• Skynet
    Persze. Ha lenne dedikált támogatás,és mod még lehetne jó game is az MW2 mert gyakorlatilag a perkek fele tiltva lenne a fegyverek jórészével együtt...:D
    De nincs dedikált. Így marad a játék a selejt színvonalon.
    A COD pc-n tetszik nektek,nem tetszik nektek haldoklik. Eladásban hozhatta a cod6 az 1 milliót. Viszont utólagos visszhangban a legtöbb cod fan szerint (Cod fan voltam egészen amíg az 5. részben való csalódásig,majd a 6. résznél még 1 hónapig) selejt. A COD címből egy pénznyeldét csináltak zéró színvonallal,és nulla fejlődéssel. Nem hogy nem fejlődött a játék,inkább visszafejlődött. A híres falon átlövés a COD6-ban már vicc kategóriába süllyedt,egy uzi is átviszi az 50-60 centi vastag bunkerfalat...A homokzsákoknak értelme nincs,9mm-essel kiszedhetsz mögüle bárkit. A fegyverek közt elterjed a norecoil. Csipa csípőből nem pontos? Jobb klikk kétszer egy pillanatra közben tűz.Halálpontosan oda lő a kép közepére,tömve a net az ehhez hasonló szánalom frag múvikkal.
    BfBc2-vel jóval kevesebb a gond (de azért van vele) ,és a megjelenés óta negyedannyira sem csappant a játékos szám mint a cod6-nál. A klánok főként a conquest miatt fújnak rá,engem az a része nem érdekel a játéknak.
    Ha a MOHA-ban lesz SD,akkor lemossa az új COD részt.
    Persze kíváncsian várom milyen lesz ez a rész,de már csak a készítő miatt is temetem ezt is....Ugyanakkor az eddig mutatott videókban simán fölfedezhető az elmúlt 2 COD rész összes gagyisága....