• Fpocok
    "Látom mindenki nagyon szidja itt a konzolokat. Kérdezném, hogy milyen alapon?"

Nem is tudom... lehet köze van ahhoz, hogy amióta ilyen népszerű a konzol... nos... nem fejlődik a játékipar. Sőt... visszafelé. Ami eddig természetes volt, eltűnt. Örülhetünk, ha kapunk belőle valamit. A kiadók egyre jobban akarják uralni a játékot, ami ugye konzolon könnyű, csak ők a PCre is rá akarják húzni ezt.

Mivel konzolon a 10 évesek játszanak, ezért a játékok egyre egyszerűbbek. EGYSZERŰEK MINT EGY BOT. Semmi kihívás, semmi fejtörés semmi. Kép

Ehhez kapcsolódnak, hogy mindenből divat játék lett. Kihalt a Resident Evil sorozat, amit soha nem bocsátok meg nekik. Miért? Mert nem ez kell a 10 éveseknek, hanem a buta totál lineáris akció lövöldöző. Ugye régebben azért felnőtteknek készült a RE sorozat.

Vagy lehet az, ahogyan a volt PCre fejlesztők bánnak velünk. Tudtad, hogy a CoD a PCn indult? Hihetetlen mi? És azt tudtad, hogy szerintem a mai napig ligában játsszák több részét is? Elképesztő. Aztán persze köptek ránk és rámentek a könnyű pénzre és jöttek a ...khhmm... szar codok. El nem tudom képzelni, hogy történhetett meg az, hogy az MWhez volt... mód, spectator, record, SAJÁT DEDIKÁLT SZERVER... Aztán pikk pakk egy rész múlva mit kaptunk? Nos EZEKET MIND ELVETTÉK. Még bérelni sem lehetett szervert na ez a komoly.

Azt már csak mellékesen említem meg, hogy gyakorlatilag nem fejlődik rendes ütemben a grafika a játékoknál, mivel a konzol pár éve visszafogja. A grafika szinte ugyanaz csak a gépigény nagy (hogy úgy látszódjon, hogy csináltak is valamit, nem csak a töküket vakarták).

Üdv
    Egy örök PC játékos