Hullám-részecske kettőség
  • Frayer
    Szerintem te FAKE vagy.

Ha tanár lennél, tudnád, hogy már régen elvégezték a kísérleteket, egyetlen egy részecskére, fotonra is. Itt már nem floureszens képernyőt használnak, hanem high tech érzékeny műszereket, mélyen lehűtött, és árnyékolt körülmények közt.

Tudom miaz az elektron felhő bazze, de szerintem te nem tudod, hogy miaz.
    Magyarázd el nekem légyszives, hogy hogy hullámzik ez az elektronfelhő úgy, hogy hullámképet adjon???

Vagy hogy lehet az, hogy az elektronfelhő, "lecseng"?
    Ilyen szót nem is használnak a qm-ben. Az atomok, részecskék nem csillapított rezgésben működnek, ha ez így lenne, bárki beláthatja, hogy valószínűleg már régen kihűlt volna a világ. Vagy egyre csak hűlne most is.

Légyszives mutass forrásokat honnan szeded ezeket a marhaságokat amiket itt most előadtál?

Hol vannak ezek leírva?

"Ez a klasszikus kétréses kísérlet, de ki mondta, hogy a foton hullámait látod az ernyőn?
    Az ernyő elektronfelhője hullámzik. Nem a foton! A foton, csak kelti a hullámokat.
    Egyébként a két résen, folyamatosan haladnak át fotonok, folyamatosan létrehozva és fenntartva az elektronmező hullámzását, és hullámainak interferenciáját."

Na, ezt amit itt leírtál erősítsd meg kérlek, egy autentikus forrásból.
    Ha erre nem vagy képes, egy seggfej vagy csak, aki bejárkál komolyabb topikokba, hogy szétbassza azokat, meg ömleszted magadból a tanulatlanságod, hozzánemértésed ékes bizonyítékát.

Támaszd alá, erősítsd meg, különben beégtél.

---------

Arról már nem is szólva, hogy a rések felszínét is elektron milliárdok borítják....

Ezt is tudjuk. Ez ok.
    De ezek a kísérleti berendezés részét képezik. Itt a két résen van a hangsúly, az elektronok a falhoz tartoznak, nem a résekhez.
    Ez a dolog egyszerűen nem jön ide, lényegtelen, hogy hány ezer év alatt cseng le...az eszed tokja.
    Uram isten...ilyen ember akarok leállni vitatkozni =( Én vagyok hülye..