Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrAbruzzi
Aki konzolra veszi már fel tud menni a netre? Mert úgytudom valamikor novemberben lesz live magyarországon.

DarkSector
akkor hibás jah.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Értem, de megnéztem 5 játékot, ami simán megy a gépemen, és azoknál is ezt írja. Szóval szerintem rosszul nézi.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
de azt azért a hülye is tudja, ha egy adott technológiáról irja hogy bukta akkor az viszont készpénznek veheted!!!

mert sm3.0 az manapság alap a kariknál ha neked 2.5 vagy 2.0 akkor naná hogy nem fog menni.

ugyanez a ps. de én ps verziónak hibáját eddig még nem hallottam a sm szokot gond lenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem mindig kell komolyan venni
mert papirformaszerint nézi. amiket megadnak gépigényt az sem kõbevésett dolog, csak kb.

de ha valami nem stimmel nem feltétlen nem fog menni, csak számíthatsz majd gondokra.

pisztácia
:D Érdekes. mert minden játékra ami fut, annál ugyan ezt írja. PES11-re is ezt írja, MW2-re is, pedig ezek fullon is mennek. Akkor nem nem kell figyelembe venni.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ha nem támogatja a shader model 3-at akkor nem fog még csak el indulni sem.

pisztácia
regeltem gepigeny.hu-n, és ezt a szöveget írta: A Videókártyád Pixel shader verziója túl kicsi a gépigényben megadottnál. Ezért a játék nem fog elindulni a gépeden!
Most ez komoly? Nemhogy lesz 30 FPS full minimumon még el se indulna???

AkAfinucsi
feltud

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

NEOreg3
0:33-nál felmegy egy lépcsõn

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bigapó
fuh, hát ez sem túl derûs killstreak, lehet vele szívatni a másikat rendesen. mindenesetre kempelõk ellen nagyon hatásos, kérdéses, hogy lépcsõn fel tud-e menni? :) ha jól tudom idõlimites, szóval nem lehet vele sokat vacakolni, mert felrobban még a cél elõtt.
az mikor bemegy a zászlónál 4-5 ember közé az nagyon nagy képsor :D

The Matrix has you...

DarkSector
akkorse igaz, már régi cégek vannak, azok tul vannak a 14-en is. :) win7x2

Prince23
Lehet õ lesz nekünk a köv részben a mi kis Cpt. Price-unk. Majd mindent túl él. Kérvényezni kell majd Trének emiatt :D

Amúgy elég fasza kínzások vannak benne, pl, amikor Clarke-ot kihallgatjuk, akkor a fõhõs fogja magát, betör egy ablakot, és annak szilánkjait, üvegdarabkáit a pofájába teszi, és aztán úgy püföli az arcát. Hát nem semmi. Mindenképpen kreatív megoldás a trétõl :P

AkAfinucsi
Ú õt én is sajnáltam :(

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Prince23
MaSON a fõkarkater, és igen tud beszélni, káromkodni, mindent. A másik karink meg HudSON lesz.

Egyet nagyon bánok, hiszen van a Black Opsnak egy húzó karaktere, minden képen õ szerepel általában, Ben Stiller stílusban (õ is szerepelt egy katonai paródia filmben Robert Downey jr oldalán).
kinyírták a legszimpatikusabb karaktert, a neve Woods, grat treyarch! :P

Fpocok
Nem lesz néma a fõhõs. Valahol ezt mondták a készítõk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Blacksheep333
Cégtõl is függ, mi win7et használunk. Bár itt csak 6-ot kellett megvenni. :D

ON:
A trailerben szereplõ srácnak ki a szinkron hangja és mi a karakter neve? (Banner bal oldali katona)

más: A játékos lesz Alex Mason? Õ fog beszélni vagy néma lesz, mint a többi cod fõszereplõ? (Gordon Freeman szindróma. :D)

Az operációs rendszeren is túl...

