• DarkSector
    egy dolgot még, hogy nem pc-ről beszéltem csak, és nem egyenlő a játszhatóság, az lethűséggel.
    ha élethűség kell, akkor jo a BC2 jah, de gyorsaság, és pontosság csak pontos irányitás mellet van, lehet rosszul fogalmaztam mert te arra gondolsz most hogy nem valósághű, hogy a sniperrel oda lőssz miliméterre, ahová a célkereszt mutat, de az ráadásul már mod, nozoomban van hogy előtted álló embert nem találsz el a sniperrel annyira elhord.

de mindegy csak akarom jelezni hogy nem az élethű irányitást vitattam, ha nekem akartad irni a gondolatot. nem baj ha bc2 megy bc fanoknak, cod meg cod fanoknak, csak ne akarjuk már temetni, mert igény van még rá tudtommal ha nem lenne, akkor már cod5-nél mindenki áttért volna más fps-re. de látod még igy a cod6 a hibáival is rengetegen eljátszák.
    sőt vannak emberek, bármien fura, akik mindkét játékkal elvannak tökéletessen, és nem kell hanyagolni egyiket se 2 műfaj, szerintem szeressük mindkettőt....és ugye a medalt is, az egy enyhe átmenet a 2 játék közt.