• kanduhr
    Ahova én járok fel cod4 hc szeró, ott tiltva van a kemp.

"hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki előbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon"
    Ez is baromság. Ezek szerint te nem sok időt toltad a cod4-et hc-én. Mivel itt csökkentett HP van, így mindenki veszélyes tud lenni, azonban itt is ugyanúgy megvan szabva, hol mennyit sebez egy fegyver. Tény, hogy vannak túl erős fegyverek, de kötve hiszem ha pl desert eagle-el eltalállak a valóságban, akkor te tovább fogsz szaladni. (vagy mint sima szerón, ahol abból áll a játék, hogy 2-3 mp-ig lövik egymást LMG-vel, de akkora HP van,, hogy egyik se murdálna meg - pedig egy ilyen golyó leszakítja a fél karodat is.)

HC-én másfajta stílus van, sokkal gyorsabb, fárasztóbb, mint egy sima meccsen. Ha ezt nem tudod megszokni, vagy túl gyenge vagy ehhez, az csak a te problémád.

Egyébként meglepődnél, de nagyon kevesen használnak only desertet. Az, hogy te le tudsz lőni két embert egymást után, akkor grat. Erre bárki képes. Viszont azt megnézném, hogyan szalonozol végig vele egy 30 fős szerveren és csinálsz egy 15-ös killstreaket - én megcsinálom akármikor, de eddig magamon kívül nem találkoztam olyannal akinek ez sikerült volna.

MW2 meg egy rakás szar, főleg a HC mód, amiben az ellenfelet akárhol is találod el és akármivel, egyből meghal. Még killcam sincs, admin sincs és fingod nincs hogy ki csal. Na ez szar.