat engedik használni és a kisautó, és egyéb lepkedő nyalánkságok /lol/ nincsenek jelen. Tehát aki erre vágyik a játékban az megtalálhatja a számítását. -
#7344 keres másik szerót, ki lehet fogni nem vérprofi -vagy nem csaló- csapatokat, ahol lehet jobban játszani.
pl. a német szervereken rengeteg gyanús alak játszik. Vagy sok Blood Stefán, akik éjjel nappal klánoznak, és összeszoktak.
-
#7343 Hát emberek,nem tudom,hogy mi van,de olyan szinten szednek porrá a multiban,hogy ilyet még nem tapasztaltam.Mintha mindenki egy elvetemült vérpro lenne,aki a másodperc töredéke alatt lő halomra...
Hogy van ez?MW 2-vel nem tudom elmondani mennyit játszottam eddig,ott egész jó arányú statokat csináltam(általában dupla annyi kill mint halál),de itt...!Örülök,ha már egalt sikerül összeszednem.Iszonyat...!Túl sok az ember minden pályán...!Lassan már azon gondolkodom,hogy eladom a picsába.Csak felcseszi a fejem.Nem vagyok én fanatikus elmebeteg profasz,hogy ezekkel felvegyem a versenyt...ráadásul nem is akarok az lenni.Egyszerűen csak játszogatnék szívesen...de így elkedvtelenedik az ember...!Tököm tele van már,komolyan...! -
#7342 Playercard -> Combat Record -> Weapons (Combat Summary) -
#7341 Amúgy a KD ratio-t hol lehet látni? -
eLiXir #7340 Nem törődnék vele, mert mióta tudok tűrhetően lagmentesen játszani átlag 5-6 k/dm van, de van h 1-2 körül. Lényegtelen... ma szinte egész nap játszottam, tuti volt, vagy 30-40 meccsem domination módon, és alig ment fel az overall k/d... aztán picit utánanéztem, lejátszottam egy meccset, 1.45 k/d sikerült, és visszaugrott az overall 1 tizednyit, pedig egy 36/7-es stattal meg fel sem megy egy szazadot sem...
nem lehet megnezni valahol hogy összesen hanyszor haltam illetve hany embert oltem meg? mert csak k/d-ből nem tudok kisilabizálni, hogy hol tartok.. -
#7339 mit foglalkozol a k/d-vel? ha most már jó vagy akkor simán vissza tudod javítani. a fegyver classok eltűnnek prestige váltásnál, szal az sem érdekes, COD pénzt meg bármikor tudsz csinálni sima játékok során, akár contract-okkal is, vagy menj át wager-be és játsz 15-20 meccset amit meg is nyersz persze vagy legalábbis jó helyen zársz. Nekem pár fegyver van ami tetszik, azokat megveszem és aztán tízezrek lapulnak a zsebemben feleslegesen. -
eLiXir #7338 :-/ -
#7337 MW2 ben lehet simán. Itt nem tudok róla. Biztos lehet, de ne kérdezd hogy. -
#7336 szabadna tudnunk pontosan melyiket szedted le? ha jól tudom nem lehet a statot resselni (legalább is a cod6ban nem lehetett, itt is kétlem h lehet) -
eLiXir #7335 vmelyik tweakelt configot letoltottem... szoval..hogyan lehet a statjaimat TÖRÖLNI, tehát zéró/nulla/semmi állapotra visszatenni, mert 0.32es a KDm, nincs CoD pontom, szar classokat csináltam míg akadozott addig nem érdekelt, hogy mi van... Van rá megoldás? -
#7334 kiváncsi lennék én is a rá hogyan oldottad meg az akadást, mivel pár fps-en lenne annyi mint anno mw2ben, most már csak az a disznó néhahakedvemtámadbeszaggatokhogykibasszakveled dolgot kéne megoldanom.
