Foghúzás

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David2
én inkább egyek száraz kenyeret egy hónapig, de ezen tuti nem spórolnék. Ha meg sokat kell várni,( sürgõsségi felárral szinte azonnal megcsinálják) akkor inkább igyál nyugtatóra, mint magad húzd ki.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hát inkább menj az sztk-ba vagy ha fáj akkor akár az ügyeletre is, mint magadnak nekiállj,és csak tuti tovább rontsd a helyzetet.Lehet így még a letörés ellenére is aránylag simán ki lehet húzni,de jobban letöröd vagy valami még nagyobb bajt csinálsz,akkor már mûtét,stb...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

precision
megnéznélek, mit csinálnál akkor, ha neadjisten egy szervedet kéne "kicserélni"... már látom ahogy konyhakéssel rohangálsz az utcán gyanútlan emberek után, hogy "kell a mááájad" :)

mondanom sem kell, hogy írtó nagy baromságra készülsz... de amíg a te fogad, te fogsz vele sz*pni, addig nem izgat különösebben

nagyon röviden... a maszek is 500x jobban ért hozzá mint te, és 100%, hogy el fogod kúrni, utána pedig még többet fogsz vele szenvedni

hajrá. :)

Bazinga!

nekem eddig két nõ is elbaszta a fogam, egyszer egy férfi helyettesített, az normálisan meg tudta csinálni
hááát beszarok :D napok óta fáj a fogam nekem is :S
Bencee7
Veresegyház... és egy 30as srác, aki mellesleg szájsebész is, ott helyben meg is csinál még olyat is mint ami az enyém volt... ajánlom<#wink>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

tenkenorman
anyámnak fájta a foga és kihúzta a doki. másnap úgy fájt neki hogy be is lázasodott meg a haja is hullani kezdett. levittük maszekhoz leesett az álla. azt mondta ilyet még nem látott. meg kellet mûteni neki. de rendbe jött.

http://www.tenke.hu

bardocz
Ismerõs doktorokkal vigyázni kell.
atomboy
Ehhem, tavalyelott egy hideg ereztem, valami gaz van az egyik foggal, nosza, elmentem ismeros dokihoz. Kiderul, az elozo fogdoki eleg gyarta tomest csinalt, es most megadta magat. Kifurta a tomest, megvizsgalta, majd mondja, csinal egy kicsit nagyobb lyukat tomeshez. Furas utan ismet belenezett, de ugy allapitotta meg, hogy sajnos megmenthetetlen. Elovette a fogot, es ahogy probalkozott, osszetorte a problemas fogat. Masfel oras mutettel szedte ki a darabokat...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Frosty01
HOL! MEGYEK B+. az itteni egy gyökér, csicska inkompetens buzi baromállat

practitioner of the forbidden arts of death

lol utálom az egész fogat és a fogorvosokat is...talán majd ez megváltozik ha találok egy jót, de férfihez inkább többet már nem megyek, kurvaannyukat kb az összesnek majdnem - na mind1

gyááááá

Bencee7
Otthon? te tudod<#idiota> de sztk ugyanez<#idiota>
én áldom az eszem h elmentem a másik városba a fogorvoshoz, azóta oda járok, megvolt 2 tömés, 4 bölcsességfog mûtét ami nem volt egyszerû mivel el voltak feküdve stb... órákat dolgozott, de kiszedte...profi

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Pretorian
Soknak tûnik a vér, de csak a zoom miatt. Egyébként nem vészes.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
El sem hinnéd milyen fehérek paraszt háháháh ;)<#buck>

schrank
szép fehér mint afogaid <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pretorian
Ez jobb:

http://www.youtube.com/watch?v=bK_a_kVQ9a4

Pistike 007
+fav

Pretorian
Hát ha nem kezelik a fogmedret húzás után, az valóban csúnya dolgokat is eredményezhet. Vidéken a tudós doktorok ugye úgy csinálják, hogy pálesz a fogra meg a gyomorba, húzás, pálesz a sebre, aztán kész. Ami egyébként nem is hülyeség, mert az alkohol megszünteti a fertõzést, kiirtja a baktériumokat, viszont a seb nyitva marad, és ha nincs összehúzva, vagy ha nem hagyják, hogy vérrög képzõdjön benne, akkor utána csúf dolgok történhetnek.

schrank
b+ a fogaidat http://www.youtube.com/v/6LNl4VN21yI&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-2-HM
<#hehe>

Sadist
Saját magad meg inkább ne próbálkozz, mert késõbb nagyon csúnya szövõdményei lehetnek. Nem csak rögtön utána, hanem akár hosszú évek múlva is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Jobb helyeken az õrlõfogat annyi darabja vágják szét ahány gyökere van, és egyesével húzzák ki, hogy az állkapocscsont és az íny minél kevésbé sérüljön.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Elmész a magán dokihoz, hogy nagyon fáj a fogad és sürgõsen kellene vele kezdeni valamit. Sürgõsségi eseteket elõrébb szokták venni, vagy akár azonnal megcsinálják.

