11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10324 Ha annak tartod magad, akkor igen.
De nézd... tagadni nem lehet, hogy milyen hatással volt a konzol a PCs játékiparra. Ez sokunknak nem tetszik. Ennyi. -
Gabe18 #10323 És a #10316 az egy válasz?
Amúgy nekem van pc-m is meg konzolom is, akkor én most "valódi" játékos vagyok vagy nem? -
#10322 Az előítéletek abból vannak hogy a joy-on kevesebb gomb van mint a bill+egér, az nem gáz hogy egy rts-rpg-t elirányítasz 7-8 gombbal...
A másik meg hogy sokaknak a bonyolultság jelenti a jó játékokat, kiváncsi lennék hány régi doom-os street-es meg fasztudja ki szemetezi a sok fasza cuccot.... -
#10321 Lokker kérdezte. -
Gabe18 #10320 Nem a véleményeddel van bajom, azt tudomásul veszem.
Csak nem értem neked miért kell minden topikba ha a konzol vagy az adott játék konzol verziója feljön, akkor valami alábbihoz hasonló elmés véleményt benyögni. -
#10319 nézz fel, ez a valódi JÁTÉKOSOK FÓRUMA. konzoloskák állatkertje egyel lejjebb van. -
Gabe18 #10318 Műanyag gitár pc-re is van...
Amúgy elég unalmas már minden topikban a konzolellenes gyötrődésedet olvasni. -
#10317 "Látom mindenki nagyon szidja itt a konzolokat. Kérdezném, hogy milyen alapon?"
Nem is tudom... lehet köze van ahhoz, hogy amióta ilyen népszerű a konzol... nos... nem fejlődik a játékipar. Sőt... visszafelé. Ami eddig természetes volt, eltűnt. Örülhetünk, ha kapunk belőle valamit. A kiadók egyre jobban akarják uralni a játékot, ami ugye konzolon könnyű, csak ők a PCre is rá akarják húzni ezt.
Mivel konzolon a 10 évesek játszanak, ezért a játékok egyre egyszerűbbek. EGYSZERŰEK MINT EGY BOT. Semmi kihívás, semmi fejtörés semmi. Kép
Ehhez kapcsolódnak, hogy mindenből divat játék lett. Kihalt a Resident Evil sorozat, amit soha nem bocsátok meg nekik. Miért? Mert nem ez kell a 10 éveseknek, hanem a buta totál lineáris akció lövöldöző. Ugye régebben azért felnőtteknek készült a RE sorozat.
Vagy lehet az, ahogyan a volt PCre fejlesztők bánnak velünk. Tudtad, hogy a CoD a PCn indult? Hihetetlen mi? És azt tudtad, hogy szerintem a mai napig ligában játsszák több részét is? Elképesztő. Aztán persze köptek ránk és rámentek a könnyű pénzre és jöttek a ...khhmm... szar codok. El nem tudom képzelni, hogy történhetett meg az, hogy az MWhez volt... mód, spectator, record, SAJÁT DEDIKÁLT SZERVER... Aztán pikk pakk egy rész múlva mit kaptunk? Nos EZEKET MIND ELVETTÉK. Még bérelni sem lehetett szervert na ez a komoly.
Azt már csak mellékesen említem meg, hogy gyakorlatilag nem fejlődik rendes ütemben a grafika a játékoknál, mivel a konzol pár éve visszafogja. A grafika szinte ugyanaz csak a gépigény nagy (hogy úgy látszódjon, hogy csináltak is valamit, nem csak a töküket vakarták).
