Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te mit értetlenkedsz? <#vigyor2> Egyértelmû, hogy a számozás sokkal jobb mert pontos értéket ad!
TDC Geronimo
Ma tudtam meg, hogy ki is vagy 😄 Amúgy ja, csináltam :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
ITT lesz, de még nincs.
(Látom csináltál szobát tsen... zsír 😄 )

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Most komolyan... de te mi faxról beszélsz?
Nem érted, hogy nem mindegy, hogy 30ping vagy 90ping van? Ha csíkos, akkor ezt nem látod.

TDC Geronimo
Majd linkeljétek azt a live chatet, hogy hol lesz elérhetõ pls.

DarkSector
de nem értem mirõl beszélünk bemegyek cod4 szerokra mindenhol ugyanaz a pingem, rá se kell néznem.
szoval ez max a torrenteseknek okoz hihetetlen szorongást, de multi közbe elég gyikság torrentezni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tudom, az én hülye fejembe nem fér bele hogy ha egyszer kaphatsz PONTOS értéket akkor miért lenne jobb egy HOZZÁVETÕLEGES érték?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
mire gondolsz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Azt hiszem Atya jól megmondta, mi a különbség és miért fontos.

DarkSector
meg ha kecskézek akkor nem állok neki multizni. 22-es cs-da

DarkSector
nem vagy te annyira ravasz. 😊

"ez is ilyen konzolon nincs torrent, nem kell figyelelmbe venni a kecskeszexet."

De ez pc lesz, tehát a kecske torrentet is figyelembe kell venni.

DarkSector
jah a 4 zõd a tuti nem is kell többel menned.
nem kell ezt túlbonyolítani, én ha megyek rásenézek és érzem hogy mennyivel megy a kocsi hangjából, ha meg valaki elkezd laggolni, azt is észreveszi.

Igen látod körülbelül mennyivel megy az autó. Csak nem mindegy hogy a 60-as úton 55-el mész vagy 75-el, mert az egyiknél megb...asz a rendõr a másiknál meg nem... Pedig a vonalka majdnem ugyanott volt...

DarkSector
ha meg nem éri el a 4 csikot nem megyek fel elég egyszerû.

Boron Power
Bakker ha szar a ping, mondjuk régen 60+, akkor nem mész arra a szerverre. Míg ha zöld baszást látsz, akkor csak abból veszed észre, hogy a fal mögött lõnek le.

Elég egyértelmû szerintem, hogy a szám több információt hordoz, és kilépéssel tudsz reagálni.

DarkSector
de mit számít? az a kérdés? ha tudod attól nem lesz jobb. 😊
de majd irok iw-netre hogy pár ember kedvéérdt legyen ott egy számláló.

mintha vezetnél egy idõ után levágod hogy a mutató szögébõl mennyivel mész ez is ilyen konzolon nincs torrent, nem kell figyelelmbe venni a kecskeszexet.

Semmit nem kezdesz vele, de kapsz egy konkrét visszajelzést hogy annyi. A vonalkázással mit kezdesz? Látsz egy sárga vonalat mondjuk de hogy az 50 vagy 90 azt senki nem tudja.

The Protector
Hy.Milyen hosszú a Single?Jah és mit tudtok arról h milyen védelem lesz a multin mert megvenném eredetiben ha nem lenne tele csalókkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
nem. ez arra jó hogy nem tudsz ellene tenni ba+ arra. pc-n ha 28 a pinged akkor mit kezdesz a 28-as számmal?

Nem ez arra jó hogy konzolon a "casual" játékos is képben legyen, akinek fogalma sem lenne hogy a Ping értékbõl a 20 vagy 180 a jobb, csak azt tudja hogy a zöld az ok, a vörös meg a baj, mint az útkeresztezõdésnél...

DarkSector
ezzel csak az a baj hogy ha látod a számokat akkor se tudsz mit tenni, csak látod.

mig gondolom ez arra jo hogy hirtelen rányomsz, és látod hogy hoppá sárga meg piros akkor gázvan. kick.

Ettõl én még elvárnám hogy szám legyen, amirõl normálisan megállapítható mi a helyzet. Belépek a szerverre rápillantok, egybõl tudom hogy jó vagy nem. Ez a vonalkás megoldás bennem azt az érzetet kelti hogy "xar az egész jobb ha nem látod, jó ez igy azt kész..."

