• DummyBoy
    Nos, a multi érdekes, de jó értelemben... Sajnos én nagyon béna vagyok jelenleg ebben, de azért próbálkozom ... Tegnap 6 halál után kifagytam, de az is érdekes volt ... 2-szer elfogyott az üzemanyagom ... (Elfelejtettem átállítani 10%-ról ...) 1-szer meglőtték a szárnyamat, elevickéltem vele a kifutóig és leszállás előtt 100 méterrel vesztettem el az uralmat a gép felett ... 1-szer elbénáztam a manővert és lezuhantam ... 2-szer pedig lelőttek :)

Amire eddig rájöttem: Csak Sim vagy efeletti nehézségű játékhoz érdemes csatlakozni, főleg ha az ember BF109-essel akar repülni ...

Realistic és alatta teljes Spit uralom van, esetleg LA7 ... Radarral és ikonokkal nincs meglepetés és elbújni sem lehet, azonnal észreveszi az ember ha követik, és a gyorsabb, fordulékonyabb spitek itt jókora előnnyel indulnak ...

Általában ezeken a játékokon mindig túl erős az Allied oldal ...

Szimulatoron viszont pont az ellenkezője van, de sajna ritka a szim nehézségű játék :(

A Team Battle és a Dogfight az logikus ... De nekem a Capture the AirField a kedvencem, sajna ez is ritka ...

Itt az a cél, hogy uralni kell a reptereket ... ahhoz hogy elfoglalja az ember a repteret, le kell szállni rá és bizonyos ideig tartani ...

Na itt ha egy reptér van akkor egy komolyabb csata után mindenfelé égő roncsok, és közben fent cikáznak a gépek ... Hangulatos :)

Sajnos hiányolom hogy nem repsawnolnak trainingen az ellenfél gépek, mert legfőképp a gépek azonosítását és a célzást kellene gyakorolnom ... Hiába sikerül meglepnem az enemyt ha nem találom el :)

Mindenesetre nekem bejön, én jól szórakozom, még akkor is ha hihehetlenül láma vagyok hozzá ... egyszerűen élvezetes, és hangulatos :)