Magyarok. Kik is vagyunk valójában.
  • TDantes
    Attól még hogy benne volt a krónikákban, fogd már fel, hogy nem volt ott a nép. Legfeljebb a köznemesség ,de a népbe a jobbágyság is beletartozik. Te azt állítod, immár sokadszorra kérdem, hogy jobbágyok választották a királyt? Meghívták őket? Az ő jelenlétükben? A jobbágynak kuss volt a neve, nem választott az semmit ,nem hívták sehová.

A csakra, be tudod bizonyítani? És igen, nem hiszek az ilyen misztikus halandzsában, mert ez nem lehet bizonyítani. Ha te hiszel benne, a te dolgod, Istenben is sokan hisznek, nem baj, lehet hinni, sőt örülök neki, ha valaki hisz valamiben, az egy boldog ember , mert jó dolog hinni. Én viszont nem hiszek, jobban mondva, a tényeknek, a bizonyítható dolognak hiszek.
    Most komolyan? Korona csakra? És az mit csinál?Az hol van? Milyen biológiai, vagy fizikai szabályok vonatkoznak rá?
    Nem a humbug érdekel, amit valami önmagát táltosnak nevező bohóc összehord.

És, ismerem ezeket a dolgokat is, én is sok mindent összeolvastam róla, nemegyszer és nem kétszer halottam már ilyeneket , számtalan különféle formában mindenféle meséket a koronáról meg a magyarokról.
    Mint mese , érdekes. Mint tény, úgy meg hülyeség.

Persze , tudom és értem, hogy neked a hivatalos tudomány mit sem számít, te azt leszarod, mert azok szerinted nem értenek hozzá, azok csak hazudnak, vagy tévednek, vagy direkt elhallgatják a dolgokat, és inkább hiszel a táltosoknak, meg a mesemondóknak, és hiszed el szó szerint e legendákat, hiszed el szó szerint, hogy Mátyás őse Noé.
    Én meg inkább fogok hinni azoknak, akik nem halandzsáznak, hanem tényekkel, érvekkel, bizonyítékokkal támasztják alá a mondandójukat, igen inkább hiszek a hozzá értő hivatalos történészeknek.

Tudod, ha beteg vagyok , én inkább bízom az orvosban, mint a szomszéd Juliska néniben, hiába mondják ,hogy Juliska néni javasasszony és varászerővel bír, és kézrátétellel gyógyít. Lehet az is működik, a természetgyógyászatban sok igazság van, de először akkor is inkább az orvoshoz fogok fordulni, és nem a Juliska nénihez. Te meg gondolom inkább mennél ő hozzá, mert helyre rakja a csakráidat.