11248
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1146346013/11463460131281926535.jpg\"</img)
![\"\"/](\"http://cache.www.gametracker.com/server_info/173.199.105.49:3194/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png\")
![\"\"/](\"http://cache.www.gametracker.com/server_info/173.199.64.232:3084/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png\")
![\"\"/](\"http://cache.www.gametracker.com/server_info/173.199.105.62:3094/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png\")
![\"\"/](\"http://cache.www.gametracker.com/server_info/195.122.135.92:3104/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png\")
![\"\"/](\"http://cache.www.gametracker.com/server_info/173.199.105.83:3234/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png\")
![\"\"/](\"http://cache.www.gametracker.com/server_info/95.141.40.66:3104/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png\")
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Rundstedt17 #208 Hagyjad már ezt a dumát,mert nem kicsit visszataszító....
Az a bajod hogy:
- Nem tudtad ellopni a COD6-ot illetve eltudtad csak kínlódással
- Érdekes COD4 unbalanced perkjei nem zavarnak,meghogy a 4.résszel kezdődött az erős arcede irány.....
- Nem lehetsz isten(admin),nem kickelheted aki jobb nálad cheater szöveggel,illetve nem szabhatod meg hogy játszanak(noob fegyver minden ami counter az általad használtra)
Szóval ahogy előttem mondták húzz vissza és élvezd az ultrarealisztikus proknak való Cod 4-et :DDDD -
Rundstedt17 #207 Amúgy miért kell hazudnod?A cod 4 gagyesz volt a 6-hoz képest.AZ ELSŐ HÉTEN TÖBBET ADTAK EL A COD6-ból PC-n mint a COD4-ből összesen....
Csak az utolsó tolvaj warezeseknek nem tetszett az iwnet,meg is érdemlik.Ebből lett az urban legend elégedettlen warezosok hazusgásaiból.
Khm
"Call Of Duty: Modern Warfare 2 developer Infinity Ward has said that the PC version of its record breaking title is outpacing sales of the original Modern Warfare.
While acknowledging that the console versions of its new title were dominating at retail, community manager Robert Bowling dismissed speculation that the PC version had suffered from poor first week sales, noting: “The PC version has done tremendous in it's first week, better than our previous game.
“The PC version of Modern Warfare 2 has actually outsold the PC version of Call Of Duty 4: Modern Warfare in it's first week. Making it the most successful PC version,” he added." -
Nézd meg egy random magyar MW szerver neve:no gl,no csít(!sic),no md,no jugger,no p90,no lowozás,no jump (esetleg 1-2 dolgot kihagytam,de régen játszottam már vele)
A cod sorozat félek halott, mert a célcsoport az amerikai xbox360 kisfiúk(nem is csoda hogy náluk félelmetesek az eladások).Tele a net a "fragmoviekkal" amikben nulla célzással lövöldöznek miközben futnak mint a mérgezett egér(kivéve ha nukeot kempelnek).
Szeretném ha a cod7 vagy a Medal of Honor közül legalább az egyik lenne normális játék. -
foldhatif #205 Kiváncsi leszek, hogy milyen lessz ez a game ! De remélem lessz olyan jó minta két mw de remélem azok a hírek nem igazak a Space Warfare dologról mert az már nem cod lenne szerintem !! -
Ááá szóval te egy megkeseredett Codos vagy aki a EA DICE párostól várja a megváltást, megsúgjam ők sem különbek a Activisionél . -
Hellsing47 #203 jólvan már, akkor a cod egy casual kalap fos, kis senkik játéka, téma lezárva
vonulhatsz vissza azokba a topikokba ahol élvezed is a játékot -
miért is lennének tiltva a perkek, ugy mint most mw-ben? -
Persze. Ha lenne dedikált támogatás,és mod még lehetne jó game is az MW2 mert gyakorlatilag a perkek fele tiltva lenne a fegyverek jórészével együtt...:D
De nincs dedikált. Így marad a játék a selejt színvonalon.