Üdv
Egy örök PC játékos -
#10316 jobban tennéd ha a műanyag gitárod színes gombjait nyomkodnád a billentyűzet helyett. -
Lokker #10315 Látom mindenki nagyon szidja itt a konzolokat. Kérdezném, hogy milyen alapon? Félreértés ne essék nem azért írom mert konzol fan vagyok vagy hasonló csak van itthon konzolom és pc-m is. Csak kicsit gondoljunk bele, hogy mi is a konzol. Itt kiemelném hogy JÁTÉKKONZOL (vajon egybe vagy külön írják? :) ) szóval itt arról van szó, hogy csak játék jelenik meg rá (gondolom ez tiszta mindenkinek) nyilván erre tovább fognak kiadni játékokat és többet is. Akinek konzolja van az nyilván azért veszi hogy játszon és nem szeretne évente valamilyen új alaktrészt a gépben cserélni hogy a játékot teljes pompájában élvezhesse mert ugyebár konzolon csak a TV számít de (szerintem) az se sokat. A nevetes játéknál pl.: Black Ops, stb. nem a konzolt kell szidni és hibáztatni a vásárlókat főleg nem, hanem azt aki ilyen kókány munkát végzett a portolással kapcsolatban. Én őszintén bevallom manapság már sokkal jobban élvezem a játékokat konzolon mint pc-n. Persze az is jobban tetszik hogy évekig nem kell bővíteni és még utána is elvan. Ez csak az én saját véleményem, egy emberé a sok közül. Gondolom majd most jól megkapom a magamét és remélem nem indítok el ezzel 'flémet' de ez most úgy kikívánkozott belőlem. Mindenkinek tovvábi fragekben gazdag játékot. -
#10314 Ja ez mindet próbáltam de így se tökéletes... -
Soad999 #10313 Biztos írásvédett a mp_config.ini-d. Nekem tökéletesen működik, ha nem hagyja abba a szaggatást akkor nyomd ki az árnyékokat akkor tutira jó lesz és használd a fenti Config Editort. -
#10312 ez a szarkupac játék folyton elfelejti a graf beállításokat... élsimítást felteszi 2xesre, shader warmingot meg folyton kikapcsolja...
néha meg mintha SZAGGATNA a játék értitek...
ez a motor egy nagy kaki, optimalizáció 1es!
BC2 fut maxon mindennel.. érdekes... -
#10311 -
#10310 -
Gabe18 #10309 A háló oldala, amin a pók mászik... -
#10308 Web Side???
Hát... értelme van, de nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna ezt a két szót így egymás mellett... -
#10307 szevasztok :) mai alkotásom :) egy kis intro -
#10306 xD -
#10305 -
T916 #10304 Hi!
Itt kérdezz utána, ez a w@rez topik! Ez pedig a javítás, biztos menni fog! -
BBazsi #10303 Mert crack van az 1.7-hez a gamecopywolrdon, akkor gondolom csak fent van valahol a patch is. -
BBazsi #10302 fasza, mert nekem nem eredeti és akkor sehonnnan nem tudom beszerezni a patcheket? -
#10301 csak onnan lehet. -
BBazsi #10300 Hi!
Honan tudom letölteni a pacheteket a játékhoz?
Nem steamről. -
#10299 Akkor warez topikban kérdezd, ott van fenn a link. -
Ledezma #10298 nem -
#10297 Eredeti? -
Ledezma #10296 valaki tud segíteni? -
#10295 ja :S, mostanában mindenki a konzolokra veri...:S -
#10294 Rakd be a kedvencek közé az összes magyar szervert, aztán tudod nézni mikor vannak rajta. -
kekksz #10293 Hali!
Tudnátok olyan magyar szervert mutatni nekem, amin játszanak is? :)
Előre is kösz! -
Ledezma #10292 6. küldetésnél mikor az autó repül felém akkor minden elsötétedik be esek egy házba és nemtudom végig csinálni mert elakadok nemtudja valaki hogy kell? -
#10291 miért ne mondanának igazat? minden ilyen kijelentésükkel a konzolos eladásokból vesztenek, ami a nagyobb rész, azért nem éri meg hazudozni hogy pc-n kicsit többet adjanak el -
#10290 Ja, végre szívhatnának a konzolosok is...
De mondom ha igazat mondanak akkor nagyon frapáns játék van készülőben!:P -
#10289 Értem :S, akkor bocs! -
#10288 Battlefield 3 Will Be 'Scaled Down' on 360 and PS3 -
#10287 Nem neked ment hanem ferincnek, felre nyomtam. -
#10286 Egyértelmű. Ha gondolod bővebben kifejtem, de nem akarom fölöslegesen teleírni a topikot offal. -
#10285 De te most ezt 2 videóból tudod hogy az lesz?