11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5317 Az a legviccesebb hogy a klántársam 9800gt-jén,meg vmi 2 magos amd-jével van 120 fps-e,nekem meg 30fps-re ugrál ha vmi nagyobb területre látok rá. Codokhoz min. 60fps kell ezzel sztem nem mondok újat. -
#5316 egy percig sem gondolsz arra, hogy nálad szar valami? a patch után nekem a multi szinte full grafon 40-50 fps-t produkál akadásmentesen, pedig nincs olyan hű de jó gépem
ha jól emlékszem neked fagyott le állandóan, hát nekem egyszer sem -
#5315 Azért azt megkérdezném, hogy amikor lehaltak a szerverek, amcsiban mennyi idő volt? Kérem kapcsolja ki. -
#5314 valve-nál max addig lehet gond ameddig elindítod a játékot, utána nem az ő saruk -
#5313 Ez a játék csak decemberre lesz játszható, van egy olyan megérzésem. kivéve a paksiakat.
Már nem azért, de egy erős középkategóriás gépen van, minden maxon fut rajta... de ez meg itt lagol, akad. mindent csinál. -
Neoncsoves #5312 hétvége van, egyértelműen lehaltak a szerverek, ne legyetek naivak :) -
#5311 ja végülis nekik tök8 mi megvesszük onnan ha ők leszarják és szar az egész, akkor is megvan a nyereségük -
#5310 sztem meg simán behaltak a szerverek és a trések ünneplik végre a 7milkás eladást. -
#5309 szerencsén múlik -
banike #5308 Üdv
Futna-e a gépemn?
intel duo 6320 1,86 GHz 2gb ram
asus eah2600 -
#5307 ajj de jó hogy te mindent tudsz :) -
#5306 Nem tudom. Gondolom a trések, de mivel STEAMre van integrálva, szerintem van nekik egy kis steames csapatuk is. -
#5305 Amúgy most a Valve ügyködik a javításon vagy a tré? vagy esetleg mindkettő team? -
#5304 Mivel gyakorlatilag senkinek nem megy, ezért biztos vagyok benne, hogy ők csinálnak valamit, nem csak "úgy" leállt. -
#5303 Amúgy valaki elmondaná, hogy hogy a fasba lehet 64 kört kibírni zombi módban?
knekem eddig a 12 a a mx :D
régibe, waw meg 26 -
#5302 figy. én is értem, tudom mekkora hatalmas munka kijavítani ezeket a hibákat, és remélem hogy javítanak is nem pedig csak szimplán megint rossz, nem az a bajom h rossz csak az pont most, javítsák hétközbe ::DD
amúgy tényleg kegyetlenjóra sikerült a gém -
#5301 ilyenkor biztos nincs se karbantartás, se patch
ilyenkor nagyban alszanak :)
reménykedni lehet hogy a technikusok ébren vannak és vhogy kijavítják -
Newfronter #5300 Cégeknél megszokott a hétvégi karbantartás. Viszont nem biztos hogy ez szándékosan történt, lehet most jött elő egy újabb hiba szerver oldalon, ami miatt mindent le kellett állítani hogy kijavítsák. Nem egyszerű ekkora hálózatot rendbe hozni, rengeteg mindent figyelembe kell venni, ha picit hibázol az globális problémákat jelenthet. Kicsit pillangó-effektus. :) -
Newfronter #5299 De, direkt arra mennek hogy neked rossz legyen...pfffff.
Azon vannak hogy egy normális, lagmentes játékot biztosítsanak neked. Az hogy az első napokban miért volt ennyire szar, azt egyelőre nem tudjuk, de biztos hogy ki fogják javítani a hibákat.
