• Lokker
    Látom mindenki nagyon szidja itt a konzolokat. Kérdezném, hogy milyen alapon? Félreértés ne essék nem azért írom mert konzol fan vagyok vagy hasonló csak van itthon konzolom és pc-m is. Csak kicsit gondoljunk bele, hogy mi is a konzol. Itt kiemelném hogy JÁTÉKKONZOL (vajon egybe vagy külön írják? :) ) szóval itt arról van szó, hogy csak játék jelenik meg rá (gondolom ez tiszta mindenkinek) nyilván erre tovább fognak kiadni játékokat és többet is. Akinek konzolja van az nyilván azért veszi hogy játszon és nem szeretne évente valamilyen új alaktrészt a gépben cserélni hogy a játékot teljes pompájában élvezhesse mert ugyebár konzolon csak a TV számít de (szerintem) az se sokat. A nevetes játéknál pl.: Black Ops, stb. nem a konzolt kell szidni és hibáztatni a vásárlókat főleg nem, hanem azt aki ilyen kókány munkát végzett a portolással kapcsolatban. Én őszintén bevallom manapság már sokkal jobban élvezem a játékokat konzolon mint pc-n. Persze az is jobban tetszik hogy évekig nem kell bővíteni és még utána is elvan. Ez csak az én saját véleményem, egy emberé a sok közül. Gondolom majd most jól megkapom a magamét és remélem nem indítok el ezzel 'flémet' de ez most úgy kikívánkozott belőlem. Mindenkinek tovvábi fragekben gazdag játékot.