djhambi#364
Egy kopasz fickó ült mellettem ötös buszon, és könyvet olvasott, unatkoztam, kíváncsi voltam, de bunkó is, mert beleolvastam. Épp annál a résznél tartott, hogy zsidók mindenféle erkölcsi és vallási tanokat megszegve hogy kurváztak. Most ezt kommentezni elég nehéz, ugyanis hosszú időt venne igénybe, de vázlatosan leírom a mondanivalómat:
- a könyv elmélyíti a gyűlöletet, amit nem érdemel meg a zsidóság, a történetek valósághűségétől függetlenül, hiszen minden 100 emberből van valahány x%, aki ilyet csinál, és van minden 10 emberből 100-x% aki nem
- a könyv azt írja le, amit hallani akarnak, ezért veszik, tehát iagzságtartalma megkérdőjelezhető, viszont erkölcsileg bírálható a fogalmazási módja miatt (nagyon durván zsidóellenes!) éljen a szólásszabadság
- az ember azt hinné, egy könyv értéket közvetít, de ehelyett mélyen rombol, tanító célzata ellentétes irányú
- tudat alatt befolyásol, átírja az ember gondolatait, mert ösztönösen valamit elhisz abból, amit olvas, és az ember általánosít egy-egy eseményből a zsidóságra, mert ilyen a természete