TDC Geronimo
IGNes RC car kill montage. Rövidke, de van benne 1-2 jó kill :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
mióta van xp ultimate?
cégek ritkán használnak win7-et.

xp or linux

Tommy093
Hmm... semmi külömbséget nemlátok mw2 höz képest. Ez a játék egyre szarabb lesz sajnos, rég nincs köze semmiféle codhoz

88GTX 2G E8500

Nincs ezen semmi szégyellnivaló, lévén legális XP-d van, ami többet ér mint egy kalóz Win7. :D
Amúgy is mindenki az Ultimate-tel van oda /virágbótba csak az kapható/, de szerintem annak plusz szolgáltatásait senki nem használja ki (a nagyobb cégeken kívül).
<#whatever>

DarkSector
jogos, amire mi gondoltunk egy másik réteg.

Nem tudom, hogy ezt nekem írtad-e, de ha igen akkor válaszolok rá. Lehet, hogy neked baromság egy 10 éves op. rendszert használni, de nekem még nem volt pénzem arra, hogy megvegyem a Win7-et. Mivel dolgozó ember és 2 gyermekes apa vagyok ezért az életemben eddig nem az volt a fontos, hogy hány éves op. rendszert használok. Egyébként én meg vagyok elégedve ezzel az op. rendszerrel.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

szabii98
Én majd a BF3nál :)

I met God. She's black

DarkSector
nem kötelezõ, csak fura nekem.
eszméletlen vidám szoktam lenni, mikor rámirnak x-en hogy te figy a win7-en futna az xy játék ha feltenné??? wow. <#wilting>

mondom nem nem fut semmi rajta.

elitehun
Ja én is átváltottam és teljesen megérte. Minden nagyon fasza benne
TDC Geronimo
Saját érdekedben állj át win7re, mert az MS legjobb OSe... Baromság egy 10 éves OSt használni még mindig.

DarkSector
jaja simán, a bc2 még konzolra is butitva jött. nemcsoda.

Prince23
Mindegy, a bácsik Win7-et mondanak, és hogy arra "promozzák" be a BF3-at. Konzolos butított verziók lesznek.

Fpocok
Jajj... DICE meg multi... tuti kihagyós <#whatever>

DarkSector
dx10 van xp-n. és nem trükk.

Prince23
Tekintve azzal, hogy a DICE arra jelentette be. Dx10-11-ben fog csak futni!

TDC Geronimo
Évek óta nem promóznak semmit PCn. Ezen nem kell meglepõdni :)

DarkSector
pfff.
gondolod kell annak majd win7? :) a villogó árnyékoknak?

Ja XP sp3 van a gépemen. Mindegy, a gépem adatait lent olvashatod, és még a minimum konfigot sem éri el az oldal szerint! A proci miatt!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
cod-nál az.

Prince23
Majd jön a BF3, mindenki át fog állni Win7-re :)

Fpocok
Szerintem egyik ilyen oldal sem pontos. Ráadásul a minimum meg ajánlott is csak egy ajánlás. A legpontosabb egy benchmark lenne, de az nagyon ritka.

DarkSector
.

Frank99
igen sokan...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
jah de nem értem ki játszik még manapság xp-n. :)
a miki már nemrég abbahagyta a supportot a xp-re...elavult.

Milyen oprendszered van? Csak mert haxp-d az max 3.0át támogat és vszínúéeg azért írja ha xp-d van. Ha nem akkor nemtudom.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

DarkSector
laggos? én a csiterekrõl beszélek.

Fpocok
Igen? Ezt hol olvastad? Vagy most konzolra gondolsz?

Dehogy laggos, viszont az mw2 az igen, de az sem vészes viszont engem az zavar, hogy a BO-ban is ez a szutyok lagg mutató lesz ( .iI ) . Mért nem lehet számokkal mutatni mint a 4ben meg a régi codokban?!
Ez az oldal egy rakás kaki. Itt nem szabad nézni, ugyanis az én videokártyámat shader model 3-nak látja és ugye nem annyi hanem 4.1. Na ennyit errõl az oldalról. Inkább reggelj be a gépigény.hu-ra és ott nézd meg.

hyjal
Érdekelne hogy valaki rendelt már bármilyen játékot vagy akármit a Platinum shopról.
Megbizható ez az üzlet?

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

DarkSector
nem az iwnet miatt hanam a fejlesztõk miatt. hibáztak.

DarkSector
4.rész az tiszta aránylag.

Gerypapa 95
<#eljen><#eljen>én is eddig csak a single playert játszottam az összes codnál , igaz volt idõszak mikor cod2-õztünk haverokkal :P