egyszóval kérlek írd le hogyan oldottad meg. -
nikopeti #7333 Ma este eljutott arra a szintre a játék,hogy nemlehet élvezni. Igy még sosem akadozott... Nemértem én,hogy mi van. Egyszer jo,szinte hibátlan Máskor meg jászhatatlan. :( -
Barnus #7332 Na neked melyik módszer működött? Mármint mitől javult az akadás dolog? -
#7331 Hát ez valami iszonyatosan gagyi faszság bár bocs :S -
eLiXir #7330 Némileg megjavult az akadás probléma, már csak azt kéne megtudjam, hogyan lehet a statjaimat TÖRÖLNI, tehát zéró/nulla/semmi állapotra visszatenni, mert 0.32es a KDm, nincs CoD pontom, szar classokat csináltam míg akadozott addig nem érdekelt, hogy mi van... Van rá megoldás? -
empie #7329 Sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni. a Következő a helyzet. Eddig hibátlanul lag nélkül ment a BO,de ma a t-home lecserélte a modememet mert nagyobb sávszéllességet igényeltem. Azóta BO-n belül a server kereső nem látja a szerveket.És ha nem server keresővel lépek be hanem pl: ranked match-re nyomok akkor úgy laggolok mint egy vadállat. Ez ügyben fordultam hozzátok és előre is köszönöm a segítséget.
-
#7328 Itt egy Fun videó
SZtem nem rossz XD -
pitjou #7327 Nekem sajna nem sikerült a fekete pályát megoldanom, hiába kezdtem ujra:((
B..Szik tovább menni.Help Pls!!! -
Gabe18 #7326 Amúgy annyira egyszerű lenne ezt a késes xart megoldani. Annyi kéne hogy sérülten ne tudja a karakter a mozdulatot megcsinálni. Igy nem lennének ezek a nonszensz szituációk mikor a 3 mellbelövés után lendületből levág az ember, viszont ha "becserkész" oldalról vagy hátulról, akkor ugyanúgy lehetne késelni. -
#7325 A hülye claymore-t kéne kivenni és a knifeot ekvippelősnek és jó lenne. -
#7324 Szerintem így van jól, hogy minden ki van véve.
"Említetted a claymore-okat nos, én equipmentekből semmit sem engedélyeznék."
Igen, Szarkasztikusan megemlítettem, amivel arra céloztam, hogy nagyon nem kell bele.
Csuszi kollégát idézem, hogy mi a baj a HC-vel, mivel teljesen egyet értek vele:
"A sima módban, ha szembetalálkozol egy nálad gyengébb játékossal, hiába van esetleg helyzeti előnyben a türelme, a kempelése miatt, lehozod ügyességből. ha kempel a drága, az sem számít, megtöröd a bénábbakat. hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki előbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon." -
#7323 hát ahol nem is volt kiirva az hogy nem szabad gl-ezni én ott se tapasztaltam. Lehet rájöttek hogy hülyeség azt használni -
Gabe18 #7322 Hát lenne mit kivenni. De meglepődve látom hogy SD szinten a GL gyakorlatilag eltűnt. Nem tudom a többi játékmódba mi a helyzet, de itt a szerveres megoldás véget vetett a MW2 őrjöngésének ebből a szempontból.
Vagy csak én fogtam ki rendre jó szervert... -
#7321 Azért azt birom hogy egy csomóan megveszik a játékot aztán meg kivennék a játék 70%-át -
Gabe18 #7320 Hangtompító mitől lenne elbaxás? Nem muszáj felrakni, de aki felrakja annak gyengül a fegyver egyértelműen. Mindenki eldönthetné maga mit akar. Ne lássák honnan lő, vagy erősebb legyen a fegyver. -
#7319 Hogyne rakjuk csak be a célzás rásegitéses tomahawk-ot egyböl sokkal skillesebb lenne a játék :D
És igen rakjuk csak be a silencer-t hogy elbassza a fegyverek balance-ját :) -
#7318 Én speciel a következő attachmenteket engedélyezném: silencer (ez az egy attachment már önmagában megkérdőjelezi az attachmentek letiltásának az ésszerűségét), extended mags, dual mags (ez mondjuk vitatható) és grip. Jó néven vettem volna mondjuk, ha a játék készítői meghagyták volna az FMJt és nem egy ki***szott perkké varázsolták volna vissza, ami ismét csak egy visszalépés volt az előző részhez képest.
Említetted a claymore-okat nos, én equipmentekből semmit sem engedélyeznék. Halálos gránát kategóriában szerintem simán mehetne a tomahawk használata is, a semtexé viszont semmiképpen. Taktikai granyóból pedig a flash és smoke melett, nyugodtan lehetne decoy is szvsz.
HC egyébként pörgősebb, mint a softcore. Sokkal több benne a meglepetésszerű támadás, ellentámadás, ambush stb. Kevesebb a kemp, mert nem tudod, hogy éppen melyik irányból jön a halálos golyó.
Az a baj, hogy ESL-ben is csak HC SD 3v3 van és nem 5on5. -
nikopeti #7317 Magyarul akkor nem is várhato javulás? Az szivás...