11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6059 a másik meg amire Én gondoltam, csak az elindulásra vonatkozik, minőség ellenőrzés. megy, nem megy oldal, biztos hallottál már ilyet. Na, azon átment:)
szóval itt nem optimalizáció volt, csak kiadás egyenlőre, de rajta vannak az ügyön ahogy látom. -
#6058 Újraindítás megoldotta. -
#6057 volt is tesztelés, anélkül nem adják ki, de ha egyszer nekik bivaly gépük van, akkor azon jól fog menni nem? ezenkívül most kb 30 ezren játszottak, de ennél gondolom többen vagyunk, majdnem mindenkinek különböző konfig ketyeg alatta. Ez a Treyarch, ők még kezdők PC-n ezek szerint, szerintem ez is idő előtt lett kiadva, mint mostanában sok minden. -
#6056 Visszaszívom... nekem is hibát ír ki steam. Asszondja nem tudja szinkronizálni a fileaimat a steam clouddal. In game meg azt mondja dugjam be a netet a gépbe lol.
Ha elveszik az adatom, akkor számomra ennyi volt a játék. -
#6055 Elvileg simán magát felpatcheli gond nélkül. Legalábbis az elmúlt 7 évben nem volt gondom.
Ha van feltelepített STEAMes játékod, akkor azt ki tudod írni CD-DVD nagyságú telepítőre, amit ráírhatsz mondjuk DVD-re és akkor nem kell STEAMről letölteni megint, ha újra rakod.
Nem. Ha beregeltél egy játékot, az ott is marad. Ezért kell minden játékot külön accountra regisztrálni... hogy könnyebben lehessen eladni. -
#6054 Valaki árulja már el nekem legyen szíves, hogy ez a (húúúdecsúnyanemmondomkiésnemíromle) köcsög STEAM -et, ha frissíteni akarja magát, azt pontosan és hibamentesen hogy kell, és h h lehet!!!
Ugyanis, ha épp nem vok bejelentkezve a steam-be, maikor frissíti magát, akkor utána egyszerűen nem tudom elindítani rendesen, se frissíteni! Tegnap este pl játék közben egyszer csak megszakad a kapcsolat a steam-el, azóta sehogy se akar megjavulni!
Próbáltam frissíteni, de olyan hbaüzeneteket kapok, hogy:
- Töröljem előtte a steam.exe-t, mielőtt frissítem (vagy mi)
- Előbb legyen internet kapcsolat, mielőtt benyomom a frissítést! (aktív a kapcs..)
- 1316: Valamien englishLanguage PFf mittoménmit nem tud megnyitni vagy mi
- 1316: Network f@sztudja mivel szarakodik
- Jelenleg a steam izé nem elérhető!!!
Hogy a retkes fenébe lehet úgy frissíteni, vagy telepíteni ezt a fos programot, hogy az normálisan és hibamentesen történjen!
Próbáltam, hogy töröltem a steam ből a ClientRegistry.blob -ot, ugyanezek a hibák. Próbáltam, hogy totál töröltem a steam-et, regedit-ből is a valve bejegyzéseket is! Úgyan az a végeredmény! Minden re, és uninstall után gépresi, JAH és telepítés, és frissítés közben is gépresi! Ugyanez a hiba a valameik sok közül!!!
Valaki legyen szíves, és érthetően írja már le, hogy hogy és mit töröljek a steam-el kapcsolatban, és hogy hogy telepítsem és frissítsem úgy, hogy az működőképes legyen, és ne fogadjon valameik hibaüzenet.
ESS van fent + Win def. + a win tűzfala, de próbáltam úgy is, hogy totál minden tűzfal, vírusitrót kikapcsoltam, vagy hozzáadtam ak ivételekhez de úgy sem akar frissíteni, települni, stb...
(egyszóval fel települ, de mivel nem tudja frissíteni magát, így el sem indul, és elűnik a steam.exe)
És még egy kérdésem lenne. Azt meg lehet -e úgy oldani, hogy a steam-be beregisztrált, és telepített 16 játék valahogy megmaradjon a gépen, és ne kelljen egy ilyen szutyok fos 30Mb-os program miatt az összes 160Gb-nyi játékot, és + 26db (14Gb) patch-et újra telepítgetni, vagy backup-olni, vagy letöltetni steam-el, ugyanis nem fogom megvárni azt a 4 napot, míg letölti mindet, ami erre van beregisztrálva, na meg kedvem sincs egy napon keresztül telepítgetni újra, meg patch-elgetni.
