• Barnus
    Arra is, meg nekem is akadt, első dolgom volt rákeresni, hogy vajon miért, és mindenhol milliónyi hozzászólás az fps problémák, akadások, serverlagok miatt. Nem tudom, hogy a lagot mikor javították ki, én tegnap vettem meg a játékot, tökéletesen működik minden szerencsére, mintha pont tegnap hegesztettek volna valamit a német szervereken? Érdemes picit visszaolvasnod, van pár beállítási tipp, ami pár embernél segített a problémán. Az egyik a config.cfg-ben megkeresed a multigpu, illetve alatta valami multithread vagy hasonló sorokat. Ha nincs két vga kártyád, vagy duplamagos, akkor a GPU-s sort állítsd 0-ra, viszont gondolom minimum kétmagos a processzorod, így a multithread-ot pedig rakd 1-re.

seta r_multiGpu "0"
    seta r_multithreaded_device "1"

Valamint állítólag az is orvosolhatja a problémát, ha a játék indítása után kilövöd a steam.exe-t a feladatkezelőből, illetve a blackops.exe prioritását ALACSONY-ra állítod (ebben nem tudom mi a logika, hogy akkor lesz akadásmentes a játék, ha csökken a prioritása más programokkal szemben, de esküdnek rá, hogy működik:))