11248
  • tommygear
    az kurva idegesítő hogy csatlakoznék egy szerverhez, de nem tud rámegyek a cancel-re és kivág visssza a menübe és megint kereshetem újra a szervereket
  • csuszi
    na, a jcsr kgb szerver kurvajól fut, tele van, csak nem tudom hogy kell feljutni rá:)
    steam add server nem látja ingame nem tudom hogy lehetne konnektálni és a fav nem müxik.
  • tommygear
    de ezt most a fórumon beírta valaki vagy vmi hivatalos?
  • foxxi

Van akinek nem megy...
  • pisztácia
    GS.hu-n olvastam, hogy jön ma vmi "javítás" a legg ellen.... de most h igaz-e nem tudom, csak gondoltam szolok, h ezt irtak.
  • Gaben17
  • tommygear
    milyen esti javítás?
  • Gaben17
    Jelentem a single befejezve,nagyon jó volt
    Jöjjön az a bizonyos esti javítás és akkor multi móka.
  • csuszi
  • Muttley
    akkor bizony sok bolond van manapság :)
    csak egyetlen lőddleottrohadjonmeg játéknak tetszett a multi része, ez volt a BF2
    slussz
    a többi agyatlan körbekörberohangálokszéjjelpuffantomaszájadmernekemtöbbaperkembibibi
    ;)

No offense either
  • csuszi
    az egyetlen komoly problémát amit látok a játékot illetően ha esetleg valami mélyebben gyökerező hiba ez a lagg és nem tudják javítani. akkor egy 10-es játékból lesz 1-es...vagy inkább 0-ás.
  • pisztácia
    hát ha igaz a lenti kijelentés, hogy 5 millió első 24 órában..nem csoda, hogy kicist belassult a rendszer. De GS-en olvastam hogy ma estére ígértek javítást a lagg elkerülésére.
  • csuszi
    ja és az a vicces, amikor az emberkék összetalálkoznak ilyen sd-én nevelkedett ladder matyikkal, akkor rögtön csalót kiáltanak - olyan skillkülönbség van, rossz esetben még hg is a kiabáló illető:)
  • csuszi
    ezért látszik hogy nem optimalizációs hiba (be is baszna amikor kocc mw2) mert single zombinál minden tökéletes full grafon is.
  • csuszi
    cod-ot lehet agyatlanul játszani csak könyörgöm ne a public-ot hívjuk már multinak...bár egy jobb szerveren még az sd publicnál kialakulhat értelmes játék. de a cod-nál és gyanítom minden fps-ben klánszinten, warnál kell keresni a taktikát, skillt, ügyességet, adrenalint. ez olyan mint a starcraft (azt hiszem lehet esportnak és skillesnek hívni) se a custom meg a pub meg az ffa-ban kell keresni az esportot...lehet menni ladder-ezni és meglepődik a mezei iq pubharcos hogy nullára verik őt és a haverjait...
  • lolSL
    ezt úgy mondanám hogy öreg vagy már ehhez, megfáradtak a reflexeid és inkább nem mersz már kiállni a gyerekek ellen pontot lőni mert nem nyernél
  • pisztácia
    Előbb nyomtam egy zombit online, és hát akadt az is ment a.... úgyhogy várok inkább.
  • koschwarz
    1. single miatt vettem meg pl. a witchert, az új falloutokat, stalkereket, mass effecteket...bolond vagyok. vállalom.
    2. imádom a multiplayer FPS-eket, de "sajnálatos" módon még egy olyan nem akadt a SWAT 4-en, battlefield sorozaton és az arma sorozaton kívül, amivel tovább tudtam játszani 2-3 órát. más a vérmérsékletem valószínűleg, nekem ez szűk pályán rohanás és noskill pontlövő fegyverekkel hősködés nem jön be (mielőtt valaki beszól, a SWAT4 NEM ilyen).
  • foxxi
    Ez szerintem messze hardware, oprendszer, driver, reg kérdése. Pölö nekem érezhetően jobb lett, és munkatársamnak is segített.

Sajna ez is szerencse kérdése...
  • csuszi
    ja, szar.
  • TDC Geronimo
    Megnéztem, lófaszt nem segített. Ugyanolyan szar.
  • Maxtreme
    Jah bocsi, ezt tényleg benéztem :) (kissé felkúrták az agyam ezek a barmok)

Amúgy szerintem kb semmit nem ér. Legalábbis nálam nem hozott semmilyen látványos különbséget. (vagyis de.. annyit hogy lassabb lett a menü 3fps-el :)) )
  • Balinthun
    Sziasztok! Volt valakinek olyan problémája hogy az első pályán mikor kimennénk a kocsmából a játék errorral kidob? Azt hogy mi az error azt nem lehet elolvasni mert ahogy bezárom a játékot kifagy az egész rendszer...Valaki help!
  • csuszi
    én megnézném hogy mire írtam..."baszdmeg"
  • Maxtreme
    Miért ne lenne igaz? Szerinted nekem érdekem hogy lejárassam őket?

