11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4030 én még fel sem bírtam telepíteni.
tegnap a steam folyton kidobált, meg hiába van benn a lemez töltött valamit, először 9órát írt, úgyhogy tegnap este, hagytam is az egészet a francba.
marhára megérte előrendelni, meg sietni haza a melóból.
most néztem a steamet, a sima is meg a multi részét is tölti még, 29%-on állnak.
bekaphatják ezek... -
simonl #4029 Megint csak a reggeli kávém mellett olvasom a tegnapi hsz. -kat.
Srácok, annyian megfogadtuk ezen és az MW2 fórumon is, hogy nem vesszük meg első nap a játékot...főleg nem 11e vagy 12e forintért.
Én tartom magam ehhez, az MW2 volt az utolsó amit megvettem megjelenéskor.
Nem is értem mit vártatok.
Pár nap türelem, le kell warezolni és ha minden szépen működik, az ára is lemegy pár ezer forinttal, akkor meg kell venni.
Üdv.
-
#4028 Ja hát pont ezért kellene törődniük a PC-s társadalommal.
Most nem mondhatják hogy azért nem "ölnek" bele pénzt mert a warez meg bla bla..
Kíváncsi vagyok milyen szintű támogatás lesz rá. -
#4027 Nah, egy kis vélemény:
MW2/cod4 elönyeit megtartva azokat kicsit továbbfejlesztve jó kis játék lett, igazán élvezetes, és a vásárlással még jobban ki lehet tolni a játék idöt. Összességében nekem tetszik. Már csak azt várom, h valahogy fel lehessen jutni a magyar szerverekre :D
Pl. egyszerüen nem értem, miért nincs connect és reconnect parancs mikor megnéztem és minden eddigi parancs benne van most is...
Amugy, persze ez csak az én 5letem, azért laggol, mert sztem a szinház mód leterheli durván a rendszert, legalábbis sztem. Mert ugye ahogy elnéztem az összes meccsedet visszanézheted ott, nem pedig te határozod meg, h melyik legyen fölvéve, vagyis elég sok adat mozog...
Aztán lehet, h teljesen más miatt van -30fps átlagban, mint más játékokban...de elég zavaró -
#4026 akinek szarul fut nálam ez a módszer jött be
-
#4025 toltam most én is 2 órát multiban, a több másodperces beakadás az teljesen megszűnt nálam, már csak a laggal vannak problémák. -
Árnyvadász #4024 Jó pár óra intenzív multi és egy piciny sibgle után, azt hiszem bátran ki lehet jelenteni, hogy tényleg ez az eddigi legjobb COD. Lag persze még zavaró, ahol erősen van jelen, de ha ezt nem számítom bele (hisz ugyis ki lesz javítva), akkor bizony ez a COD több, mint kurva jó.
-
Gabe18 #4023 Na mentem én is egy pályát multiban egy sima kis TDM-et. A játék jó lenne, a lagg borzasztó. Ezzel sürgősen csinálniuk kell valamit... (tudom, most okosat mondtam...)
Viszont érdekes ez a filmfelvevő mód. Délután mikor felraktam csak beléptem egy pályára hogy elindul-e. Annak a meccsnek a full felvétele mostanra be is került a "Theater" részbe. Viszont amit most befejeztem az még nincs ott. Ebből azt vontam le, hogy nem egyből az én gépemre mentődik. Na most az érdekes ha az összes meccs felvétele először elmegy valami központi szerverre és onnan automatán visszaküldözgeti minden játékosnak külön-külön aki részt vett benne... Vagy én nem tudom hogy működne ez. -
#4022 Nah végre nekem is fut... basszus mennyit kínlódtam vele... Steam hibával nem indult el az eredeti. Aztán rájöttem mi a gond: spyware terminator... a steam nem komálja.
Szóval akinek nem indul, vagy a steam kidobja, az lőjön ki minden vírus és spyware irtót, mert be fog kavarni.