Valahogy ez megmenthető????
Kicsit nagyon tele van már a hócipőm ezzel a Steam-es online játékosdival, telepítéssel, frissítgetéssel, hogy ezt miért kell ennyire eröltetni. Undorító a részemről ez a megoldás.
Jah meg még vmi, lehet valahogy töröltetni egy CD kulcsot a steam ACC-omból, ha netán azt a szutyok játékot el szeretném adni, de a steam acc-omat meg nem? Valahogy ki lehet vetetni a steam-es gyökerekkel? Vagy azt már megvettem, akkor tartsam meg, még ha nem is kell, vagy nem tetszik a játék, vagy meguntam.
Más:
Tegnap én is találkoztam csalóval, elég szépen adta neki, fél perc alatt 9 fejes (AIMbot) , mire belefutott egy claymore-ba. Küldtem is a gyökérre vagy 15 report-ot. jah és UnknowSoldier 5 volt a neve.
Legszívesebben vasvillával döftem volna át az agyát.
Álltalában (eddig ebben a game-ben ugy vettem észre) UnknowSoldier (valamien szám) a neve, az TUTI hogy csaló. Mert találkoztam már 7-esel is, az Wh-zott, meg 8 assal is, az is szintén aimbot-os volt. De tegnap ez az 5ös, ez kész volt. H miért nem lehet ezeknek valamien hardware ID alapján BAN-t adni, nemtom.
Bocsi hogy kicsit hosszú voltam, és előre is megköszönném, ha valaki érthetően leírná, hogy a steam-et hogy kell telepíteni rendesen, és frissíteni, restartokkal, gombnyomásokkal együtt, hogy el is induljon hibaüzenet nélkül. Mert már kezdem megunni ezt a steam-es online-ososdit, bejelentkezősdis erőltetős sz@rakodást!
További szép napot, kb 5 körül csak ujra felnézni ide.
Addig is --> Peace. -
#6053 Faszom, nem tudsz olvasni bazmeg? Ráadásul spoilerezel az utolsó előtti küldiből? Használd már pls azt a spoilert...
Ennél látványosabban baszki nem nagyon tudom kiírni... -
Sforzan #6052 Pont ezen agyaltam, hogy vajon van-e hozzáférése az anticsíter kommandónak ezekhez a videókhoz. Ha lenne akkor a világ legegyszerűbb dolga lenne a leripoltolt játékosokat ellenőrizni.
Egyébként tudja valaki, hogy működik igazából a Theatre? Mit tárolnak, hogy adott esetben egyazon meccs 18 szemszögből visszanézhető? -
#6051 dettó -
#6050 nekem a steam most frissített... (de csak a steam kliens) -
#6049 Mondjuk ebben a játékban a lehető legegyszerűbb kideríteni, hogy csalt-e valaki. Simán végignézheted a recent games-ben akármelyik játékos szemszögéből a legutóbbi meccseket. Utána meg lementheted magadnak, a playert reportolhatod a steamen, jelentheted a szerver adminnak is (főleg ha magyar a szeró).
Szerencsére sokkal több lehetőséged van mint az MW2-ben. -
#6047 konzolra patchek:D -
#6046 Köszi szépen! -
#6045 xfire -
#6044 Lol, hacskerő vagyol -
#6043 Milyen FPS kijelző progit használsz? -
#6042 Ilyen alapon a PC-s verzió is átmehetett volna egy ellenőrzésen!
