• Aloe Vera
    Hali és szép napot:)

idézet mai hír:)

A "kékkecskeklán" bevétele elérte az 1.02 milliárd dollárt 3 hét alatt khm. A kritikusokat elgondolkodtatta , hogy egy általuk 100%-os bukásnak jósolt film hogyan tudta a korábbi 11 oscart nyert Titanic sikereit hozni bár még messze az 1.8 milliárd dollár:DD- egy kis adalék:DD

Nos valóban elgondolkodtatónak kellene lennie , hogy a szamárember valóban szar e és ennyi barom van a földön aki megnézni vagy ..khm..

Olvasatomban a könnyed szórakozást kedvelő és szórakozni tudó nézők számára továbbra is szerencse , hogy a filmeket nem az "esztétáknak vagy a kritikusoknak " hanem nekünk írják:))

Kedves Who am ha már idézel pontosan tedd én azt írtam , hogy mindegyik senki szar ahoz , hogy egy saját filmet csináljon:DD és ez igaz is:D
    Ja barátom, hogy te a "barom esztéta" jelzőt magadra vetted ??::DDDD érdekes más nem vette magára :DD akkor magadra ismertél öcskös?:)) semmibaj (c) Dar

hsz-ed többi része említésre sem méltó nem offolom vele a topicot sőt a veled való társalgást is befejeztem:) privibe megtalálsz bár látom nem nagyon megy:))

csak egy említés még, ha már színész inkább a Kern vagy Koltai :))