• Árnyvadász
    Videók alapján (megjelenés előtt) nekem is az jött le, hogy ez egy MW2 csak most hidegháborús környezetben. Játszva, játék alatt azonban már nem. Nekem az MW2 is tetszett a maga árkád multis játékmenetével, de ez a rész szerintem nem hasonlítható hozzá. Hasonló hozzá bizonyos elemekben, de pont azokat a részeket vették ki belőle, ami sok játékost az idegbajba kergetett.

Részemről ez egy taktikusabb, lassabb menetű és talán (bár fasz se tudja) skillesebb játék lett. Nagyobb térképekkel, unrankeden sokkal több emberrel és egy igen jóra sikerült Wager meccsekkel.

HC módjára meg nem lehet panasz szerintem. A Perkek Pro változatai is komolyabb megkötésekkel bírnak. Jó lett a pénzért vásárolok elv is és most már aki nem úgy játszik vagy esetleg csal azt ki lehet rúgni. Ez is valami.

Elég sok szerkeszthetőség is van benne, amivel el lehet tökölni és van újításokból is bőven, amik egész jól működnek. Gránátfajták, fegyverek, autó, kamera, sorolhatnám még...

Pályák nagyobbak, nem igen lehet panasz rájuk, ami meg picike, mint a Nuketown az meg egy remek ötleten alapszik. Főleg a vége :D

Szerintem nem sok szégyenkezni valója van. Pláne úgy, ha azt is figyelembe veszem, hogy ez nem IW produktum, hanem Treyarch. Beleadtak apait anyait. Igaz, hogy volt miből "nyúlni", de ezt leszámítva nagyon korrekt a cucc.

Szóval. De persze ízlések és pofonok. Megértem.