Pretorian
Hát ez az. Ha már fizeted a TB-t akkor ne legyen már boriték. Most egyébként annyi lenne az egész, hogy elmegyek az SZTK-ba, befizetek 6+4k-t TB-re meg a húzásra, és akkor kirántanák. De ez a baj. Hogy "rántanák". Úgyhogy inkább rádobnék még egy 6-8 rongyot, csak dolgozzon normálisan az orvos. A Királyból várom a visszajelzést egyébként. Személyesen nem megyek oda (majd csak a húzásra) mert mindig rohadt sokan vannak, idõm meg nem sok van. Nem konzultálni akarok, csak ki akarom kapatni, meg lekezeltetni a fogmederben lévõ szöveteket.

Pretorian
Tudom hogy nem csak simán húzni kell, minden fognak más a technikája. Az õrlõfogat addig mozgatják jobbra-balra, amig meglazul az állkapocscsont körülötte, aztán húzzák ki. De az enyém már elég rendesen mozog, és ha még jobban elgennyesedik, akkor magától is kiesik a fog néhány napon belül. Ezt viszont nem akarom megvárni. Inkább most fájjon kurvára 3 percig, minthogy még napokig tompán.

Met
Király utcában van nonstop fogászat, azt hiszem az Astóránál is van, vagy a Szentkirályi u.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

schrank
elárulom hogy a maszek fogorvosok nagy része sztk-ban is dolgozik úgy hogy ha van boríték akkor õk is tudnak szépen dolgozni csak akkor nem tudom mi a k*rva anyjukért kell 30% tb-t fizetni a bruttó jövedelmembõl ...

Pretorian
Biztos hogy nem, de ha elbaszom, akkor majd nem más édesanyját kell szidnom hónapokig utána.

Pretorian
Jah, és akkor letépem a zománcot meg a dentint, és a fogbél felsõ részét (vagy a fél állkapcsomat az inyemmel együtt), a 2 vagy 3 gyökér meg bent marad. <#eljen>

tigeroo
de sóher vagy :Ddd

mert te aztán jobban el tudod látni magad mint az SZTKban a doki....<#wow3>
Pretorian
Köszi. Nekem eddig csak inymûtétem volt kb. 8-9 éves koromban, illetve kétszer tömtek is, néhány évvel késõbb. Azóta nem volt semmi gond. Pénzt nem sajnálom, csak csinálják meg rendesen.

szjuca
Fogorvosi ügyelet. Ingyé kihúzzák a fogad.
Nem ajánlom neked, hogy otthon megcsináld, mert a foghúzásnak technikája van, nem arról szól, hogy megfogod és kihúzod. Fõleg nem rágófognál, mivel min. 2 gyökere van, de elõfordulhat, hogy 3. Ha beletöröd neked annyi meg egy Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Pretorian
SZTK-ba csak a legvégsõbb esetben mennék...szinte látom, hogy ott ülök fél napot mindenféle aszott múmiák között a váróteremben, aztán meg a hill billy paraszt közalkalmazott doktor úr úgy elbassza a húzást, hogy utána hónapokig járhatok maszek szájsebészetre...

jaszy
Részvétem! Sok fogfájást viseltem már el, sõtt mûtétes is! nem egyszerû!!!
De jó orvoshoz mész nem lesz gond! Pénzt ne sajnáld!

schrank
az semmi, az én haveromnak belezuhant egy mûhold a szájába ... <#nezze>

mosoporr
Ha dagad az már rég rossz,ha van othon valmi gyulladáscsökkentõ tabid akkor nyeljed,és go sztk legalább a húzásra.
volt 1 spanom annak is kb ezek a tünetek,várt õ is és 1nappal késõbb nõtt még 1 feje.

Pretorian
*Kettétört. De közben már megvan ki fog segiteni rajtam lol.
Ilyen precizitást baszdki!
:D

nonicks
fogod a fogad, rákötsz egy madzagot a másik végét kilincsre azt beb***od azt ajtót :D

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Pretorian
lol <#eljen> Szerintem azon kevesek közé tartozom, akik naponta legalább kétszer mosnak fogat, néha háromszor. Egy olyan tömés esett ki a fogamból, amit kb. 12 éves koromban tettek bele. Ennek következtében megrepedt a fog, és kiesett.

Zsolek123
képt

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Ettél volna kevesebb cukorkát, és most nem lenne ilyen problémád.
Ja és háth a rendszeres fogmosás...

Pretorian
Most kértem kalkulációt maszek orvostól röntgenre és extrakcióra (lehet hogy lesz gyökérkezelés is), de már lehet, hogy csak jövõre kapom meg, addig meg nem tudok várni. Durván be van gyulladva az egyik alsó rágó fogam (az egyik fele vertikális irányban letört, a fogbél elkezdett megmakkanni) és elkezdett dagadni az inyem is. SZTK-ba nem megyek, a maszek orvos saját zsebre dolgozik, érdekében áll, hogy jól végezze a dolgát. Próbált már valaki örlõfogat kihúzni saját magának? Csak mert én lehet, hogy nekiugrok, ha 1-2 napon belül nem jeleznek vissza...

← ElőzőOldal 3 / 3