• csuszi
    "HC-én másfajta stílus van, sokkal gyorsabb, fárasztóbb, mint egy sima meccsen. Ha ezt nem tudod megszokni, vagy túl gyenge vagy ehhez, az csak a te problémád. "
    köszi volt cb.eu 8. ként annyira nem vagyok gyenge, de ahhoz igen hogy kempeléshez asszisztáljak;)

"Tény, hogy vannak túl erős fegyverek, de kötve hiszem ha pl desert eagle-el eltalállak a valóságban, akkor te tovább fogsz szaladni. (vagy mint sima szerón, ahol abból áll a játék, hogy 2-3 mp-ig lövik egymást LMG-vel, de akkora HP van,, hogy egyik se murdálna meg - pedig egy ilyen golyó leszakítja a fél karodat is.)
    "
    már írtam, nem életet akarok szimulálni, embereket ölni, hanem játszani, lehetőleg úgy, hogy a tudás számítson, a tehetség, a gyakorlás. ne az hogy ki tud türelmesebben várni.
    leírod, hogy ez sokkal fárasztóbb, alá nem támasztod. nem úgy ahogy én.

- mivel kevés hp van, az nyer aki előbb lő. ergo aki meglátja hamarabb a másikat. innentől helyezkedés kérdése az egész, nem taktikáé, mert ahhoz nem sok ész kell, hogy x mapot megtanuljon az ember, és lövésekre figyeljen, merről jöhetnek.
    - célzás nem számít, lehet változik ki hova lő, de természetesen fokozottan igaz, hogy a "tévesztett" golyók is kárt okoznak, killt, mint ott ahol több a hp. elég bokán, combon sorozni, ahol több hp van, jobban kell figyelni hol találod el
    - akármikor mentem hc serverre, mindig volt 1-2 ügyesebb játékos aki deserttel szopatta a népet. de annyira jó volt az mw1, hogy ez mág sima módban, waron is előfordult, olyan faszányos volt a rendszer:)
    - ha tiltani kell valamit egy szerveren, régen rossz. pláne egy ilyen nehezen megfogalmazható tíltást, hogy kemp. mennyi számít gáznak? 10 sec? mikortól van kick? 12? és ha arrébb megyek 5 métert 10 secenként akkor már jó?
    - melyik a jobb? ahol egy tárral könnyedén lelövök 3-4 embert is ha háttal vannak nekem, vagy ahol vért izzadsz ha 2 emberrel találkozol? melyik igényel nagyobb ügyességet? kihívást?
    - no offense, de hc-zni azok jártak/járnak, akik belefáradtak abba, hogy a normál szervereken nem terem számukra babér, mert a, a kempelhet a kedves, de az ügyesebbje így is leobiztatja, b, nem tud célozni, frusztrálja hogy egy tár se elég az ellenbe!!! szöveget mormolja naphosszat, inkább bemegy oda, ahol súrolja a sorozat az ellent és megdöglik

marha nehéz ám hogy nincs célkereszt, meg jaj nincs radar. ez a nagy hc? célkeresztet észre se veszem ha nincs mert valamelyik mod letiltja és úgy marad, radar meg max támpont merre mozog az ellen, de ezt pár hét tdm után is vágom, sőt azt is megmondom hova születik ha x helyen lelövöm. amúgy maga a tmd is egy gógymód, taktikailag sehol nincs egy 5v5höz. hc ben meg az enyhén vicces lenne, az nyer aki hoz egyet támadóban és a warok 99% nullára hozná a támadó oldalt.