• csuszi
    nem:(

és ezt a stílust nem hanyagolom akkor mi lesz kemény tsávó?

és majd ha az összefüggések meglátása megy, analógia meg társai, akkor talán méltatlak normálisabb hangnemre.

segítek egy picit logikában:

"hol a határ" kezdetű mondat?
    írod hogy a fizetés okot, meg szegénységet. erre én írom hogy
    1. mo. nem szegény, 35 körül van általában a fejlettségi mutatóban 205ből. egy átlag fizetés mondjuk 100ez-el számolva a világ felső 14%ba tartozol.
    2. az analógiád mentén, akkor ha nem telik játékra, és letöltheti, akkor miért ne adjunk a szegényebbeknek mac-et? érted? nem megy?
    3. a ferraris baromságod egy több ezres nagyvállalat esetén szerintem közhelyes és demagóg.
    4. akkor lopjunk gázt is, mert azoknak a főrészvényesei is kibaszott gazdagok és nagyon drága az is. ráadásul az egyik kicsit fontosabb az életben maradáshoz a másik inkább luxus.
    5. a sportolók színészek valóban kurva gazdagok, az ő produktumait is lopjuk el?

a faszkalap annak szólt hogy ez a vita már évek óta megy, több fórumban és akárhányszor írom le amit az előbb, a demagóg fajtád a ferrarinál tovább nem lát, nem tartozik a topichoz és végtelen.

és akkor még azt nem is hoztam fel hogy pont a warez miatt kapunk ilyen silány portot, mw2ben ezért nem volt szerver, és legjobban azok ugatnak a partvonalról akik meg se veszik.

dollármilliárdok? hol élsz te? azért mert a black ops termelt 300millát akkor szerinted az összes termeli? de még ha így lenne is a blizz act. van 1 ilyen játéka? és a többi kiadó? a többi fejlesztő?
    +1 előtted az út menj játékfejlesztőnek, vagy sportolónak ahelyett hogy soztod az észt hogy de nem sajnálom őket mondatokat nyomod...savanyú a szőlő?

kivételesen ha válaszra méltatsz javaslom próbálj meg pontról pontra haladni, próbálj meg értelmezni ellenkező esetben inkább hanyagolj, nem sértődöm meg.