A COD pc-n tetszik nektek,nem tetszik nektek haldoklik. Eladásban hozhatta a cod6 az 1 milliót. Viszont utólagos visszhangban a legtöbb cod fan szerint (Cod fan voltam egészen amíg az 5. részben való csalódásig,majd a 6. résznél még 1 hónapig) selejt. A COD címből egy pénznyeldét csináltak zéró színvonallal,és nulla fejlődéssel. Nem hogy nem fejlődött a játék,inkább visszafejlődött. A híres falon átlövés a COD6-ban már vicc kategóriába süllyedt,egy uzi is átviszi az 50-60 centi vastag bunkerfalat...A homokzsákoknak értelme nincs,9mm-essel kiszedhetsz mögüle bárkit. A fegyverek közt elterjed a norecoil. Csipa csípőből nem pontos? Jobb klikk kétszer egy pillanatra közben tűz.Halálpontosan oda lő a kép közepére,tömve a net az ehhez hasonló szánalom frag múvikkal.
BfBc2-vel jóval kevesebb a gond (de azért van vele) ,és a megjelenés óta negyedannyira sem csappant a játékos szám mint a cod6-nál. A klánok főként a conquest miatt fújnak rá,engem az a része nem érdekel a játéknak.
Ha a MOHA-ban lesz SD,akkor lemossa az új COD részt.
Persze kíváncsian várom milyen lesz ez a rész,de már csak a készítő miatt is temetem ezt is....Ugyanakkor az eddig mutatott videókban simán fölfedezhető az elmúlt 2 COD rész összes gagyisága.... -
Nem védjük. A számokról beszélünk.
Mind2 jó. Ki ezt, ki azt szereti.
Ki meg mind2-t. Másért.
Tudjuk, elfogadjuk neked az jön be, kész.
Sok millió másnak meg az MW2. :-))))
Na, de most komolyan.
#195-ben elég jól le van írva minden.
Az NFS - GTR hasonlatodat meg valld be, Te sem gondoltad komolyan. :-) -
a battlefield 2-vel régen nyomtam ott azért jobb volt az irányítás... -
már van, nem dedikált, hanem az eredetihez hasonló, ezért irtam hogy sokan nyomják, nagyon sokan csak felmérni nehéz... -
Igazad van ,de a bc2 sem jobb nála a régi nagy bf-s klánok is csak azért szarakodnak vele mert nincs másik FPS , egy pár hónap és a BfBC2 is megy a pöcegödörbe .Igaz oda is való -
Hellsing47 #196 cod4-el azért is játszanak többen, mert lehet bármiféle trükközés nélkül tolni tört szervereken
szerintem ha az mw2nek is lennének dedikált szerverei kicsit megnőne a játékosok száma is
de ezen akkor is felesleges vitatkozni, szerinted a cod6 (meg a többi) szar, szerintünk meg nem, ennyi
csak akkor máshol hirdesd az igét öreg, ne egy cod topikban :) -
egy dolgot még, hogy nem pc-ről beszéltem csak, és nem egyenlő a játszhatóság, az lethűséggel.
ha élethűség kell, akkor jo a BC2 jah, de gyorsaság, és pontosság csak pontos irányitás mellet van, lehet rosszul fogalmaztam mert te arra gondolsz most hogy nem valósághű, hogy a sniperrel oda lőssz miliméterre, ahová a célkereszt mutat, de az ráadásul már mod, nozoomban van hogy előtted álló embert nem találsz el a sniperrel annyira elhord.
de mindegy csak akarom jelezni hogy nem az élethű irányitást vitattam, ha nekem akartad irni a gondolatot. nem baj ha bc2 megy bc fanoknak, cod meg cod fanoknak, csak ne akarjuk már temetni, mert igény van még rá tudtommal ha nem lenne, akkor már cod5-nél mindenki áttért volna más fps-re. de látod még igy a cod6 a hibáival is rengetegen eljátszák.
sőt vannak emberek, bármien fura, akik mindkét játékkal elvannak tökéletessen, és nem kell hanyagolni egyiket se 2 műfaj, szerintem szeressük mindkettőt....és ugye a medalt is, az egy enyhe átmenet a 2 játék közt. -
Védhetitek a COD6-ot pc-n a számok bizonyítanak. Mostanra kb 50ezer játékos maradt pc cod6-ra, azoknak is jó része csaló,és nem hiába sírnak a fórumokon hogy alig lehet lagmentes játékot találni.