DarkSector
jah jogos
de az a száz nem olyan száz mint cod4-ben pl egy ded szeron.

DarkSector
de miért baj ha nem számok vannak? szerintem az nem számít, ha 28-as a pingem egy ded szeron vagy van 4 zöld vonal ami ugyanazt jelenti, akkor meg mit számít, a cod6ban nem a csikok meg számok voltak a gond forrásai, hanem hogy hostokra támaszkodott a rendszer. a játékosok feltöltésire.

vagy nektek a számokkal van a bajotok?

lolSL
hát mw2ben a zöld is szar volt mert 100ig azt mutatta 😄

Ezen szerintem egyelõre kár vitázni. Hát az egész lobby-nak másnak kell lenni pc-n hiszen itt szerverkeresõtõl kezdve ki tudja mi kell még ami konzolon nem lesz.

DarkSector
mind1 lesznek dedek állítólag ha csikok lesznek mit számít? ha piros az rosz ha full zöld akkor jó nemmindegy?

lolSL
milyen rendszer? lesz konzol, át lehet állítani az ilyeneket

DarkSector
ha ugyanaz a rendszer lesz akkor csikok lesznek ennyi.

Fpocok
Mert már milyen hülyén nézne ki, hogy vannak szerverek és csík lenne... MW2 az egy tévedés.

DarkSector
majd meglátod, egyrészt még a szemeim a helyükön vannak.

lolSL
ezt honnan tudhatnád?

DarkSector
egységes lesz, nincs eltérés, a digitális kijelzés az már moddolás után volt mw2-ben értsd warez.

Fpocok
De konzolon mindig is ilyen szar volt. PCn nem ilyen lesz.

bigapó
ezek az effektek nekem nagyon tetszenek mikor fújja a szél a havat, meg a homokot, faleveleket, legjobb dolgok az élethûség serpenyõjében 😊

The Matrix has you...

Ezeket, hogy gyûjtötte ki? Singlében? (az elsõ vidire gondolok...)
bigapó
Én is átállítottam, azért tudom, hogy mûködik és hamar megszokja az ember, persze a számos változat mindig pontosabb, hiszen ott konkrét adat van, itt meg egy tól-ig mérce,de ha 50 körül lesz már jók vagyunk 😊

The Matrix has you...

Mert a vidikben is olyan és sztem pc-sen annyit nem változtatnak rajta, pedig nem lenne nagy kunszt, de ha a konzolosoknak olyan akkor nekünk pc-nek miért lenne másabb?<#confused>
na erre kíváncsi leszek...
Drephis
arany fegyverek

qs

help

Fpocok
De miért gondolod, hogy olyan lesz, mint az MW2ben? Mások készítik, mint ezt.

Jogos, bár akkor is jó lenne ha számos lenne, de van egy olyan rossz elõérzetem, hogy diagramos lesz, bár azt is lehet config fájlban módosítani, hogy 10es skálán legyen így ha 1 van az 90es ping. Asszem valahogy így volt mw2ben is... (ennyi módosítás után még felengedett az iwnet, bár én nem probáltam... am. a totalcodon olvastam még anno)
bigapó
tök mindegy, mert ha itt is be lehet állítani, akkor olyat adsz meg neki amit akarsz, onnantól kis memorizálás után már tudni fogod, hogy mennyi a ping.

The Matrix has you...

Prince23
na bakker. akkor ezért ilyen drága a játék ? XD

TDC Geronimo
"Dead Ops Arcade Mode spotted in the wild. Kill waves of zombies from a top down perspective. Supports co-op." :o

Fpocok
Bár nem 100% de szerintem ping lesz kiírva. Ez a diagrammos szar csak az MW2ben volt. Ezzel titkolták el, hogy mekkora szar laggos az egész.
WaWban tudtommal nem volt diagram, szerintem itt sem lesz.
Remélhetõleg lesz egy csomó PCvel kapcsolatos kérdés a chat alatt.

Cris99
kössz, úgy érted csatlakoztál hozzá?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

eddigi vidikben (igaz konzolos) a statot mikor mutatták ilyen diagramosan mutatta rajta a laggokat. Kérdezd már meg h. pc-n is ilyen lesz?! Jobb lenne számosan...