-
#4021 mindenkinek laggol. próbáld ki a zombit szépen felvéve a grafot és meglepődsz. -
oregon1987 #4020 Tudok olvasni, de nem akarok 20 oldalt vissza fele olvasni és ha lenne benned egy kis kedvesség akkor ide írnád hogy miféle hiba van! -
#4019 hát ezt pont jó helyre írtad sztem -
#4018 ha tudnál olvasni akkor talán rá is jönnél hogy nem optimalizációs hiba van... -
oregon1987 #4017 Treyarchnak sikerült a világ legoptimalizálatlanabb játékot elkészíteni! Hihetetlen hogy teljesen low beállításokkal is játszhatatlan nekem!
5200 AMD proci, 9600GT 512 mb kártya, 2 giga ram! Tudom szar gép de az a vicc hogy Modern Warfare 2 simán futott! :( -
#4016 ja, ez meg jó hír, akkor fasza lesz ez:) -
#4015 hmm, akkor tényleg gyorsan lehet fejlődni. -
#4014 Na most toltam par orat idaig, lvl 30 vagyok mar. Es a nagy laggot leszamitva egesz jo jatek lesz szerintem ez is. A lag mar most kezd enyhulni, az elozo 1 oraban mar nem volt annyira zavaro mint delutan. A friend invite is jol mulkodik, mar csak a szerokat kene megoldani.
Szerintem csak egy kis ido kell mig leullepedig ez a nagy felkavarodas, es utana jo lesz minden.
-
#4013 a privát az unranked. -
#4012 vki plz rakja már a serverét nem HC HQ-ra, nem hiszem el hogy 5db van a földrészen :/ -
#4011 Halihó!
Zombimódban ki tudja, hogy mire jók a gépből kivett cuccok? 3 gépet találtam:
-egy a kiinduló helyen ez juice -t ad ami feltámaszt ha kinyírnak közbe rakétákat lősz a pisztolyból.
-van valami beer az udvaron, az nem tudom mit csinál
-van egy a moziteremben a nagy kés melett, azt sem tudom mit csinál.
a fegyver updatelő az fent van a moziteremben a kezelőnél ahova teleportal lehet felmenni. Amúgy mi a zombis pálya célja? -
#4010 Mármint unrankeden? -
#4009 perfekt, privát szerveren be lehet állítani végre milyen classok legyenek választhatóak, beállítasz bármilyen classt mint mikor magadnak csinálod, csinálsz ilyenből max 10-et, min. 1-et és azt berakod választhatónak...VÉGRE. -
#4008 Jah "csak" a jatekosok 70-80%-nak szar, a tobbinek jol fut aranylag... -
#4007 Ha adnak ki olyan patchet, ami az optimalizálást javítja, akkor ok.
A fórumokat olvasva, akik 4 magos procin nyomják, azoknál javarészt nincs probléma. -
#4006 Azt mire kell 4 magos proci? Kevés játékoslétszám, kis mapok, 0 fizika, ezer éves tech. Nem 4 magos kell neki, hanem az hogy ezt a CPU kezelési hibát javítsák. -
#4005 Nálam WIN7 van, de semmilyen szaggatás vagy akadozás nincsen.
1920*1080, minden maxon.
Szerintem inkább a 4 magos proci kell neki.
Így sikerült optimalizálni... -
#4004 Mert steam friendsem, állítja, hogy neki simán megy mint a szél, mind a két rész
-
#4003 működik csak a szerverre nem tudom hogy kell feljutni:)
van benne:
névváltoztatás
kick
ban
temp ban
milyen mód
map
üdvözlő szöveg auto szöveg
admin üzenőfal
unranked szerveren látszik hogy van még egy csomó plusz, ami ranked szervernél szürke: config, modtöltés fel, egy valag állítási lehetőség.
