Foghúzás otthon (lol)
-
Jobban teszed ha minél hamarabb elmész dokihoz. én kb 2 hónapja szántam rá magam hogy elugrok a fogorvoshoz mert az alul lévő bal hátsó rágó fogam letört. (amugy huztam egy darabig mert utálok fogászatra járni, meg is lett az eredménye.)nah az egész úgy kezdődött gyí a fogorvoshoz (sztk), 1 nap szabi mert túlóra miatt nemértem volna odaa. kocsog vénasszony volt a doki leállt pampogni hogy miértnem mentem eddig blablabla, aztán mondta hogy nemtudja rendesen megfogni fogóval mennyek szájsebészetre(tovabbiakban SZ.S) (azért megjegyezte hogy megpróbálhatja ha akarom xD, mondtam neki kösz nem.) aztán következő héten elmentem a beutalómmal a SZ.S -re, ott eleg sokat kellett várni, aztán elküldtek röntgenre, majd amikor az kész volt megnezte a doki a SZ.S-en és adott egy időpontot egy hétten későbbre hoyg vésni kell.. akkor visszamentem megcsinalta szerencsére fájni nem fájt mert adott érzéstelenítőt (de a hangtól már szarul voltam amikor recsegett ropogott minden, +annyira feszitette szet a szamat hogy majd leszakadt az állam.) ezutan kaptam megint időpontot hogy mennyek vissza varatszedésre. összegezve 1 hónapba telt mire végre kiszedték a fogam. 4 hét alatt mindíg kedden kellett mennem, persze délelőtt szal 4 nap szabi, de azt kell hogy mondjam hoyg jól megcsinálták a SZ.S -en pedig enis rosszabbra számítottam. Jah és a maszekról annyit hogy muterom is járt néha maszekhoz mondván "Ez jobban megcsinálja majd", jah csak visszakellett menni vagy 5ször mert igy gyokerkezeles meg ugy meg stb es egy csomo love volt ..
nah ez kicsit hosszu lett, de remelem tanulsagos. ha valami van a foggal egyből menni kell mert utána már nagy gáz lehet. (jah és nekem a SZ.S-en 4 hetes előjegyzést akartak adni amikor ugy fájt a fogam majd be sz*rtam...)