EPIC FAIL -
#6041 :) -
koocos #6040 Szövegértést kérj karácsonyra flamehuszár:D
Nem az egész klán megy BO-zni, csak egy része -
#6039 http://twitter.com/#!/pcdev/status/4821721043439616
"Trying to roll out another patch before the weekend. CPU optimizations and Zombie matchmaking fix included. QA starts in the AM. Stay tuned." -
#6038 Köszönöm a segítséget! -
Barnus #6037 Arra is, meg nekem is akadt, első dolgom volt rákeresni, hogy vajon miért, és mindenhol milliónyi hozzászólás az fps problémák, akadások, serverlagok miatt. Nem tudom, hogy a lagot mikor javították ki, én tegnap vettem meg a játékot, tökéletesen működik minden szerencsére, mintha pont tegnap hegesztettek volna valamit a német szervereken? Érdemes picit visszaolvasnod, van pár beállítási tipp, ami pár embernél segített a problémán. Az egyik a config.cfg-ben megkeresed a multigpu, illetve alatta valami multithread vagy hasonló sorokat. Ha nincs két vga kártyád, vagy duplamagos, akkor a GPU-s sort állítsd 0-ra, viszont gondolom minimum kétmagos a processzorod, így a multithread-ot pedig rakd 1-re.
seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1"
Valamint állítólag az is orvosolhatja a problémát, ha a játék indítása után kilövöd a steam.exe-t a feladatkezelőből, illetve a blackops.exe prioritását ALACSONY-ra állítod (ebben nem tudom mi a logika, hogy akkor lesz akadásmentes a játék, ha csökken a prioritása más programokkal szemben, de esküdnek rá, hogy működik:)) -
#6036 Mert a kettő összefügg, igaz? Baráti klán nem lehetnek jó skillel, ez is biztos, igaz? Korlátolt.... -
#6035 nyilván nem vagytok túl jó játékosok, vmi publicos klán lehettek ennyi emberrel -
#6034 Vagy a gyíkra gondolsz? Oké, értem... várjuk a javítást. :) -
#6033 Tegnap vettem meg, tegnap néztem ide, vhogy nem ösztönzött a dolog, hogy 6000 kommentet átolvassak. :) -
Barnus #6032 te is csak írni szoktál, olvasgatni nem nagyon, mi?:) -
#6031 Kicsit csalódtam a játékban, olyan szempontból, hogy a grafikája nem sokkal jobb az mw2-nél, viszont ez mintha akadna, pedig szvsz nem kéne neki, a gépem elég bivaly hozzá. Más is tapasztalta? -
koocos #6030 Én és jópár ismerősöm a klánból (10-12ember) megyünk -
#6029 persze, hogy át kel mennie. minden terméknek van ilyen, ez a "végsőteszt". Most gondold el, ha rosszabb lesz emiatt a játék, fagyni fog mert elírtak benne egy karaktert. nem örülnénk neki. -
#6028 Nah már megint a megmondo ember megmondja :D -
#6027 nem fognak átjönni. -
#6026 Amugy nagyon remélem lesz annyira sikeres ez a rész, h csinálnak hozzá promod-ot és a nagyobb csapatok átjönnek cod4-böl :)
Jó lenne ujra izgalmas meccseket nézni. Meg warozni is :D -
#6025 amúgy azért jön későn a patch mindig, mert át kell mennie egy minőség-ellenőrzésen, azt írták -
#6024 Claymoret használ: csal
Fejest adott?: CSAL!
Lekéselt? : CSALIK!
RC kisautó?: ÜBERCSALÁS!
...
Lelőtt? Bazdmeg ez csal... -
#6023 te meg kokszolsz herezsugor... -
#6022 Te csalsz, pont. -
#6021 Na, pont ez a bajom a dedikált serverekkel. Tizenéves kis hülye adminok a hülyeségeikkel... -
#6020 hagyjad, haluznak, egy darab csalót nem láttam még...legtöbben fogalmatlanok csalók tekintetében. lásd frank. -
#6019 Nemtom én már kb. 20orát(vagy lehet többet nem emlékszem pontosan) beletettem a multiba, de cheaterrel még nem találkoztam lvl48 vagyok jelenleg.
Amugy amit irtatok tiltások sztem egy része felesleges, persze van olyan amivel egyetértek, nincs tiltva GL a legtöbb helyen mégis csak max 1embert látok naponta aki csak azzal öl. Mondjuk claymore-t szvsz sd-n tiltani kéne, mert öké énis röhögök, ha valaki az én clay-embe sétál, de akkor is tudom h idegesitö :D
Az auto kést sajnos nem lehet tiltani, ugyahogy az maradni fog.
Last stand perk meg engem spec nem zavar, az esetek 95%-ban nem tud már ugyse mit csinálni mikor már a földön fetreng.