• csuszi
    "
    - a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterről úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
    - a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
    - fps dropp még mindig"

igen a clay-nél sokkal idegesítőbb az auto kés.

utoljára írom le:
    - nem élet, játék: ennyi erővel a gl miatt se rinyáljon senki. se amiatt, hogy egy tomahawk rakétát kap 100kmről egy kibaszott hadihajóról. vagy legyen benne kanyarlövő puska. a háború manapság gépesített emberirtás, embernek esélye nincs.etc
    - plusz nem ez volt a lényeg a clay-ben, eddig haltam tőle cirka 3szor, hanem hogy mialatt végigszambázok a claytől hemzsegő pályán, lövöm az összeset falon át, kitehetnék egy kibaszott táblát a nyakamba, hogy ide lőjetek
    - nem tdm, sd

frank, ne haragudj az otromba neveltetésem miatt, és hogy összetörtem a szíved a baszdmegjeimmel, engem már csak ilyen unintelligensen neveltek az értelmiségi szüleim, hogy a mondandóm a lényeg, a szókincsem (hidd el van), és a nem öncélú káromkodás még ízes is lehet. de ha kéred szívesen idézek neked nagyjaink közül kurvaanyázós verseket, irodalmat, rengeteget, baszdmegolós petőfit, aranyt, kossuthot etc. kár hogy már nem élnek, őket is elküldhetnéd debrecenbe:(