• Barnus
    Tudod srác nem konzolról beszélünk, ahol mindenkinek ugyanaz a vasa van, és ha 100-ból 99-nél valami működik, 1-nél nem, akkor annak az egynek a cuccával lehet csak valami. PC kismillió variációból épülhet fel. Ezernyi dologgal lehet probléma, ne egyszerűsítsd le, hogy létezik inter vagy amd proci, illetve nvidia vagy ati vga kártya, és ezek variációja összesen 8 :P sli/crossfire, ezernyi alaplaptípus, chipset, különféle háló/hangkártyák, és többféle oprendszer. A treyarchnak inkább már rég a logokat kéne gyűjtenie, hogy egyáltalán fogalma legyen arról, hogy milyen konfigokon jön elő a hiba és miért. Hozzáteszem én azon "szerencsések" közé tartozom, akinek itthon is tökéletesen megy a játék, és a munkahelyi gépen is stabil, bár ott a viszonylag gyengébb proci (AMD x2 6400+ - 95-100% cpu terheltség, az új patchel még nem próbáltam, lévén, hogy hétvége van) miatt csak 30-40 körüli fps-em van, de ott sem tapasztaltam fps eséseket.

Valószínűnek tartom, ha csuszinak a frissen telepített windowsán 10-ből 9 játék fut TÖKÉLETESEN és 1 (COD) nem, és ugyanazt a hibát tapasztalja, mint másik több száz/ezer ember, akkor nem az ő gépével van a probléma, főleg, hogy nem 5 évvel ezelőtti kávédarálón játszik, mint ahogy azt említette is. Inkább kicsit gondolkodhatnál és logikusabb következtetéseket is megpróbálhatnál levonni annál, hogy a sok user a hülye, mert nálad épp minden megy.

Fogadok, ha nálad lenne szar, akkor te lennél a leghangosabb itt, hogy kibaszod a játékot a faszba és kéred vissza a pénzedet, mert nem azért fizettél ki tizenezer Ft-ot, hogy ne tudd használni...