Magyarok. Kik is vagyunk valójában.
  • Solt
    Na idefigyelj, kezdelek unni! Komolyan!

1: Elmagyaráztam értelmesen, hogy a nép jelenléte, és az "igen akarjuk" háromszori elhangzása része volt a koronázási szertartásnak. Ez nem az én hóbortom, ez benne van a ránk maradt iratokban. Linkeltem nem egy előadást, ahol ez ADATOLVA, HIVATKOZVA BENNE VAN! Utánajárható...

2: Az, hogy te nem hiszel a csakra rendszerben az a te dolgod, de ez még nem jelenti azt, hogy az nincs. De egyébként, van csakra rendszer vagy nincs, működik a Szent Korona beavató koronaként vagy sem, ez teljesen lényegtelen ma, ugyanis az akkori korban ebben a döntő többség hitt! Érted? Mert ez a lényeg, és nem az, hogy az okoskodó, természetet kiirtó, magát istennek képzelő, embernek látszó főemlős ma mit hisz, vagy mit mond. Akkor, ezek szerint éltek, hittek benne, ergo azt a kort ennek alapján kell vizsgálni.

Tudom, hogy neked a hit az égvilágon semmit nem jelent, de ettől függetlenül az még működik. Elég, ha megnézel egy sportolót. Amikor nyer akkor: "hittem magamban", amikor nem nyer akkor: "nem hittem eléggé magamban".

Ha sokan, és teljes meggyőződéssel hisznek valamit, az akkor is működhet, ha a mai tudomány erről nem tud neked írásos, fényképes bizonyítékot felmutatni. Még az orvos tudomány is használja a hitet! Gyógyítanak úgy betegséget, hogy a betegnek azt mondják gyógyszert kap, holott az csak c vitamin, vagy só oldat, vagy akármi más, de mivel a beteg elhiszi, hogy gyógyszert kapott, meggyógyul. Ennek a módszernek van valami szakszerű elnevezése is, de ebben a témában nem vagyok otthon, ezért jobban nem bonyolódnék bele.

Az a baj, hogy te semmi "olyat" nem mondasz... beírod, és érvként használod a belénk nevelt, belénk vert hülyeségeket.

- A magyarok széthúznak
    - A király rossz, elnyomta a népet
    - Mátyás apja román volt
    - A Szent Korona így úgy amúgy...
    - A csakra, meg az ilyen hülyeségek azok nem léteznek

stb, stb, stb...

A jól betanított, egoistává nevelt, kőbevésett tudású okoska törpöt játszod itt napok óta! Azt próbáld meg felfogni, hogy nem velem kell vitatkoznod, hanem önmagaddal. Amiket én itt mondok neked, az nem az én agyszüleményem. Több évtizedes kutatómunkákból kiragadott részletek, amik ráadásul utána nézhetők.

Ott vannak az előadások, nézd meg őket, gyűjtsd össze, hogy mivel és miért nem értesz egyet, és publikáld.

Ez így csak arról szól, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, és te nyerd a vitát csak azért is. Ha ez kell, akkor TE TUDOD JOBBAN? NEKED VAN IGAZAD! Így jó?

Próbáld meg felfogni, hogy nem meggyőzni akarlak, hanem csak rávilágítani próbálok arra, hogy a történelmünket állami szinten hamisítják, illetve rendszeresen a rosszabb irányba csúsztatják. Ez factum! Ezt az utat már végig jártam az elmúlt jó pár évben...

Ha utána nézel, csak nyerhetsz vele. Ha neked van igazad megnyugszol, hogy én vagyok a hülye, ha meg nekem ( az előadóknak, művészettörténészeknek, fizikusoknak, régészeknek, antropológusoknak ) akkor meg nyertél vele, és bővül a tudásod. Még csak el sem kell ismerned, nem esik csorba az egodon.

Viszont ezt az értelmetlen és dedós idétlenkedést kérlek fejezd be!