• Muttley
    Na, végigvittem Hardeneden.
    Ha a Medal of Honour 2010 7.5 pont, akkor teljesen jogos a CoD: BO 9.0 pontja.
    Ha viszont összevetem a tavalyi MW2-vel (amire a gamespot szintén 9.0-t nyomott) és a CoD: BO-t megtartjuk 9.0 pontnak, akkor az MW2 12-13 pont.
    Ég és föld a kettő. Mondom miért.
    Csak a játét single részéről illetve a Zombies módról lesz szó. A Multi-t telibe kakkantom. :)

Pozitívumok: A "szokásos" igen pörgős játékmenet, szép grafika, 2007 óta szokásos CoD irányítás és fizika, változatos helyszínek, néhány új fegyver, élethűnek mondható fegyverhangok (AK-47-é és M60-é biztosan), élménydús helikopteres küldetés.

Negatívumok: Céltalan lövölde hatás, a játéknak nincs személyisége-varázsa, nincs egy Sniper pálya és Sniper küldetés sem, nincs Co-Op küldetés sorozat.

Céltalan lövölde hatás: történetet próbáltak ugyan belevinni, meg színesíteni, de mégis az egész olyan semmilyen. Egymásra hajigált, olyan "idegesítően vibráló" küldetések sorozata. Nagyon nagy mínusz pont a sok helyen érezhető CoD: WaW hatás miatt. Több haverom egymástól függetlenül mondta, hogy "Vazze, ez olyan, mint a World at War". Igen, olyan. Van olyan pálya, amikor a náci tisztet kell becserkészni, ahol nemcsak a hatás, hanem a grafika is egy az egyben VISSZALÉP a WaW szintre + a heroikus zenét is áthozták az akkori tankos pályáról. Ez utóbbi nem akkora baj, de az összhatás olyan k.rvárasiettünkésösszedobáltunkvalamit.

A játéknak nincs személyisége-varázsa: Hiába a Mason-Hudson-Reznov-Bowman (hangjuk: Sam Worthington-Ed Harris-Gary Oldman-Ice Cube) 4-es, meg sem közelíti a Captain Price-Soap McTavish-Cpt. MacMillan féle trió feelingjét. Ez az egész itt olyan langyi. Pont emiatt a singleplayer újrajátszása (achievement vadászat után) már egy nagy kérdőjel.

Nincs Sniper pálya és küldetés: Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Sniper fegyvereket lehet választani és ez a játék persze nem is Sniper feelingről szól, de az, hogy egy nyamvadt csipa pálya sem fért bele, na ez gáz. Még a WaW-ban is volt egy, ha jól tévedek.

Nincs Co-Op küldetés sorozat: Irgum-burgum-vaslapát. Az MW2-nél belefért a Spec Ops mode osztottképernyőn + áthozták az MW1 sláger pályáit. Ebbe hogy viharba nincs Mission Co-Op?! Van 3 zombipálya, amiből 2-t láttam is. Nem rossz az, de megint olyan izééé... nuku kihívás. Nekem legalábbis.

Néhány ötletes dolog: a helikopteres pálya kivitelezése nekem jócskán bejött (a motorcsónakos már kevésbé), a robbanótöltetes nyílpuska bár lassú, de zsír :), Jó a Kennedy-Castro féle zombi átvezetés és vittek plusz dolgokat a zombi pályákba is.

Összefoglalva: Nálam az újrajátszási ráta igen kérdéses, multival meg ugye nem nyomom.
    A MoH 7.5, akkor EZ maradhat 9 pont, viszont akkor az MW2 felugrik bőven 10 pont fölé.
    Szép volt, jó volt, egyszer. Du. adom is el.
    UFF :)