ócsárlás:
megszokhattuk már, kijön egy játék van egy csomó fasz aki nyomja az antihájpot és egy csomó szemellenzős aki akkor is védi ha tré. objektív vélemény ritka. én ennek a codnak egy fikarcnyi esélyt nem akartam adni az mw2 után. aztán kiderült hogy lesz szerver, hogy egy csomó fasza új mod, zombi mód, moddolási lehetőség unranked szerveren. plusz felrémlett hogy az eddigi codok közül az 5-öt látták el a legkorrektebb supporttal az összes közül hála annak hogy a trey nems zarta le a játékot még 1-2 évvel a megjelenés után sem. bezzeg a sok fasz aki most fanyalog hol volt amikor a 2 pb nélkül jelent meg, hogy a mai napig tele van buggal, hogy eljutottunk kerek 2 patchig 5 év alatt:) az külön szép, hogy akik a legjobban tépik a szájukat, akik a legjobban sírnak a steam miatt, azok miatt keveredett ide a multi ipar mert a warez készteti őket ilyen kókány megoldások felé nem azért mert idióták, vagy mert az a hobbijuk hogy több millió embert szopassanak. türelem nulla, fikázás az megy. aki ilyen véleményekből szűri le summát az megérdemli...;)
persze ez a hsz.-om is elszáll és a kutya nem fogja elolvasni és cirka 10-12 hsz múlva megy tovább a fika és megint jönnek a kérdések hogy tényleg ennyire szar? tényleg ilyen rossz a multi? tényleg ilyen optimalizálatlan? etc...komolyan mint egy kibaszott elmegyógyintézet. -
#4002 lehet csak a win 7-eseknek szaggat a stuff, mert XP-n semmi baja. -
#4001 Szerintem megéri, HoH:UO-nál sokkal szórakoztatóbb, BC2-től meg nagyon más.
Ha ezek a kezdeti mókák megszűnnek, jó kis játék is lehet belőle.
Szerintem nincs annyi csaló, egyszerűen a hatalmas lagg miatt néha lehetetlen szituk alakulnak ki.
Pár órája HC-n próbálgatom és nekem az egy fokkal jobban bejön(mint mindig), nincsenek ugrándozó kis békák. Persze aki nem szereti a nyuszi ül a fűben stílust az ne menjen HC-ra -
#3999 a belső Rcon Tool működik? vagy a végén nem azt kaptátok a szerótokhoz? -
#3998 A Te véleményedre adok, még nem dobtam magam hanyatt az eddigi ócsárolástól és most kicsit jobb kedvre derítettél :) köszike :) -
#3997 az mw2 egy kalap szar maradt, hiába reménykedett benne bárki...én is.
ez teljesen jó lesz ha ezt a laggot rendberakják, pár nap.
van szerver, jók a fegyverek, lehet warozni, lehet kis communityt létrehozni, lehet variálni a játékot és nagyon tetszetős a pub rész is a rengeteg új móddal, a színházról nem is beszélve. de tőlem nyomhatja pár birka az antihype-ot, ezt is megszoktuk már:) -
cocacola111 #3996 de most őszintén..akkor nem ér meg 1 forintot se?? mert akkor még jó hogy nem vettem meg......
Ha meg lagos ,meg rángat, akkor fel kell jelenteni a készítőket , hogy nem ezért fizettél hogy kapj egy hulla lagos játékot........ -
#3995 frank már megint hülye vagy (meglepő)
sokkal jobb ezt egy tdm után megmondom mint az mw2. sőt, egész jó kis game kerekedik belőle amint helyreáll a kezdeti roham után a rend. nincs net lagg, jó a ping, nincs késés, jók a fegyverek, lehet a ranked szervereken rendet tartani, unranked-et konfigolni, nem drágák a szerverek. igen, laggol mint a picsa a multi. de nem azért mert optimalizálatlan te nagyon hülye, akkor a zombi miért tökéletes nálam full grafon, a multi meg laggol full lowon? de csak hajtogasd a magadét, már kezdi megszokni a topic. -
#3994 Az igaz, de az mw2 az végig egy éven keresztül lagos volt és az is marad, illetve az is igaz hogy kár lenne most átfogó véleményt mondani mivel sok nagy játék indult így (a sok alatt értam például az sc2-t). Az első napokon ez belefér. -
#3993 olvass vissza.
CSAK!!
tényleg.
megvettük, ők meg xartak mögé csinálni egy normális rencert.
ennyi.
majd pár hét múlva talán lesz valami... -
#3992 Mi a rákért szaggat mit állat az egész multi is meg single is ....????
PLÍZ HELP
-
#3991 persze én is így gondolom, majd jövő héten.....
csak aki pénzt ad ki valamiért, az igencsak néz ki ilyenkor a koponyából, hogy mizu? -
#3990 ????
ettől az MW2 fényévekkel különb volt az ELSŐ napon IS.
!