Miért van az, ha engem visznek be a rendőrök, és elítélnek akkor megérdemelt büntetést kapok, de ha egy kisebbségit visznek be erőszakos bűncselekményekért, rablásért és netán úgy jön ki, hogy mégis elítélik, az miért rasszizmus, fajgyűlölet?
Kérdés. Egy kisebbségi miért bélyegzi meg a többségi társadalmat rasszizmussal, amikor önnön hibájából nem dolgozik, megbízhatatlan, lusta, és hozzánemértő, szakképzetlen, és ezért nem veszik fel munkahelyekre. Miért hibáztatja a többséget saját hibáiért, miközben amikor teheti erőszakkal próbál érvényesülni.
Miért nevezi a fehéreket rasszistának, miközben ő az aki a legjobban gyűlöli a többséget, magyarokat.
Olyat még nem láttam, hogy fehér magyar emberek, többen körbe állva egy kisebbségit bántalmaznának.
De olyat többször is láttam, hogy kisebbségiek teszik ezt, ok nélkül kötözködnek, erőszakkal ártanak más járókelőknek. Terrorizálják az embereket. Visszaélnek erejükkel és létszámi fölényükkel, a náluk kisebbekkel szemben.
Ezek a típusú bűncselekmények miért nem számítanak bűntetnek, ha kisebbségiek követik el?
Miért nem érvényesül a társadalmi egyenlőség? Miért alkalmaznak kettős mércét a jogrendszerben? Miért vannak pozitívan megkülönböztetve a kisebbségiek, és miért olyan nagy velük szemben a tolerancia, miközben a többségi magyarokkal szemben az úgynevezett "zéró tolerancia" elvét alkalmazza a rendőrség, és a jog intézménye?