• sandor72
    #69
    Én Madridba utaztam a nyár végén a wizz air -el és a bőröndöt amit feladtam a gépre kinyitották még a benne lévő kis táska is ki volt nyitva amiben a tusfürdő + borotva + arcvíz stb. cuccok voltak + a szemetek levágták azt a pántot is amivel a bőrönd át volt fogva. Amikor Madridba értem és megkaptam a bőröndömet akkor láttam, hogy mi történt. A bőröndöt még valószínű itthon nyithatták ki mert leszállás után 5 perc múlva már meg is kaptuk tehát nem nagyon volt idejük nekik. Itthon viszont indulás előtt már több mint 1 órával fel lett adva.
    Még nincs laptopom (vétel tervezve). Utazás alatt csak az MP5 -ös lejátszóm + a videokamerám + tartozékok volt nálam amit az úton egy kisebb táskában a gépre fel tudtam vinni magammal.
    Az biztos, hogy ezek után én nem adnám fel a bőröndbe ha legközelebb utaznék és megkövetelnék a reptéren, hogy adjam fel a bőröndbe mert nem vihetem magammal fel a gépre. Akkor inkább nem megyek.
    Az MP5 -öst is azért vettem, hogy az út alatt tudjam hallgatni nem azért, hogy a bőröndbe tegyem és valami barom aki a reptéren dolgozik és a gépbe pakol vagy nem tudom mit csinál kutasson a bőröndben és ellopja a dolgaimat. Mert ha ott lenne akkor biztos kapna az alkalmon és elvinné.
    A videokamerát is és a kisebb műszaki + értékesebb dolgokat is ezért vittem fel a gépre a kisebb táskában és nem adtam fel a bőröndben mert tartottam és most is tartok az ilyen dolgoktól. Főleg, hogy beigazolódott az egész.