• Blacksheep333
    Eddig türelmes voltam, de most nekem is betelt a pohár.

Ez egyszerűen egy szar. Treyarc srácok vagy nem tudnak programozni, vagy nem akarnak / nem engedik nekik.
    Ez a patch nálam csak rontott dolgokon. Ma estére elérte a játék azt a szintet, hogy még az nézelődésnél is laggzik. Mintha kénye-kedve szerint váltakozni a sensitivy.
    Teljesen mindegy mit ügyködök a beállításokkal, cfg-vel ugyan úgy szaggat/laggol/dadog/swappol.

Egy kis lista, hogy mit basztak el:
    -Teljesítmény gondok
    -Hálózati gondok
    -Az FPS még mindig sokat számít
    -Party opció kihagyása (pedig ígérték)
    -Csapatváltás hiánya (amikor az egyik csapatban 2-3 -al kevesebben vannak, akkor igazán engedhetné.)
    -Create Class kör végén
    -ISZONYAT SZAR Spawn rendszer
    -Késelés (Túl messziről késel, nem is kell ránézned az ellenfélre, sok a rásegítés. Olyan, mintha alapból Commando-d lenne.)
    -Claymore (Okés, ott a Hacker, de ne legyek már rákényszerítve a használatára! A többi Equipment használhatóságát kéne növelni.)
    -Rapid Fire (AK74u-val egyszerűen gusztustalan)
    -Second Chance

Treyarc ezzel nálam leszerepelt. Dice az BC2-vel, és a vele párhuzamosan fejlesztett játékaival miközben még az sincs kész. (MoH, Play4Free, BF3). Az Infinity Ward meg az MW2-vel.
    Ez volt az utolsó FPS játék a amit megvettem.
    Egyszerűen elegem van, hogy nem képesek normálisan optimalizálni, megírni, átkonvertálni a játékot PC-re.
    Ráadásul még a minőségük is csökken! Le van egyszerűsítve az egész, hogy egy degenerált nyomoréknak is legyen sikerélménye...