Tess itt a mél 1 része:

Itt az oldaluk

A srác azzal mentegetőzött hogy most karácsony előtt biztos drágulni fog..
    Ez volt az első és az utolsó hogy tőlük akármit is rendeltem (volna).
  • csuszi
    az is bolond aKI manapság:
    1. single miatt vesz játékot...
    2. nem multi számára a fő game. pláne pc-én.

no offense
  • koschwarz
    király vagy :D

mellesleg a waw volt az egyedüli pc-s cod rész, aminek a single-jét egyszerűen képtelen voltam végigvinni, olyan szinten BÉNÁNAK találtam. úgy ahogy volt, asszem a 2. pályán vagy min abbahagytam. nevetségesen szűk csőpályán a 90-es éveket idéző FPS játékmenet. de lehet hogy ezzel megbántottam a 90-es évek FPS-eit, mert azokban legalább volt spiritusz, meg hát akkor az volt a technikai fejlettség által adott szint, de hogy 2008-ban ilyen játékot adjanak ki...

na mindegy, szóval de ha ennyire idézi a waw-ot...trayarch...még egy normális, kornak megfelelő grafikájú és játékmenetű FPS-t nem adtak ki a kezeik közül.
  • DarkSector
  • csuszi
    ha ez igaz, azonnal ki kell rakni bannerba!
  • TDC Geronimo
    "Call of Duty: Black Ops has sold a humongous 5 million units during its first 24-hours on sale, beating lasts year’s Modern Warfare 2 record breaking day-one sales figure of 4.7m units in 24-hours"
  • Maxtreme
    No most telefonáltak a gamestoptól. (ugye tegnap egyeztettem a kollégájukkal hogy ma hozzák 11-ig)
    Illetv dobtam egy mélt is rájuk hogy most akkor ezzel az ár mizériával mi is van pontosan. (én 9500ft-ért rendeltem reggel, az oldalukon késő délután ez az össze 11500ft-ra mósdosult.. Hát persze hogy nem válaszoltak.

Szal lényeg az hogy aszondja' a gyerek, sajna elfogyott, nincs, min 1-2 hét. Kérdem tőle hogy akkor most én 9500ft-ért fogom kapni? Hát nem biztos így karácsony előtt.
    Ok, rendelés lemondva.
  • DarkSector
  • badoer
    elindult frissítetem a videokártyát
  • Maxtreme
    pff.. Szted? :)
  • Muttley
    Na, végigvittem Hardeneden.
    Ha a Medal of Honour 2010 7.5 pont, akkor teljesen jogos a CoD: BO 9.0 pontja.
    Ha viszont összevetem a tavalyi MW2-vel (amire a gamespot szintén 9.0-t nyomott) és a CoD: BO-t megtartjuk 9.0 pontnak, akkor az MW2 12-13 pont.
    Ég és föld a kettő. Mondom miért.
    Csak a játét single részéről illetve a Zombies módról lesz szó. A Multi-t telibe kakkantom. :)

Pozitívumok: A "szokásos" igen pörgős játékmenet, szép grafika, 2007 óta szokásos CoD irányítás és fizika, változatos helyszínek, néhány új fegyver, élethűnek mondható fegyverhangok (AK-47-é és M60-é biztosan), élménydús helikopteres küldetés.

Negatívumok: Céltalan lövölde hatás, a játéknak nincs személyisége-varázsa, nincs egy Sniper pálya és Sniper küldetés sem, nincs Co-Op küldetés sorozat.

Céltalan lövölde hatás: történetet próbáltak ugyan belevinni, meg színesíteni, de mégis az egész olyan semmilyen. Egymásra hajigált, olyan "idegesítően vibráló" küldetések sorozata. Nagyon nagy mínusz pont a sok helyen érezhető CoD: WaW hatás miatt. Több haverom egymástól függetlenül mondta, hogy "Vazze, ez olyan, mint a World at War". Igen, olyan. Van olyan pálya, amikor a náci tisztet kell becserkészni, ahol nemcsak a hatás, hanem a grafika is egy az egyben VISSZALÉP a WaW szintre + a heroikus zenét is áthozták az akkori tankos pályáról. Ez utóbbi nem akkora baj, de az összhatás olyan k.rvárasiettünkésösszedobáltunkvalamit.

A játéknak nincs személyisége-varázsa: Hiába a Mason-Hudson-Reznov-Bowman (hangjuk: Sam Worthington-Ed Harris-Gary Oldman-Ice Cube) 4-es, meg sem közelíti a Captain Price-Soap McTavish-Cpt. MacMillan féle trió feelingjét. Ez az egész itt olyan langyi. Pont emiatt a singleplayer újrajátszása (achievement vadászat után) már egy nagy kérdőjel.

Nincs Sniper pálya és küldetés: Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Sniper fegyvereket lehet választani és ez a játék persze nem is Sniper feelingről szól, de az, hogy egy nyamvadt csipa pálya sem fért bele, na ez gáz. Még a WaW-ban is volt egy, ha jól tévedek.

Nincs Co-Op küldetés sorozat: Irgum-burgum-vaslapát. Az MW2-nél belefért a Spec Ops mode osztottképernyőn + áthozták az MW1 sláger pályáit. Ebbe hogy viharba nincs Mission Co-Op?! Van 3 zombipálya, amiből 2-t láttam is. Nem rossz az, de megint olyan izééé... nuku kihívás. Nekem legalábbis.

Néhány ötletes dolog: a helikopteres pálya kivitelezése nekem jócskán bejött (a motorcsónakos már kevésbé), a robbanótöltetes nyílpuska bár lassú, de zsír :), Jó a Kennedy-Castro féle zombi átvezetés és vittek plusz dolgokat a zombi pályákba is.

Összefoglalva: Nálam az újrajátszási ráta igen kérdéses, multival meg ugye nem nyomom.
    A MoH 7.5, akkor EZ maradhat 9 pont, viszont akkor az MW2 felugrik bőven 10 pont fölé.
    Szép volt, jó volt, egyszer. Du. adom is el.
    UFF :)
  • geri777
    ati 5770 HD az 1v2 gpu s ?
  • Maxtreme
    Az dual gpunak számít, tehát hagyja 1-en az értéket.
  • ricska11
    Kinek jó most ???
    Előrendeltem de még nem raktam fel nem vok otthon!
  • DarkSector
    0-1
  • XenHai
    És akinek x2 van ? Gyakorlatilag 1 vga de 2 maggal !?!