• csuszi
    működik csak a szerverre nem tudom hogy kell feljutni:)
    van benne:
    névváltoztatás
    kick
    ban
    temp ban
    milyen mód
    map
    üdvözlő szöveg auto szöveg
    admin üzenőfal

unranked szerveren látszik hogy van még egy csomó plusz, ami ranked szervernél szürke: config, modtöltés fel, egy valag állítási lehetőség.

ócsárlás:
    megszokhattuk már, kijön egy játék van egy csomó fasz aki nyomja az antihájpot és egy csomó szemellenzős aki akkor is védi ha tré. objektív vélemény ritka. én ennek a codnak egy fikarcnyi esélyt nem akartam adni az mw2 után. aztán kiderült hogy lesz szerver, hogy egy csomó fasza új mod, zombi mód, moddolási lehetőség unranked szerveren. plusz felrémlett hogy az eddigi codok közül az 5-öt látták el a legkorrektebb supporttal az összes közül hála annak hogy a trey nems zarta le a játékot még 1-2 évvel a megjelenés után sem. bezzeg a sok fasz aki most fanyalog hol volt amikor a 2 pb nélkül jelent meg, hogy a mai napig tele van buggal, hogy eljutottunk kerek 2 patchig 5 év alatt:) az külön szép, hogy akik a legjobban tépik a szájukat, akik a legjobban sírnak a steam miatt, azok miatt keveredett ide a multi ipar mert a warez készteti őket ilyen kókány megoldások felé nem azért mert idióták, vagy mert az a hobbijuk hogy több millió embert szopassanak. türelem nulla, fikázás az megy. aki ilyen véleményekből szűri le summát az megérdemli...;)
    persze ez a hsz.-om is elszáll és a kutya nem fogja elolvasni és cirka 10-12 hsz múlva megy tovább a fika és megint jönnek a kérdések hogy tényleg ennyire szar? tényleg ilyen rossz a multi? tényleg ilyen optimalizálatlan? etc...komolyan mint egy kibaszott elmegyógyintézet.