Magyarok. Kik is vagyunk valójában.
-
Fbn Lx #96 Nem csupán kell ilyen is, de mint írtam alapvető szükséglet a dolgok működéséhez a tudat, hogy honnan származol, hová tartozol, és ebből kifolyólag mi a feladatod. Egy sejt csak egyetlen sejtcsoporthoz tartozhat, mert ő speciel pont falósejtnek született. Aztán ezzel két dolgot lehet csinálni: vagy utálni, vagy megbecsülni - lázadni (sejtként elrákosodni:]), vagy egyszerűen be lehet tölteni a neked kiszabott helyen a teremtésben.
Ennek nem az a lényege, hogy én ezt csinálom, és én ide születtem, ezért mindenki számára ez a legjobb dolog, mindenkinek ezt kellene csinálnia, és ide kellene születnie, hogy jó legyen neki. A falósejtek tudják, hogy a szervezet működéséhez hemoglobinra is szükség van, nemde? Na, ha annak példája, hogy miként működnek a dolgok a természetben hasonlatként nem lenne ennyire újszerű a legtöbb embernek, nem terjedhettek volna el szélsőséges filozófiák. Természetesen, mint minden vélemény, saját szemszög és elsősorban saját magunkra vonatkozik, és mindenképp idegen érzés saját poziciónk megbecsülése mindenféle lenézéstől, felsőbbrendűségi érzéstől és tiszteletlenségtől. Az megint más, az a fajelmélet...