20 Millió eladott játék. Persze. Konzolon,főleg boxon a játék hazájában amerikában. Pc-n 1 milla. Abból maradt kb 50ezer játékos.
És nem az iwnet csak a hab a tortán. A játékot a normális játékosok a balanszolatlan 70-80%-ban norecoil fegyverek,az amatőr hülyéknek való perkek és az évek óta tartó grafikai hibákból eredő előnykövácsolás valamint a gyenge hitbox miatt hagyták ott a játékot.
Ez nem magánvélemény hanem általános vélemény,TÉNY. Az hogy Cod4-el a mai napig legalább kétszer többen játszanak mindent elárul a COD6-ról (szigorúan pc-n).
BF irányítás hallovány közelében sincs a COD-nak. Persze. Mert olyan mintha az NFS-t (jelen esetben ez a COD) mondjuk a GTR-hez (ez a BFBC2) hasonítanánk..:) Így kicsit nevetséges hogy halovány közelében sincs. Persze hogy nincs mivel a fizika és a fegyverek reálisabb hatása miatt nehezebb a játék..:)
Az egyik arcade lövölde a másikba nyomtak némi szimulációt is. A járművek nem érdekelnek.
Cod4 netes fragmúvik hűen tükrözik mekkora arcade a játék. Cod4 még modokkal javítható volt bár a PROMOD LIVE nagyon elment gagyi CS irányba,de PAM és elötte régebbi promodok még jók voltak. -
mindenekelőtt megjegyezném hogy látszik páratlan rész következik, nekem egyeltalán nem jött be a mostani 7.rész videója, a fegyverek meg csúnyák, nem tetszenek az ien tömzsi kis fegyverek, mint ami a videóban volt, tiszta Rainbow 6:Vegas 2 ott vannak ien tömzsi fegyók...
hát az rendben van hogy a cod5 az gyengéscskébb multija van, de mert még mindig le volt ragadva a ww2-nél.
a 6. részt megvédeném nem véletlen van 20millios példányszámnál.
ott kiváló maga a multi meg a játék, sokan az IWnet marhaságai miatt keverik össze a dolgokat, és a rendszer végett hordják le a játékot, igen a rendszer béna, meg igaz vannak csiterek, de ez nem vesz le a játék érdemeiből, mert maga a játék nagyon király, az irányításhoz hasonlót eddig még egyetlen egy fps-ben sem tapasztaltam eddig, amelyik multifps-ben ennyire gyors és pontos mozgás és célzás lenne, még a battlefildben sem, lehet a BC2-re mondani hogy zsír meg jok a járművek benne, meg stb, de az irányítás még a halovány közelében sincs a cod-nak, és nem a 6.részre gondolok, hanem az összesre.
amúgy az eddigi 6 cod közül a legkeményebb irányításra, a cod4 lett, aki játszott vele nem kell bemutatnom, elég megnézni neten fragmuvíkat, nincsmit hozzáfűzni még máig nemkevés haverom játszik a cod4-el, és nem azért nem vált más játékra (COD6, BC2), mert a gépe gyenge...
ezis izlés kérdése, kinek mi tetszik, mi áll kézre, ez szubjektív dolog, az irányitás viszont tény... -
Hellsing47 #192 saját véleményedet mért próbálod tényként közölni?
én megjelenése óta jókat játszok az mw2-vel, és nem nevezném magam annak a rétegnek akinek 'jó a szemét is'
és őszintén szólva nem is érdekel erre a véleményed, úgysem tudsz rádumálni arra hogy a cod-ok mekkora kalap szarok -
És akkor a MoH mi lesz ezek után? tiszta BC2 koppintás, semmi újat nem fognak hoznia fejlesztők. max loptak a mw2-ből, mivel lesz rakéta támadás, vélhetőleg predatorral , ha jól láttam az e3-as felvételeket -
Az 5 és a 6 után? Kb elmondom mi lesz ebben a codban akárcsak az elmúlt 2 részben.