Amikor jó volt, nagyon élveztem a játékot, erre nem tudok mit mondani. Anno még a COD 2-vel játszottam 2004 körül, de ez túltesz rajta. Azóta nem is játszottam COD-al, de most volt is pénzem rá, és jól jött egy kis lövölde, ami leköt. -
#5298 nem, de játszható volt nem volt lagg, csak max tűzharckor, de tegnap hajnalban akkor sem, most vok itthon hétvégén erre most bazsakodnak, inkább csinálják vissza -
#5297 nem volt tökéletes. -
#5296 hát nagyon remélem, bár most jó volt nemtom akkor miért kell elbaszni megint -
#5295 fetching statnál áll.... -
#5294 ja -
#5293 nálam is...szerintem most csinalnak vmit a szerverekkel, meg lehet jon a patch is mindjart -
#5292 mi a rák van??? single akad, pedig tegnap kitoltam minden maxon 4x élsimítás full és nem akadt, multiban meg nem megy fel szerókra, és csak frissiteni akar vmiket, downloading game settings, másnál is van?? -
#5291 puff. -
#5290 off téma be van fejezve részemről. -
#5289 ha a nyelv legmagasabb szintjén megengedett a káromkodás, sőt tetszetős (csak a helyén legyen), akkor nem hinném hogy a legalacsonyabb szintjén - a társalgásban, hisz egy fórum mint neve is mutatja ezt imitálja ne lenne helye. vagy te betapasztod a füled az utcán, és lehordod a barátod ha kurvaanyáz egyet ha rábaszarint a kezére a kalapáccsal? ugyanis ha nem tűnt volna fel, akkor éppen a játék egyedüli(vagyis 2) rákfenéjéről beszéltem részemről, a clay-ről és az auto késről - ergo fáj az ujjam. remélem nem haladja meg a szellemi szinted a párhuzam...és képes vagy az összes hozzászólásomat együttesen kezelni, azaz hogy 1000karakterre jut 2 káromkodás - nem pontos tipp, ha időd engedi 2 balatoni ház eladása közben megszámolhatod, megköszönöm.
;) -
#5288 Elmúlt három napban nem nagyon voltam, de holnapra megpróbálok összehozni egyet, rendben? -
#5287 igen, de tényleg erős a gép.... -
#5286 azért ez az MW2-ban nem így volt.
spawn után igen soxor pont az ellenség elé tesz, idegesítő. -
#5285 szó sincs róla hogy haragudnék, csak épp miközben olvasom a topic napi szinten íródott rengeteg commentjét, feltűnt.
Ennyi, és nem több.
A költészet az azért más tészta.... Bár lehet érdemes lenne kiadnod az irományaidat.
-
#5284 Hát igen...
Nuketown TDM
Spawnolok és azonnal mögülem 3 ellenség rohant ki. Szerencsére nem vettek észre ezért le tudtam lőni őket.... -
#5283 treyarch alszik, miközben a codosok ezt látják:D
-
#5282 fail -
#5281 :-))) -
#5280 "
- a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterről úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
- a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
- fps dropp még mindig"
igen a clay-nél sokkal idegesítőbb az auto kés.
utoljára írom le:
- nem élet, játék: ennyi erővel a gl miatt se rinyáljon senki. se amiatt, hogy egy tomahawk rakétát kap 100kmről egy kibaszott hadihajóról. vagy legyen benne kanyarlövő puska. a háború manapság gépesített emberirtás, embernek esélye nincs.etc
- plusz nem ez volt a lényeg a clay-ben, eddig haltam tőle cirka 3szor, hanem hogy mialatt végigszambázok a claytől hemzsegő pályán, lövöm az összeset falon át, kitehetnék egy kibaszott táblát a nyakamba, hogy ide lőjetek
- nem tdm, sd
frank, ne haragudj az otromba neveltetésem miatt, és hogy összetörtem a szíved a baszdmegjeimmel, engem már csak ilyen unintelligensen neveltek az értelmiségi szüleim, hogy a mondandóm a lényeg, a szókincsem (hidd el van), és a nem öncélú káromkodás még ízes is lehet. de ha kéred szívesen idézek neked nagyjaink közül kurvaanyázós verseket, irodalmat, rengeteget, baszdmegolós petőfit, aranyt, kossuthot etc. kár hogy már nem élnek, őket is elküldhetnéd debrecenbe:( -
#5279 Aha. -
Ragnar360 #5278 dehogynem, latom soakt ertessz hozza :) - tul van az is beszelve h húúú egymasra spawnolunk, BULLSHIT