Foghúzás otthon (lol)
  • GregSB
    Azonnal húzzál el a legelső fogorvoshoz aki fogad, hacsak nem akarsz olyan kínokon átesni amiket legrosszabb álmodban sem éltél még meg.

Nekem pár éve letört az egyik fogam egy baleset okán, és nem mentem el azonnal fogorvoshoz, csak másnap. Az másnap "megjívította" a fogamat, de már késő volt. Begyulladt az egész, és hiába szedtem a rá kapott gyulladáscsökkentőt, pár napon belüld tovább gyulladt az egész és a hajszálereken keresztül elkezdte megtölteni a genny az arcüregemet. Az orvos azt mondta várjunk 1-2 napot, hátha hat a gyulladáscsökkentő. Nem hatott, a fejem már majdnem 2x akkora volt mint normál állapotban. Eredmény: szájsebészet, ínyfelvágás, genny "leeresztés". Az érzéstelenítés úgy nézett ki hogy megpróbálták ínyekcióval beadni a gennytől teljesen szétfeszült ínyembe. Nem sikerült, szóval anélkül vágták fel. Gondolom nem kell ecsetelnem a fájdalmat, + a látvány ami utánna fogadott... gennyes vér mindenhol. Egy kissebb traumával ért fel az egész.

Remélem sikerült kellőképpen rádijesztenem, azonnal húzzűl el az első orvoshoz, lehet már most késő...