• Tetsuo
    #359
    LOL miert ne uzletelhetnenk EU tagallamokkal, ha mi nem vagyunk benne? Ezt teszi az osszes mas allam. Norvegiat irigyli minden EU tag, o csak hasznalja az EUt de neki nincsenek olyan fasz felulrol jovo torvenyei, ami eleve gyengit az EUs tagok gazdasagat. Johogy nem felolvasod az alapitonyilatkozatot. Ami szep es jo, csak qrvara nem ugy van a valosagban.
    Az Europiai Parlamenti kozvetiteseken ami "vitakat" latsz, az mind elore megrendezett, bohozat. A vilag egyik legnagyobb atverese. Az EU = hazugsag.
    Sok orszagban egyre tobben veszik eszre, h vmi nincs rendben, vhogy az Europai torvenyek mindig az orszagok, nemzetek ellen jon letre..

    Amit irsz, azokat meg lehetne csinalni az EU nelkul is. Es hogy mindenki utazgathat egy igazolvannyal, az nem biztos, hogy annyira jo. Itt angliaban rengeteg kulfoldi munkavallalo van es ebbol rengeteg, az otthon keresett bunozo.

    Osszessegeben kijelentheto, hogy az EU inkabb piacot vett el Magyarorszagtol, mint adott neki. Egyeb teren is inkabb vesztettunk vele, mint nyertunk.. lathatod pl. a gazdasagunkon..