Szinte észre sem vettük, de gyökeresen megváltozott a világ ebben az évtizedben
  • Bercy #27
    Húú ez nagyon jó téma. Mi is a társaságunkal néha beszélgetünk ilyen dolgokról pár sör mellett. Mint a nagy öregek (24-25 éve átlagéletkorral :DDD ).
    Bennem nagyon kettős érzést fejt ki ez a nagy technikai fejlődés. Egyrészt szeretem, mert jó, megkönnyíti az életet. Énis hasonló pályát választottam, webfejlesztő vagyok. Igaz mi a technikai fejlődéshez nem járulunk hozzá, csak annak segítségével termeljük a felhasználók számára a termékeket (honlapokat). Szóval a fejlődés tetszik, jó dolog.

Viszont a másik oldal ami elszomorít, hogy a társadalmi kapcsolatok rováságra megy. Sőt nagyon sok dolog elveszti a varázsát.
    Például szerintem pár éven belül (jópár év a sok szabvány és társai miatt) a TV szolgáltatás egyfajta Youtube jellegű dolog lesz, ahol kötelezően eléd tolnak minden blokk elött egy kis reklámot, de te választod ki mikor és mit nézel (nyilván a észszerűség határain belül). Ez nagyon kényelmes az biztos, viszont elveszik a varázs. Nincs meg az, hogy este jó film lesz a tévében, barátnővel összbújtok, várjátok, felkészültök rá. Vagy mint régen (amiből én már kimaradtam) amikor csak kevés családnak volt TV-je és a szomszédok, barátok átmentek TV-zni. Komplett kis tárasági esemény lehetett ez akkoriban.
    Ezek elmúltak. Csak a kockulás maradt....