1-2 hónapig nagy fellángolás (anno én is beleestem),aztán szépen jönnek a nyűgök amiket szarnak kijavítani úgymint noob perkek balanszolatlan fegyverek,a norecoil fegyverek már most adottak,akárcsak a grafikai bugokból adódó előny.
3 hónappal legkésöbb a megjelenés után elkezdenek eltünni a komolyabb játékosok szépen lassan fogy a pc player réteg a játékból és kb 5 hónappal a megjelenés után már csak azok maradnak akiknek a szemét megfelelő színvonal. A normálisabb jobb játékosok mint félredobják a francba akárcsak az előző 2 részt.
A COD széria Pc-n tetszik nem tetszik halott. Egy színvonaltalan játék lett belőle. -
A moha egy újraértelmezett bc2 multi lesz. szal az esélyek meg vannak, nem kell előre temetni. -
Eddig is temettem a COD szériát a gyenge 5 és a harmatgyene 6. rész után. Treyarchtól az 5 után nem vártam semmit. Megnéztem ezeket a videókat és továbbra is: Látványban felrántó egyébként noreocil fegyverek...
A singleplayer hangulatosnak tűnik.
A multinak esélye sincs a MOHA-val szemben. A COD széria a normális jobb játékosoknak meghalt. -
Nám copter nélkül lehetetlen, alap hogy kell bele -
Ezek alapján: hát izéééé...'ám tom.
Van ebben Frontlines: Fuels of War, BF: BC, Metro 2033, CoD: WAW
mégis olyan semmilyen.
Minek erőltetik ezt a helikopteres dolgot? -
kicsivel jobb minőségben
GT-n holnapra fent lesz a HD-s tuti:) -
E3:Gameplay Trailer -
jó az egy dolog mert ott nem volt pénz arra hogy a valós neveket rakják be :D nem azzal van a bajom leginkább hogy nem javítják ki, nem az basz fel, hanem ami a legelsőben volt, hogy ők kérdezik hogy mi az, írja be aki tudja, beírom és semmi, ez ami inkább idegesít :D -
ne reagáld már túl semmit se számít
cs-ben pl cv47nek hívják az ak-t és mindenki boldog :D -
ja meg kérdés, akkor gondol te megnézted a linket amit beraktam a fegyverről, szerinted tényleg az AK-74 van a képen amit linkeltem ? érdekelne vmi külső ember véleménye -
én ezt teljesen megértem, de ha valami nem az pl mint itt AK-47 vs AK-74 2 rohadt számot kéne megcserélni és egyértelmű hogy teljesen máshogy néz ki a fegyver, és még a képet is oda rakom miért olyan nehéz, de oké ezt megértem nekik ezt mondták a "nagy" külföldön akkor úgy van, de a legelső trailernél amikor kirakták hogy nem tudjuk mi ez kép1, kép2, aki tudja írja már le, leírom és le se szarják, akkor ott mi ? -
Minden külföldi forrás oldal ezt írja lehet, ez van... -
megint elbaszták megint írtam nekik megint nem fogják kijavítani, előre látom, az előző 2 trailernél is írtam mit hibáztak el itt is, de tuti hogy nem fog változni, annyira imádom őket, a múltkor benézték Cobrának ( 2 személyes támadó heli), a Huey-t ami csapat szállító és támadó heli és még ott is volt a nyitott tolóajtó az oldalán, de nem javítják ki, kérdezik milyen fegyver van a képen beírom milyen képekkel alátámasztva az se érdekli őket, szal nem értem minek lehet rá kommentelni ... -
No Co-Op Campaign in CoD: Black Ops -
fegyverek, képpel -
Nem lesz az :) az majd az MMOFPS része lesz, amire te gondolsz. -
Egyesek ennél jóval kevesebbért is warn-t kapnak... -
Nem is lenne baj ha havidíjas lenne, nem lenne annyi segg láma. -
ez nem az a cod. -
Ez már havidíjas fajta lesz?
Sztem. csak egyszer "megvevős" fajta. -
gabeone #170 Tudjátok mennyi lesz a havi díj? -
Képek
Infók